راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سوال بعدي مگه با ترانسفور ماتور هم 360 داغ ميكنه كه بريم پال بگيريم ؟؟
داغ میشه ولی هیچ مشکلی براش پیش نمیاد، اصلا ترانسفورماتوری که داغ نکنه که ترانسفورماتور نیست!
برقش 110 ولته برا تبدیلش کافیه یه تبدیل 220 به 110 بگیری که حدودای
5 تومن هستش
شما 5 تومنیش رو جور کن من 10 تومن بت میدم!
البته سعی کن یه تبدیل بگیری که برا ورودی 360 از این
سوکت سه تاییا داشته باشه نه دوتایی
سوکت سوم مال اتصال به زمین هست و فکر نکنم که ترانسفورماتوری این سوکت رو داشته باشه، من خودم یه تبدیل دارم که دیگه نمیخواد این سوکت اتصال به زمین رو وصل کنی قیمتشم هم 500 تومن هست [فردا عکسشو میزارم]
من که میگم پال بگیر با این تبذیلا 2 ساعت پشت سر هم بیشتر نمیتونی
لطفا چرت نگید!:D
خوب میتونید NTSC/U بگیرید ولی از آداپتور Pal استفاده کنید
فکر خوبیه مهبد جون ولی اگه گیر اوردی ما رو هم خبر کن:cheesygri

من كه فكر نكنم حالا حالا ها بازيهاي
xbox360 كپي خور بشه ما هم كه 60 هزار تومان پول نداريم
بديم بالاي بازي هاش . :dozing:
در نتيجه : حالا حالا ها بي خيال xbox 360
:tick:

سلام دوست عزیز

بنده مختصرا فقط برای اطلاع شما و اینکه دیگه بین دوستای خوبم (بچه های سایت)
سوءتفاهم پیش نیاد اندکی در مورده کپیخور شدن 360 برات توضیح میدم:
حدودا کمتر از 1 ماهه که 360 کپیخور شده که خوشبختانه اولین کسی که در ایران این
کاررو انجام داده دوست خوبمون آقا تکاوچ هستش
کلا شما باید بدونید که برای این کار واستفاده از این سرویس اگر360 دارید مبلغ 60 تومن
جهت کپیخور شدن باید هزینه کنید(کلیه سیستم ها pal NTSC/UC J )
اگر هم 360ندارید میتونید از همین آقا تکاوچ به مبلغ 600 هزار تومن بخرید(اگر قصد خرید دارید)

در مورد بازی: هر بازیه کپی 10 هزار تومن هستش که فعلا عنوانها محدود هستش

باز هم اگر سوالی باشه در خدمتم فقط لطفا دیگه به هم بی احترامی نکنید

لطفا چرت نگید!:D
باز که تو دور گرفتی sassy من فقط حرفهای اقای lopezer رو تکرار کردم 40 صفحه بری قبل میفهمی
هنوز نمیفهمی تو تاپیک نباید به کسی توهین کنی؟مثل ادم با دلیل حرف منو نقض کن.
من که فکر نمیکنم توهینی به شما کرده باشم! اگه این حرف، حرف آقای lopzer باشه، پس اون چرت گفته!:D
به هر حال معظرت میخوام اگه به شما توهین شد:blushing::blushing:

سلام.
داشتم تاپیک رو نگاه میکردم یک چیزه جالب دیدم:
http://www.bazicenter.com/forums/poll.php?do=showresults&pollid=28
:)
ببینید Taher به کی رای داده:cheesygri

این رأی مال زمانی بوده که 360 هنوز کپی خور نشده بود و هیچ عقل سلیمی اون موقع رأی به خریده 360 نباید میداده :)
من که در هر صورت نه اون موقع میخریدم نه الان!

آقا سوالمو دو باره مي پرسم اگه رو تلويزيون نوشته با شه 50/60 هرتز 60 هرتز رو ساپورت نميكنه؟ يعني بازي رجيون فري رو اجرا نميكنه؟؟
گفت بعضی هاشون الکی نوشتن 60 هرتز دلیل نمیشه همه این طوری باشن;)

این رأی مال زمانی بوده که 360 هنوز کپی خور نشده بود و هیچ عقل سلیمی اون موقع رأی به خریده 360 نباید میداده :)
من که در هر صورت نه اون موقع میخریدم نه الان!

