راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اون محصولی که قرار بود بیاد اومد و حالا 360 به راحتی و با یک دکمه فرمورش عوض میشه.
We are very happy to finally reveal our next exciting product for the Xbox 360 modding community. A couple of weeks ago we gave you a sneak peak at a device that allowed flashing your firmware without ever having to open up your Xbox 360 again. No soldering, no cutting of the case - just plug 'n' go. You only ever have to open up your case once. We don't need to tell you how many different firmwares have been released in the last few months and who knows how many more? No longer will you have to have your Xbox in pieces all the time, no longer will you have to take the Xbox apart every time you need to update new features and functions or essential bug fixes.

We have designed this to be as ergonomically sound as the Xbox 360 itself. Its functionally perfect and works so good that we believe all firmware modders will be using this as standard by the end of the year, it just makes life SO MUCH EASIER !

Imagine using this along with the X360 USB - Firmware modding has never been so simple !

Features:
  • Once installed never open up the case again to update firmware
  • Works with ALL drives
  • No soldering, no cutting, no problem !
  • 5 minute install
  • Xbox Mode & PC Mode Switch
  • Modeb Enabled for Hitachi
  • Molex Power connector (no lugging around the 360 PSU)
  • Superior quality design
  • Ergonomically matched to the 360 case
  • LED Glow feature (see video)
  • LED Glow Off / Led Perm On / LED Off switch
blaster_2.jpg

blaster_1.jpg

As ever we have no lead time and no launch price yet - however we are targeting a release at the end of October.​

On another note - X360USB Will be shipped to resellers on September 19th​
چيز جالبيه و بهرحال بايد حداقل يكبار كنسول باز بشه تا بشه اين Device رو وصل كرد ولي از دفعات بعدي اگر بخوايد فرمور رو عوض كنيد نيازي به باز كردن كنسول نيست !

در ضمن بچه ها ، بازيهاي زير آماده شده و هركس خواست ميتونه با تكاوچ تماس بگيره تا بازي مورد نظرشو بگيره :
Far Cry Instincts Predator كه روي همه Regionها اجرا ميشه
Perfect Dark Zero كه فقط روي U اجرا ميشه
Saint's Row كه روي همه كنسولها اجرا ميشه
Condemned : Criminal Origins كه اين هم روي همه كنسولها اجرا ميشه
Enchanted Arms كه در سبك RPG هست (مثل Final Fantasy) و روي كنسولهاي U و PAL اجرا ميشه
Dead Or Alive 4 كه روي كنسولهاي U و PAL اجرا ميشه

موفق باشيد

آخرین ویرایش:
اون پست رو من پاک کردم !
قانون شماره 9) از نوشتن یک سؤال و یا یک خبر در انجمن‌ های مختلف خودداری کنید. طبق قانون شماره 4 انجمن مناسب و مرتبط با پیغام خود را انتخاب و فقط در آن انجمن پیغام خود را ارسال کنید.

شماها هم دستگاهتون داغ می کنه؟و موقع بازی صدا می ده؟

این داغ کردنش اعصاب منو خورد کرده می ترسم چیزیش بشه!!(شایدم نورمالش اینجوریه..نه؟)

(*دستگاه من ماله بعد از فوریه 2006ه پس فکر نکنم ربطی به این چیزا داشته باشه*)

چه صدایی میده ؟
Mr.bond
یک عدد کتاب قطور (مثل دیکشنری را بردارید که از لحاظ عرض از دستگاهتون کوتاه تر باشه ، و اونا طوری زیره دستگاه بزارید که 2 دریچه ی تهویه ی هوای زیره دستگاه آزاد باشه
کلا هرچه راه های فرار هوا بهتر باشه دستگاه کمتر داغ میکنه
البته تا جایی که ممکنه دستگاه را روی سطوح ناپایدار قرار ندید

گرمای 360

گرمای هر وسیله ای طبیعی هست مگر در موارد خواص . 2 .با اون پردازش گر سه هسته ای و گرافیکی قدرت مند انتظار گرما نداری .3 . راستی مبارک باشه به پای هم پیر شید.4 . از کجا و با چند خریدی .:cheesygri

