خوب بچه ها ميبينم كه يه روز ما نيومديم دعوا شد

(شوخي ميكنم)
بالاخره منم 360 خودمو از تكاوچ جان گرفتم :cheesygri
فقط يه چيزايي رو ميخوام توضيح بدم تا بلايي كه سرم اومد سر شما نياد !
در مورد تبديل برق 220 به 110 ميخوام توضيح بدم تا كاملاً همه چيز روشن بشه و ديگه ابهامي وجود نداشته باشه. لطفاً در مورد خريد مبدل برق 220 به 110 به نكات زير توجه كنيد :
1) حتماً تبديل برقي كه ميگيريد قدرتش بالاي 300 وات باشه (حتماً حتماً حتماً !!!)
2) ارزونترين قيمتي كه من براي يه همچين مبدلي سراغ دارم حدود 15 تومن هست (البته هر
چي قيمت بيشتر باشه جنس بهتره)
3) اگر مبدلي كه ميگيريد چند تا خروجي داره بدونيد كه قدرتش (منظورم همون ميزان وات هست) بين اونا تقسيم ميشه پس در نتيجه موقع استفاده از 360 ترجيحاً از خروجي هاي ديگه اون استفاده نكنيد مگر اينكه مثلاً مبدل 500 وات بگيريد كه بتونيد بجز 360 دستگاه ديگه اي رو هم همزمان استفاده كنيد.
4) مزيتي كه استفاده از مبدل برق با كيفيت داره اينه كه برق خروجي 110 يكنواخت رو در اختيار كنسول قرار ميده و ديگه نوساني ايجاد نميشه كه به كنسول صدمه بزنه !
خوب حالا با اين اوصاف اگر رفتيد مبدل برق 200 وات خريديد پيشنهاد ميكنم اصلاً ازش استفاده نكنيد چون من اشتباه كردم و به حرف فروشنده مبدل برق گوش كردم كه گفت اين مبدل براحتي دستگاه 203 وات (منظورم كنسول 360 هست) رو جواب ميده ! منم خريدم آوردم وصل كردم حدود 1 ساعت و نيم كه از بازي گذشت مبدل برق منفجر شد و فيوز خونه هم پريد :cheesygri
پس حتماً براي 360 خودتون مبدلي بخريد كه حداقل 300 تا 350 وات رو ساپورت كنه وگرنه منفجر ميشيد.
:cheesygri:blushing:
در ضمن اگر مبدل برق 300 وات 5 هزار تومني سراغ داريد مطمئن باشيد كه 30 وات هم نيست چه برسه به 300.
خلاصه مطلب اينكه 20 هزار تومن بديد ، يه مبدل خوب بخريد كه براي هميشه براتون كار كنه.
اين چيزايي رو هم كه فروشنده ها ميگن كه نمي دونم اين مبدل با اينكه 200 واته براي دستگاه 203 وات مناسبه به هيچ وجه قبول نكنيد وگرنه پشيمون ميشيد.
موفق باشيد