راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

xbox 360 رو با 3 راه میتونید خاموش کنید
1.دکمه ی خاموش رو بزنید
2.دکمه ی guide رو بزنید بعد برید تو personal setting بعد shut down
3.این سومی مهمه که خودم شانسی در اوردم:
دکمه ی guide رو 5 ثانیه نگه دارید سوال shutdown میاد بعد yes رو میزنید:cheesygri

دکمه ی guide رو 5 ثانیه نگه دارید سوال shutdown میاد بعد yes رو میزنید:cheesygri [/quote]تو دفترچش نوشته ۳ ثانيه دکمه ی guide رو نگه داريدنه ۵ ثانيه :cheesygri که بعدش هم ميتونيد دسته رو خاموش کنيد هم دستگاه روshutdown کنيد (اقا راستي تو اين saints row ميشه مثلsanandreas شنا کرد يا رستورن غذا خورد تو جاده وجنگل رفتو.....:confused: )

آقا این لودینگ بازی های کپی واقعا بالاست؛ مثلا لودینگ بازی Ridge Racer 6 نسخه اریجنال تقریبا نصف بازی کپی هست!! اگه کسی چیزی در این مورد میدونه بگه
فکر نمیکردم انقدر سبک و کوچک باشه خیلی از این خوشحالم که پال خریدم و دیگه تبدیل نگرفتم
به نظر من که این هارد 360 از نقاط ضعف دستگاه هست؛ سایزش که دقیقا اندازه ی یه هارد معموله ای کامپیوتره، حجمش چی؟ فقط 20 گیگابایت اونم با قیمت 100 هزار تومن! با این 100 هزار تومن میشه یه هارد 300 گیگابایت SATA خرید!
من فکر میکردم با وجود هارد دیگه از زمان های طولانی سیو بازی ها کاسته بشه که در مجموع خیلی کم نشده؛ کلا اگه یه جایگاه برا هارد معمولی درست میکردن براش خیلی بهتر بود [معلومه دیگه، MS میخواد هاردهاش رو بندازه به ملت!:-"]
من بازی rock star table tennis /uc رو خریدم ولی نیامد و نوشت disk unreadable و گفت تمیزش کنید ایا بخاطره region یا بخاطره رایته بد؟؟؟
به احتمال زیاد از تنظیم لنزه!:-" ببینم دستگاه تو تکاوچ کپی خور کرده؟:confused: [یه مطلب جالب در مورد تنظیم لنز دارم]
ببینم saints row توام توی بازی گاهی اوقات وقتی رانندگی می کنی صحنه عقب میمونه؟
دقیقا چنین چیزی هم برا Ridge Racer بنده اتفاق میوفته! ولی تصویر عقب نمیمونه بلکه صدای گزارشگر عقب میمونه:(
من این بازی {Saints Row} رو دارم ولی این جوری که شما میگی نمیشه
شما از کجا کپی خور کردی؟ اصلا تا حالا با بازیی مشکل داشتی؟ [سر اجرا و ...]
1-کلا هیچ صدایی نمی ده؟
حتما باید صدا بده؛ این صدا مال فنش هست
در ضمن با این که خودم 360 ندارم ولی اگر کسی حاضره آداپتور دستگاه پال اش رو با Uc عوض کنه و مقداری هم پول سر بگیره همین الان 360 میخرم
نمیدونم چه گیری دادی به این آداپتور؟ به خدا ترانس هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه
یعنی لینکت رو مثلا بزار به جای لینک پایین که به رنگ قرمز درش اوردم ...
این دیگه چه کاریه؟ مکان مورد نظرت رو انتخاب کن بعد رو این
insertimage.gif
بزن و بعد آدرس عکستو وارد کن:)
دکمه ی guide رو 5 ثانیه نگه دارید سوال shutdown میاد بعد yes رو میزنی
ولی این وسط سازنده های IQ یه سوتی دادن: اگه دستگاه به برق نباشه و دسته رو روشن کنی، دیگه نمیتونی دسته رو خاموش کنی و باید باتریش رو در بیاری:-"

یه چیزی هم به ذهنم رسید که الان میگم: موقعی که Face Plate ایکس360 رو در اوردید و رسیدید به پیچ ها؛ نرید با پیچ گوشتی 4 سو بیوفتید به جونشون بعد بگید چرا باز نمیشه! این پیچ ها رو که 6 سو هستند رو باید با پیچ گوشتی مخصوصشون باز کرد [میتونید از ابزار فروشی های معتبر تهیه ش کنید ؛ بگید پیچ گوشتی T12 میخواهید] (اخه MS پیچ دیگه نبود که از پیچ ها استفاده کردی؟)