:):)
بله اطلاع دارم!!
البته من فکر میکنم jump in کرده :D

خوب بچه ها ميبينم كه يه روز ما نيومديم دعوا شد ;)(شوخي ميكنم)
بالاخره منم 360 خودمو از تكاوچ جان گرفتم :cheesygri
فقط يه چيزايي رو ميخوام توضيح بدم تا بلايي كه سرم اومد سر شما نياد !
در مورد تبديل برق 220 به 110 ميخوام توضيح بدم تا كاملاً همه چيز روشن بشه و ديگه ابهامي وجود نداشته باشه. لطفاً در مورد خريد مبدل برق 220 به 110 به نكات زير توجه كنيد :

1) حتماً تبديل برقي كه مي‌گيريد قدرتش بالاي 300 وات باشه (حتماً حتماً حتماً !!!)
2) ارزونترين قيمتي كه من براي يه همچين مبدلي سراغ دارم حدود 15 تومن هست (البته هر
چي قيمت بيشتر باشه جنس بهتره)
3) اگر مبدلي كه مي‌گيريد چند تا خروجي داره بدونيد كه قدرتش (منظورم همون ميزان وات هست) بين اونا تقسيم ميشه پس در نتيجه موقع استفاده از 360 ترجيحاً از خروجي هاي ديگه اون استفاده نكنيد مگر اينكه مثلاً مبدل 500 وات بگيريد كه بتونيد بجز 360 دستگاه ديگه اي رو هم همزمان استفاده كنيد.
4) مزيتي كه استفاده از مبدل برق با كيفيت داره اينه كه برق خروجي 110 يكنواخت رو در اختيار كنسول قرار ميده و ديگه نوساني ايجاد نميشه كه به كنسول صدمه بزنه !

خوب حالا با اين اوصاف اگر رفتيد مبدل برق 200 وات خريديد پيشنهاد ميكنم اصلاً ازش استفاده نكنيد چون من اشتباه كردم و به حرف فروشنده مبدل برق گوش كردم كه گفت اين مبدل براحتي دستگاه 203 وات (منظورم كنسول 360 هست) رو جواب ميده ! منم خريدم آوردم وصل كردم حدود 1 ساعت و نيم كه از بازي گذشت مبدل برق منفجر شد و فيوز خونه هم پريد :cheesygri
پس حتماً براي 360 خودتون مبدلي بخريد كه حداقل 300 تا 350 وات رو ساپورت كنه وگرنه منفجر ميشيد.
:cheesygri:blushing:
در ضمن اگر مبدل برق 300 وات 5 هزار تومني سراغ داريد مطمئن باشيد كه 30 وات هم نيست چه برسه به 300.
خلاصه مطلب اينكه 20 هزار تومن بديد ، يه مبدل خوب بخريد كه براي هميشه براتون كار كنه.
اين چيزايي رو هم كه فروشنده ها ميگن كه نمي دونم اين مبدل با اينكه 200 واته براي دستگاه 203 وات مناسبه به هيچ وجه قبول نكنيد وگرنه پشيمون ميشيد.
موفق باشيد

سلام ! دوستان بجای این همه پست الکی ( این تاپیک تو این موضوع رکورد داره ! :cheesygri ) یکی که دستگاه رو تحویل گرفته و باهاش چندتا بازی کرده و حساب کار دستش اومده بیاد یکمی در مورد دستگاه توضیح بده .. مثلا چجوریاست ! آدم باهاش راحته ؟ کار باهاش چه جوریه کلا یه توضیح کامل بدید .. ممنون

xbox 360

آقا منم بالاخره یه xbox 360 خریدم (مدل پرمیوم) من دستگاهمو از شادی خریدم ولی دادم آقا تکوچ برام کپی خورش کرد 60.000 تومن . یه بازی prey هم گرفتم 10.000 تومن .
دستگاه من ntcs/uc هستش و دی وی دی رامش هم LG_HITACHI
یه ترانس 500 وات هم براش گرفتم 15.000 تومن . من که ازش راضی هستم . البته باید بگم ابتدای کار . کار کردن با دسته ی xbox 360 برای کسانی که قبلا با دسته ی PS2 کار کردند (مثل خود من ) یکم سخته ولی به سرعت میشه بهش عادت کرد
آخرش اینو بگم که واقعا ارزش 600.000 تومن پول رو داشت . بازم اگه سوالی بود در خدمتیم

