راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا من تمام صفحاتی رو که گفته بود چه طوری 360 رو باز کنید و کپی خورش کنید رو گرفتم و میخواستم همش رو ترجمه کنم؛ ولی پیش خودم گفتم این کارسنگین رو هم انجام بدم آخرش چی برام میمونه؟ 2 ، 3 تا تشکر؟! تکاوچ جان و طاهر عزیز دارن با این راه پول در میارن ولی من چی؟:(
این لینک توضیح کامل کپی خور کردن 360 هست [فکر کنم این لینک رو قبلا یکی از دوستان گزاشته بود:blushing: ؛ هر کی بیکاره ترجمه کنه! ]
ولی وجدانا این کپی خور کردن زیاد کار سختی نیست:cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام.ببخشيد.من تا چند روز ديگه يا انشاالله تا فروردين ميرم مكه.اونجا ميخواستم يه 360 پرميوم بگيرم.مشخصات كامل يه ايكس باكس خوب كه تقلبي و خراب نباشه رو بديد.من نميتونم تو ايران بخرم.فقط ميتونم اونجا بخرم.حالا بهترين مشخصات ايكس باكسش رو بگيد.قيمت رو هم تا يه سال ديگه بگيد تو اونجا.در ضمن.من تو يزد هستم.اگر بخوام كپي خورش كنم بايد بيام تهران.حالا اگر رفتم پيش اقا تكاوچ بعد اگر مشكلي مثل اقاي im xbox داشت و ارور 2010 و .......... داد من بدبخت دوباره پا شم برم تهرون؟!!!
كمك كنيد.

سونی نمایندگی واقعی از شرکت ژاپنیش در ایران نداره! این نمایندگی در واقع نمایندگی سونی امارات متحده هست که ایران رفته زیر شاخه اونا شده و به طور مستقیم با سونی اصلی کار نمی کنه. نمایندگی واقعی یعنی اینکه به فرض همون روز که PS3 ریلیز شد شما بری نمایندگی و کنسول را با قیمت دقیقا معادل 500 یا 600$ خریداری کنی نه اینکه هر قیمتی فروشنده دلش خواست بهت بندازه!

سونی نمایندگی واقعی از شرکت ژاپنیش در ایران نداره! این نمایندگی در واقع نمایندگی سونی امارات متحده هست که ایران رفته زیر شاخه اونا شده و به طور مستقیم با سونی اصلی کار نمی کنه. نمایندگی واقعی یعنی اینکه به فرض همون روز که PS3 ریلیز شد شما بری نمایندگی و کنسول را با قیمت دقیقا معادل 500 یا 600$ خریداری کنی نه اینکه هر قیمتی فروشنده دلش خواست بهت بندازه!
به هر حال یه چیزی به اسم سونی هستش تو ایران!!!
=-=-=-=
x360 آداپتورش داخلی هستش یا یه تیکه آجر همراشه؟

از اول هم می دونستم که نباید ps2 رو بفروشم بعد برم 360 که بیخود ترین کنسوله بگیرم .
دیگه کار از کار گذشته و باید صبر می کردم و یه Wii می خریدم به نظر شما یه sega که بشه باهاش بازی کرد بهتره یا یه 360 سوخته؟؟؟:(
من که می خوام 360 تمو بدم نمکی ببره باهاش خوش باشه!
قراره mortal kombat با کفیت hd 480p برای Wii هم بیاد .
Wii is the best console in the history!!!!
وقتی بشه بکس رو با سنس بازی کرد بهتره یا با دکمه؟
تازه این طوری بهتر می تونی بجنگی مخصوصاً بازی های شمشیری و قارچ خور!!
تازه 4 تا دسته از این سنسی ها می خوره بهش 4 تا دسته ی گیم کیوب .
تازه مموری های ارزون قیمت هم بهش می خوره :2 تا مموری SD یا همون رم موبایل
تازه پول یه 8mb ps2 رو می ری میدی یه 256mb sd می خری.
تازه خود کنسول 512mb حافظه داره!!
نوع دی وی دی هم double layer هست.
همراه خودش هم یه دی وی دی با کلی بازی سنسی داره از جمله: box,golf,bowling,
table tennis,tennis,...
من 360 رو می فروشم می دم نینتندو می خرم .
آخه مایکروسافت تو رو چه به کنسول ساختن.
راستش رو بخواید من تا دیروز یکی از طرفداران 360 بودم ولی چون منو علاف کرد حالم ازش بهم خورد: هوو:sick:

try this for error 0102
(seems safe enough even for newbies)

http://www.youtube.com/watch?v=NYv6b7MndJk

تو این کشور مسخره خریدن یه Xbox360 گناهه! آخه چقدر باید چوب ایرانی بودنمون رو بخوریم؟ چقدر باید برای یک قانون کپی رایت، پول و وقتمون رو بزاریم؟ چرا چند تا نوجوون نمی تونن یه تفریح سالم داشته باشن؟! چرا باید برا خرید یه کنسول بازی اینقدر بدبختی بکشیم؟ چرا هیچ موقع نمیتونیم از قسمت های آنلاین کنسولمون استفاده بکنیم؟ چرا این صحبت ها رو همیشه باید بشنویم:
اولی: سلام فلانی ببین شنیدی PS6 اومده؟ میگن از BlackRay Disc استفاده میکنه! قابلیتهای آنلاینشم خیلی خفنه!
دومی: بابا حالا کو تا بیاد ایران؛ بعدشم بیاد شهر ما! قیمتشم خدا تومن میشه تو ایران؛ به احتمال زیاد کپی خورش هم نمیتونن بکنن!
چرا باید قدرت خریدمون اینقدر کم باشه؟ آخه کجای دنیا عدد 400 دلار [که تو ایران شده 600 هزار تومن!] اینقدر برا یه گیمر معمولی بزرگه؟
یه مثالی میزنم ؛ ما یه آشنا داریم اونور آب که شیشه شوره! [در واقع شیشه ی برج ها رو پاک میکنه] ایشون در ماه داره 3 هزار دلار در میاره!! بعد پسر ایشون راحت میتونه با قرار گرفتن در یک صف طولانی [که مطمعنا از صف پنیر کوپنی در اینجا طولانی تر نیست] جزو اولین دارندگان X360 بشه ...
بعد ما ایرانی ها: اول کلی صبر کن که بیاد ایران و قیمتش یکم بیاد پایین، حالا برو کلی مخ پدر مادر رو تیلیت کن [بیچاره اون کسی که توان مالیش رو نداره:(]، بعد برو از مغازه داره ... با قیمت بیشتر بخر، حالا برو کلی پول بده کپی خورش کن!، حالا چون جهان سومی هستی و سیستم تلوزیونت هنوز آنتنی هست وHD TV نداری برو HD TV بخر!، پولش رو نداری برو کابل VGA گرون بخر، حالا برو بازی دونه ای 10هزار تومن بخر، بعد از همه ی این ها باید بری لنز رو بدی تنظیم کنی و... و... و....

نتیجه گیری اخلاقی از این پست: دوستان حتما موقعی که میدید آقا تکاوچ دستگاهتون رو کپی خور کنه، حتما بگید که لنز دستگاه روهم براتون تنظیم کنه چون طبق گفته ی خودشون این دستگاهای جدید [تولید بعد از 2006] بیشترشون نیاز به این تنظیم لنز رو دارن و بعد از کپی خور شدن، دستگاهتون رو به هیج وجه دست اتوبوس های مسافربری، پست پیشتاز، پست تیپاکس و ... ندید چون در هنگام حمل و نقل، 360 عزیزتون با تکان های شدیدی مواجه میشه و ممکنه لنز دستگاه از حالت تنظیم خارج بشه ...

اگه ما مثل بقیه بودیم چی میشد
؟
قدرت خرید هم یه مشکل هستش که تا اون حل نشه این مشکل کپی رایت حل نمیشه
به هر حال یه زمانی این رو باید اجرا کرد
چه زود چه دیر
برای همین هم من این تایپک رو زدم که با مخالفت شدید شما مواجه شد!!
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1209&page=2&highlight=copy

دوستان لطفاً تا حد امكان مطلب بي مورد تو تاپيك عنوان نكنيد !
در ضمن جناب sadi x360 شما هم لطف كنيد دو خط نوشته خودتون رو تو 2 تا پست ننويسيد و در صورت لزوم از دكمه ويرايش پست خودتون استفاده كنيد !
ممنون از توجه شما