سلام مجدد دوستان
حدود یه هفته نبودم یه 10 صفحه ای هم عقب افتادم
در عوض هارد خریدم به قیمت 110 تومان خیلی باحاله واسه من که هارد نداشتم فک نمیکردم انقدر سبک و کوچک باشه خیلی از این خوشحالم که پال خریدم و دیگه تبدیل نگرفتم
حالا چند تا چیز و چند تا سوال:
1.مایکروسافت 6 گیگابایت هاردو گرفته و 2 گیگ هم توش اهنگو 10 دقیقه از فیلم تایتانیک با کیفیت hd که خیلی باحال و چند تا تم و یه بازی hexic ریخته
2.دستگاهه من از موقعی که هارد گرفتم خیلی خیلی کم داغ میکنه یعنی اصلا داغ نمیکنه:D
دیروز از ساعت 1 ظهر تا 9 شب یک سره با دوستام بازی کردم یعنی حدود 8 ساعت و ایکس باکس حتی نمیشه گفت گرم شد چون پاله دیگه:cheesygri .
3.loading بازی prey از وقتی هارد گرفتم بیشتر شده:eek: البته فکر میکنم چون اولین بار بود که بازی رو با هارد اجرا کردم انقدر طول کشید
3.بازیه saints row رو هم گرفتم که خیلی باحاله
4.من oblivion پال میخوام راستی oblivion اولین بازییه که از سه پردازنده ی ایکسباکس 360 همزمان استفاده میکنه
5.یکی بگه من چه جوری میتونم عکس رو با پستم بفرستم؟
6.از اینترنت نمیشه تم و بازی arcade واسه 360 دانلود کرد بعد ریخت تو 360؟
7.من بازی rock star table tennis /uc رو خریدم ولی نیامد و نوشت disk unreadable و گفت تمیزش کنید ایا بخاطره region یا بخاطره رایته بد؟؟؟
احتماله مهمی که خودم میدم به این دلیله:
یکی از بچه ها daed or alive orgial pal خرید واسه uc یا برعکسش اولش نیامد ولی گفت بعد از اینکه رفتم تویه intial setup گزینه ی اخر تیغه ی system و کاراشو انجام دادم بازی اومد من چون موقعی که تیبل تنیسو خرریدم هارد نداشتم نتونستم این کارو انجام بدم و پس دادم و بعد اون مراحلو طی کردم اقا طاهر دستم به دامنت کمکم کن!!!!!!
در مورد مشكل شما تو بازي Table Tennis ، احتمالاً شما هم تنظيم لنز احتياج داريد. البته نوع ديسك و همچنين كيفيت رايت هم مهمه ، شايد اگر همون بازي رو روي ديسك بهتري داشته باشيد ديگه به اين مشكل برنخوريد.

[میتونید از ابزار فروشی های معتبر تهیه ش کنید ؛ بگید پیچ گوشتی T12 میخواهید] (اخه Ms پیچ دیگه نبود که از پیچ ها استفاده کردی؟)
خوب Ms این پیچ هارو گذاشته که نرن دستگاه رو باز کنن !:) :-"

به نظر من که این هارد 360 از نقاط ضعف دستگاه هست؛ سایزش که دقیقا اندازه ی یه هارد معموله ای کامپیوتره،
معلومه دیگه، MS میخواد هاردهاش رو بندازه به ملت!
اره این $m خیلی کلاهبرداره بدا همینم همیشه در حال جریمه دادن به دادگاهه...ولی مطمعن باش که به خاطر اینکه از هاردای با اندازه استاندارد استفاده کرده دیر یا زود هک میشه و اونوقت هر هاردی بخای بهش وصل میکنی!الان توی اینترنت میشه xbox1 با هارد 200 گیگ سفرش داد!

تو رو خدا اون هايي كه نوي اصفهان زندگي ميكنن و 360 دارن نشوني جايي رو كه خريدن بگن چون من هيچ جا پيدا نكردم اگه بگين ممنون ميشم :love: :love: :love:
اگر نه من مجبورم برم تهران.:(( :(( :((

تو رو خدا اون هايي كه نوي اصفهان زندگي ميكنن و 360 دارن نشوني جايي رو كه خريدن بگن چون من هيچ جا پيدا نكردم اگه بگين ممنون ميشم :love: :love: :love:
اگر نه من مجبورم برم تهران.:(( :(( :((

خب به این مغازه های تهران زنگ بزن واست بفرستن (اگه بهشون اعتماد می کنی که کلاه سرت نذارن!)

این پیچ های 6 گوش بدرد پیچ های کوچیک میخوره مثل موبایل؛ و برعکس برای باز کردن پیچ های بزرگ کار رو خیلی سخت میکنه:-":(
خوب ببین دلیل این کار مایکروسافت این هست که هر بچه ای از راه رسید نتونه بیاد در دستگاه رو باز کنه و باعث مشکلات بشه... این کارو از قصد سخت کردن که هر کسی که حرفه ای هست و واقعا لازمه که در دستگاه رو باز کنه این کارو انجام بده... :)

نگفتین میشه تم از تو کامپیوتر دانلود کرد یا نه؟
این تنظیم لنز دیگه چیه؟مال من سامسونگ بازم باید تنظیم شه؟
در مورد نحوه ی خاموش کردن هم معذرت میخواهم اخه خودم تازه فهمیدم

ره این $m خیلی کلاهبرداره بدا همینم همیشه در حال جریمه دادن به دادگاهه...ولی مطمعن باش که به خاطر اینکه از هاردای با اندازه استاندارد استفاده کرده دیر یا زود هک میشه و اونوقت هر هاردی بخای بهش وصل میکنی!الان توی اینترنت میشه xbox1 با هارد 200 گیگ سفرش داد!

:)

همین الانش هم میتونید هارد 200 گیگ خودتون رو وصل کنید به 360!!!

از راه USB

تازه یه کیت جدید هم اومده که باید دستگاهو باز کنی و سیمهای مربوطه رو وصل کنی بعد میتونی بدون باز کردن دستگاه هارد ساتای خودتون رو جایگزین هارد 360 کنید;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or