سلام مجدد دوستان
حدود یه هفته نبودم یه 10 صفحه ای هم عقب افتادم
در عوض هارد خریدم به قیمت 110 تومان خیلی باحاله واسه من که هارد نداشتم فک نمیکردم انقدر سبک و کوچک باشه خیلی از این خوشحالم که پال خریدم و دیگه تبدیل نگرفتم
حالا چند تا چیز و چند تا سوال:
1.مایکروسافت 6 گیگابایت هاردو گرفته و 2 گیگ هم توش اهنگو 10 دقیقه از فیلم تایتانیک با کیفیت hd که خیلی باحال و چند تا تم و یه بازی hexic ریخته
2.دستگاهه من از موقعی که هارد گرفتم خیلی خیلی کم داغ میکنه یعنی اصلا داغ نمیکنه:D
دیروز از ساعت 1 ظهر تا 9 شب یک سره با دوستام بازی کردم یعنی حدود 8 ساعت و ایکس باکس حتی نمیشه گفت گرم شد چون پاله دیگه:cheesygri .
3.loading بازی prey از وقتی هارد گرفتم بیشتر شده:eek: البته فکر میکنم چون اولین بار بود که بازی رو با هارد اجرا کردم انقدر طول کشید
3.بازیه saints row رو هم گرفتم که خیلی باحاله
4.من oblivion پال میخوام راستی oblivion اولین بازییه که از سه پردازنده ی ایکسباکس 360 همزمان استفاده میکنه
5.یکی بگه من چه جوری میتونم عکس رو با پستم بفرستم؟
6.از اینترنت نمیشه تم و بازی arcade واسه 360 دانلود کرد بعد ریخت تو 360؟
7.من بازی rock star table tennis /uc رو خریدم ولی نیامد و نوشت disk unreadable و گفت تمیزش کنید ایا بخاطره region یا بخاطره رایته بد؟؟؟
احتماله مهمی که خودم میدم به این دلیله:
یکی از بچه ها daed or alive orgial pal خرید واسه uc یا برعکسش اولش نیامد ولی گفت بعد از اینکه رفتم تویه intial setup گزینه ی اخر تیغه ی system و کاراشو انجام دادم بازی اومد من چون موقعی که تیبل تنیسو خرریدم هارد نداشتم نتونستم این کارو انجام بدم و پس دادم و بعد اون مراحلو طی کردم اقا طاهر دستم به دامنت کمکم کن!!!!!!

من بازی rock star table tennis /uc رو خریدم ولی نیامد و نوشت disk unreadable و گفت تمیزش کنید ایا بخاطره region یا بخاطره رایته بد؟؟؟
احتماله مهمی که خودم میدم به این دلیله:
یکی از بچه ها daed or alive orgial pal خرید واسه uc یا برعکسش اولش نیامد ولی گفت بعد از اینکه رفتم تویه intial setup گزینه ی اخر تیغه ی system و کاراشو انجام دادم بازی اومد من چون موقعی که تیبل تنیسو خرریدم هارد نداشتم نتونستم این کارو انجام بدم و پس دادم و بعد اون مراحلو طی کردم اقا طاهر دستم به دامنت کمکم کن!!!!!!

اره عزیز من این کارو کردم اونم بخاطر این بود که دسته ام تو بازی کار نمی کرد.
راستی دستگاه منم pal و اتفاقا چون برق مستقیمه و درایوشم samsung هست خیلی راضی هستم.فقط یک جیزی می خوام بگم:
rockstar جان منم فارکرای رو که region free گرفتم بازیم بالا میاد ولی وقتی دستگاه رو خاموش می کنم و دوباره می خوام بازی کنم میگه unreadable and clean the cd
ببینم saints row توام توی بازی گاهی اوقات وقتی رانندگی می کنی صحنه عقب میمونه؟

چه صدایی میده ؟
Mr.bond
یک عدد کتاب قطور (مثل دیکشنری را بردارید که از لحاظ عرض از دستگاهتون کوتاه تر باشه ، و اونا طوری زیره دستگاه بزارید که 2 دریچه ی تهویه ی هوای زیره دستگاه آزاد باشه
کلا هرچه راه های فرار هوا بهتر باشه دستگاه کمتر داغ میکنه
البته تا جایی که ممکنه دستگاه را روی سطوح ناپایدار قرار ندید

1-کلا هیچ صدایی نمی ده؟؟

2-ممنون بهتر شد.

بچه ها هرجا دسته سیمدار X360 میفروشه بگید

در ضمن با این که خودم 360 ندارم ولی اگر کسی حاضره آداپتور دستگاه پال اش رو با Uc عوض کنه و مقداری هم پول سر بگیره همین الان 360 میخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or