یه مثالی میزنم ؛ ما یه آشنا داریم اونور آب که شیشه شوره! [در واقع شیشه ی برج ها رو پاک میکنه] ایشون در ماه داره 3 هزار دلار در میاره!!
همچین چیزی به نظرت با عقل جور در می آید که طرف با ماهی سه هزار دلار در آمد پول بده بچش بره یه 360 بخره دستکم ماهی دو تا بازی هم بخره
بعد اون وقت میشه بگی که طرف چطوری می خواد زندگی کنه
شاید سه هزار دلار رو اگر بیاری تو ایران رقم درشتی بشه اما اونجا طرف این سه هزار دلاری که می گیره باید 4 هزار دلارش رو خرج کنه کسی که حقوق به دلار می گیره به دلار هم خرج می کنه
================
شما داری یه فرآیندی انجام می دی که غیر قانونی هست اما تو ایران آزاده بیبینم شما جرات داشتی توی یه مملکت خارجی مثلا هر جا که دوست داری بیای توی یه تاپیک اینجوری پست بدی که من کنسولم رو کپی خور کردم یا دارم بازی ها رو می خرم 10 هزار تومن
شما داری 600 تومن می دی اما باید کمتر از 400 تومن بدی منتها مشکلی که هست اینه که اگر 400 تومن بدی فقط ماهی یک یا دو بازی انجام بدی
پس بهتره به این وضعیتی که هست نا شکری نکنین می دونین اگه کپی رایت راه افتاد دیگه تمام این سایت های به اصطلاح تخصصی بازی های رایانه ای توی ایران تعطیل می شن چون نه می تونن نقدی بنویسن نه می تونن مثل الان بازی کنن که انقدر فوروم ها داغ باشه و یه مسائل دیگه
================
ماجرای اینکه کنسول به ایران دیر می رسه رو قبول ندارم الان توی خیلی از کشور ها هنوز نمی دونن 360 چیه اما توی ایران یه 6-7 ماهی هست که کنسول اومده

همچین چیزی به نظرت با عقل جور در می آید که طرف با ماهی سه هزار دلار در آمد پول بده بچش بره یه 360 بخره دستکم ماهی دو تا بازی هم بخره
بعد اون وقت میشه بگی که طرف چطوری می خواد زندگی کنه
شاید سه هزار دلار رو اگر بیاری تو ایران رقم درشتی بشه اما اونجا طرف این سه هزار دلاری که می گیره باید 4 هزار دلارش رو خرج کنه کسی که حقوق به دلار می گیره به دلار هم خرج می کنه
حتما یه جوری داره خرج میکنه که تا الان زندس!
شما داری یه فرآیندی انجام می دی که غیر قانونی هست اما تو ایران آزاده بیبینم شما جرات داشتی توی یه مملکت خارجی مثلا هر جا که دوست داری بیای توی یه تاپیک اینجوری پست بدی که من کنسولم رو کپی خور کردم یا دارم بازی ها رو می خرم 10 هزار تومن
شما داری 600 تومن می دی اما باید کمتر از 400 تومن بدی منتها مشکلی که هست اینه که اگر 400 تومن بدی فقط ماهی یک یا دو بازی انجام بدی
قبوله آقا شما میخوای کار غیر قانونی انجام ندی؟ برو پول بازی اریجنال بده! این مشکل من نیست که پول ندارم بازی اوریجنال بخرم! [اگه بخواهیم این بحث رو ادامه بدیم سایت توسط ارشاد فیلتر میشه!]
در مورد بازی هم حق باشماست! اونور یک بازی با احتساب مالیات حول و حوش 90 دلار در میاد [کانادا] که برا اون ها هم خیلی گرونه ولی ماهی یه بار هم بازی نمیگیرن بلکه بازی هاشون رو با دوستاشون عوض میکنن ...
تمام این سایت های به اصطلاح تخصصی بازی های رایانه ای توی ایران تعطیل می شن چون نه می تونن نقدی بنویسن نه می تونن مثل الان بازی کنن که انقدر فوروم ها داغ باشه و یه مسائل دیگه
اینجا منظور شما رو نفهمیدم ، سایت های بازی چه ربطی دارن به قانون کپی رایت؟
ماجرای اینکه کنسول به ایران دیر می رسه رو قبول ندارم الان توی خیلی از کشور ها هنوز نمی دونن 360 چیه اما توی ایران یه 6-7 ماهی هست که کنسول اومده
درسته ولی آخه به چه قیمتی؟:-" این هم که میگید زود میاد بیشتر فکر کنم مال تهران باشه

دوستان خيلي ممنونم كه به صحبتهاي بنده توجه كرديد !!!!!!!!!!!!!
قانون كپي رايت يا ميزان حقوق افراد چه ربطي به موضوع اين تاپيك داره ؟؟؟
لطفاً بحث رو ادامه نديد ، در غير اينصورت پستهاتون پاك ميشه.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or