راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

چی میگی تو مهبد؟؟
چیزی خردی؟؟ :cheesygri

یعنی نمیتونه احسان واسه دوستش یه 360 بگیره;)
خب اون تو سایت عضو نیست احسان که هست پس اون براش داره میگیره:)
فهمش سخته؟:cheesygri
بای

این بحث بازار سیاه و این حرفها رو تموم کنید ...
چون چند نفر لابلای پست هاشون به این قضیه جواب داده بودن پست ها رو پاک نکردم ...

احسان جان قبلاً گفته بود که جز خودش یک دستگاه هم برای دوستش میخواد پس لطفاً حرف نسنجیده نزنید.

در ضمن هر کس هر چند تا دلش بخواد میخره و بعد هم اگه بخواد میفروشه این یه امر طبیعیه تو بازار و ربطی به معرفت و این حرفها نداره، فکر میکنین تو بازار چجوری کاسبی میکنن؟
فروشنده هم ترجیح میده کل جنسش رو قلمبه تحویل یک نفر بده و پولش رو بگیره نه اینکه تک تک و با زحمت بفروشه مگه اینکه یه عده قبلاً سفارش داده باشن، این هم ربطی به نامردی و معرفت نداره! پس اگه خریدارید باید زودتر از بقیه بجنبید وگرنه چیزی گیرتون نمیاد ( اینها کلی بود و ربط مستقیم به این مسئله نداشت )

من با یکی از دوستانم میخوام بخرم به نام محمد ...
که خودش هم همراه من میاد تهران
من پول 1 دونه دستگاه را هم به زور و با قرض و قوله تهیه باید بکنم
هنوز هم تهیه نشده
چون توی اصفهان هنوز کسی را ندیدم که این دستگاه را خریده باشه
اگر این دوستم دستگاه بخره میتونم باهاش بازی هام را معاوضه کنم

خب حالا مگه رو چه دی وی دی بازی رو میزنن؟ ممکنه DVD نامرغوب لنز دستگاه رو ضعیف کنه؟
68.gif

من كه فكر نكنم حالا حالا ها بازيهاي
xbox360 كپي خور بشه ما هم كه 60 هزار تومان پول نداريم
بديم بالاي بازي هاش . :dozing:
در نتيجه : حالا حالا ها بي خيال xbox 360
:tick:

خوب آقای The One شما صد در صد حرف مفتی زدید !! تبریک میگم !! معلومه حتی همین صفحه ( حتی 131 صفحه دیگه هم نه ) رو نخوندین !!
البته میل خودتونه . اما الان با 10 تومن هم میشه واسه 360 بازی خرید !! حالا شما اگه دوست داری 60 تومن بده !

خوب آقای The One شما صد در صد حرف مفتی زدید !! تبریک میگم !! معلومه حتی همین صفحه ( حتی 131 صفحه دیگه هم نه ) رو نخوندین !!
البته میل خودتونه . اما الان با 10 تومن هم میشه واسه 360 بازی خرید !! حالا شما اگه دوست داری 60 تومن بده !

اصلا تو خودت xbox 360 داري يا نه .
اگه داري پس پلتفورم هات رو درست كن بجاي
اينكه به ديگران گير بدي . :cheesygri :cheesygri

اقا طاهر به اقا تکاوچ بگید ghost recon رو اگه میارن نسخه ی uc شو نیارن چون region free کامل نیست و به پال نمی خوره ولی j و pal به همه ی regiona میخوره
البته حتما خودشون میدونند اگر oblivion رو هم خواستن بیارن نسخه ی پالشو بیارن چون به uc هم میخوره ولی اگه uc بیارن به پال نمی خوره

یه چیزی که واسه من جالبه اینه که بیشتر بازیهای پال Region Free کامل اند !
پس نمیدونم همه چرا NTSC میگیرن ! البته حق دارن ها .
چون فعلا بازیهاش بیشتر یافت میشه

اصلا تو خودت xbox 360 داري يا نه .
اگه داري پس پلتفورم هات رو درست كن بجاي
اينكه به ديگران گير بدي

چشم استاد !!
ولی من هنوز 360 ندارم . اما فکر کنم این اجازه رو داشته باشم که بیام یه موضوعی رو روشن کنم .

دیگه بسه ! :banned: :dots: :nospam: :offtopic:

با سلام سوالاتي داشتم يكي از دوستان گفت اگه رو تلوزيون نوشته با شه هم ممكنه 60 هرتز رو ساپرت نكنه پس چرا روش نوشتن 60 هرتز؟:confused:
سوال بعدي مگه با ترانسفور ماتور هم 360 داغ ميكنه كه بريم پال بگيريم ؟؟

ببخشين من يه چيزي برام مشخض نيست.من تا حالا هر كنسولي داشتم پال بوده و برقش مستقيم.ميخواستم بدونم جريانه اين برق ntsc ها چيه و چه جوري بر طرف ميشه.؟لطفا كامل توضيح بدين

برقش 110 ولته برا تبدیلش کافیه یه تبدیل 220 به 110 بگیری که حدودای
5 تومن هستش البته سعی کن یه تبدیل بگیری که برا ورودی 360 از این
سوکت سه تاییا داشته باشه نه دوتایی

ببخشين من يه چيزي برام مشخض نيست.من تا حالا هر كنسولي داشتم پال بوده و برقش مستقيم.ميخواستم بدونم جريانه اين برق ntsc ها چيه و چه جوري بر طرف ميشه.؟لطفا كامل توضيح بدين
من که میگم پال بگیر با این تبذیلا 2 ساعت پشت سر هم بیشتر نمیتونی بازی کنی اقای lopezer توضیح دادن و گفتن فقط پال بگیرین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or