خوب دوستان عزيز منم امروز رفتم يه ترانس 500 وات گرفتم :cheesygri
خوشبختانه انفجار ديروز به دستگاه صدمه نزده بود و با ترانس جديد مشكل حل شد.
من هم فعلاً كه خدا رو شكر از دستگاه راضي هستم ، گرچه يك روز براي نظر دادن يه كم زوده و بايد در طولاني مدت ديد كه چطور ميشه.
الان هم دارم برنامه اتصال به كامپيوتر رو از سايت XBOX مي‌گيرم تا ببينم با اتصال به كامپيوترش چه كارهايي ميشه كرد. ايشالا نتايج كار رو به اطلاعتون مي‌رسونم.
يه نكته اي هم مي‌خواستم بگم و اونم اينه كه يكي از دوستان رفته و از دات كام بازي خريده ، فروشگاه دات كام بازي رو ميده 10 هزار تومن ولي روي ديسكهاي بدون قاب GiMax ميزنه كه از نظر كيفيتي از HP پايين تره و قيمتش هم ارزونتره (تو بازار 4000 تومن يك ديسك خامش هست و رو تعداد هم ارزونتر هم ميشه گرفت). اينم گفتم كه در جريان باشيد !
راستي ، Madden NFL 06‌ هم نسخه NTSC/U بدست تكاوچ رسيده كه البته فقط روي سيستمهاي U كار ميكنه. احتمالاً تا يكي دو روز آينده Oblivion نسخه U و همينطور Ghost Recon هم بدست تكاوچ ميرسه. اگر خبري شد حتماً تو سايت مي‌نويسم.
موفق باشيد

دوستان تفاوت فریم ور با مدچیپ دقیقا چیه؟
اخه هر بازی ای که فکر شو کنین داره رو فریم ور جواب میده

تا اونجایی که من میدونم شاید تفاوت به این باشه که بازیای که در اینده میان
شاید با این فریم ور سازگاری نداشته باشن ولی اگه مدچیپ بیاد تموم بازیای
دستگاه تا روزی که براش ریلیز بشه بهش میخوره
دوستان شما چی فکر میکنین؟

احتمالاً تا يكي دو روز آينده Oblivion نسخه U و همينطور Ghost Recon هم بدست تكاوچ ميرسه. اگر خبري شد حتماً تو سايت مي‌نويسم.
موفق باشيد[/QUOTE]

طاهر جان اقا تکاوچ که خودش میدونه
چرا oblivion نسخه ی u رو بیاره که region lock خوب پالو بیاره که به u هم میخوره
ولی بر عکسش نمیشه یعنی u به پال نمیخوره ولی پال به u میخوره اونوقت اقا تکاوچ هر سه نسخه از obliviono میتونه داشته باشه j رو که داره pal و uc رو هم با اوردن پال یه جا میتونه بیاره:cheesygri
در ضمن بازی ridge racer رو به همه پیشنهاد میکنم فوق العاده باحال و با گرافیکه
یه چیز در مورده شوک:من بازی call of duty رو با شک وبدون شک یه مرحلشو دوبار بازی کردم میتونم بگم شوک در call صد در صد تاثیر مستقیم به هیجانه بازی داره
هر تفنگ یه نوع شوک مخصوص به خود داره مثلا شوک tomason امریکایی نسبت به مسلسل المانی با توجه به اینکه قدرتش بیشتره شوکش هم بیشتره.همچنین با توجه به موقعیت تانک دسته یه نوع شوک میده من که با call of duty 2 خیلی حال کردم ولی تو prey شوک 1% هم تاثیر نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or