راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

hello

نوشته شده توسط half_life2.5:
البته من پرميوم نميخوام.من core رو ميخوام.ميخوام دور و بر 400-430تومن باشه.كسي داره؟
اينو هم اگر ميدوني بگو:
قيمت اين دستگاه در كشورهايي از جمله:دوبي-كانادا-عربستان چند هست؟(تقريبا)

من از پایتخت core خریدم 400 خیلی هم را راضی ام و کابل vga رو 33 تومان خریدم!!! یه دونه هم بیشتر نداشت ادم های درستی هم هستند البته من 100 تومان واسه هکش دادم ولی تو ببر پیشه اقای تکاوچ هک کن بازی moto gp 06 رو هم داره در ضمن حتما پال بگیر تو عرب هم از این ارزونتر گیرت نمیاد من مادرم ماه پیش مکه بود گفتم قیمت کنه primum pack بود 600 :eek: از پسر خالم هم تو کانادا پرسیدم primuim حدود 460-470 دلار بود دبی رو دیگه نمیدونم

نوشته شده توسط Rockstar:
من از پایتخت core خریدم 400 خیلی هم را راضی ام و کابل vga رو 33 تومان خریدم!!! یه دونه هم بیشتر نداشت ادم های درستی هم هستند البته من 100 تومان واسه هکش دادم ولی تو ببر پیشه اقای تکاوچ هک کن بازی moto gp 06 رو هم داره در ضمن حتما پال بگیر تو عرب هم از این ارزونتر گیرت نمیاد من مادرم ماه پیش مکه بود گفتم قیمت کنه primum pack بود 600 :eek: از پسر خالم هم تو کانادا پرسیدم primuim حدود 460-470 دلار بود دبی رو دیگه نمیدونم
پس شما چجوری بازیهاتونو سیو میکنین ؟!! :)

نوشته شده توسط Rockstar:
ميشه لطفا بگي به چه علت حتما بايد پال گرفت يا چه مزيتي داره به ورزنهاي ديگه؟
پاناسونيك مموري كارت 360 هم داره؟چنده؟
ممنون ميشم اگه جوابمو بدي:love:

نوشته شده توسط m_unknown_r:
ميشه لطفا بگي به چه علت حتما بايد پال گرفت يا چه مزيتي داره به ورزنهاي ديگه؟
پاناسونيك مموري كارت 360 هم داره؟چنده؟
ممنون ميشم اگه جوابمو بدي:love:
شما حتماً نبايد PAL بگيري و تنها مزيتي كه PAL‌داره اينه كه آداپتورش 220 ولت هست و ديگه تبديل برق نمي‌خواد ولي مساله ديگه اي كه در مورد پال وجود داره اينه كه چون براي اروپا هست بعضي بازيها ديرتر براش مياد بيرون (مثل همين الان كه DEAD RISING نسخه پال هنوز بيرون نيومده و تا جايي كه من ميدونم نسخه هاي ديگه هم روي پال كار نمي كنند) و همچنين بعضي بازيها براي پال با سانسور ميان بيرون (همين DEAD RISING قرار بوده براي پال سانسور بشه ولي مثل اينكه اينكار انجام نشده و نسخه پال هم قرار هست كامل بياد بيرون).

من که 600000 تومن پول دادم دوست بابام که مرتب میره دبی و قراره نسخه
پریمیوم رو بگیره و در ضمن تبدیل شده هم هست.
اگر حرفش راست بشه و همین قیمت گیر بیاره عالی عالی میشه .
به رفیقم هم تو تهران 5 بازی سفارش دادم که یکی از اونها ghost reccon هست و
kameo و پروجکت گوتهام ریسینگ و دو تای دیگه هم خودش به میل خودش برام میگیره.
ای خدا چی میشه.
==================================

Hd Tv چیه و اگه 360 بگیریم حتما باید بخریم یا روی تلوزیون معمولی هم میشه بازی کرد؟؟؟؟

تلوزیون هایی هستن که کیفیت خیلی بالایی دارن ;) و اگه داشته باشی د تصویر بهتری از بازی ها خواهی گرفت اگه هم نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد و روی همین تلوزیونهای معمولی هم راحت میتونی بازی کنی.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
تلوزیون هایی هستن که کیفیت خیلی بالایی دارن ;) و اگه داشته باشی د تصویر بهتری از بازی ها خواهی گرفت اگه هم نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد و روی همین تلوزیونهای معمولی هم راحت میتونی بازی کنی.
لازمه که بگم بعضی از تلویزیونها نمیتونن بطور کامل 60 هرتز رو پشتیبانی کنن حتی اگه روش نوشته باشه
در اینصورت یا دسته عقب میافته! یعنی شما یه دکمه رو که میزنید 2-3 ثانیه بعد تو تلوزیون تاثیرشو می بینید یا اصلا دسته کار نمی کنه!;)

اقا طاهر من دیگه روم نمیشه به تکاوچ زنگ بزنم اخه تلفن خونشونه
خونوادش اذیت میشن.
اقا شما که دوستشی یه سوال کن ببین این دستگاه هاش کی میرسه
خودش بهم گفت هفته دیگه ولی هفته دیگه خیلی دیره
من شاید اون موقع خارج باشم . یه پیام خصوصیم بهت میزنم که بچه ها
اینجا اذیت نشن

دوستان کسی اینجا هست که بتونه مطالب توی سایت زیر و ترجمه کنه
اگه بتونیم هر روز یه صفحه از این متن و ترجمه کنیم خودمون کم کم یاد میگیرم
چجوری فریم ور عوض کنیم البته ریسکش زیاده . ولی ادم حداقل یه چیزایی
ازش بدونه بهتر از اینه که ندونه و فقط بشینه و بازی کنه.
http://www.xboxscene.com/xbox360-tutorials.php?p=4|5|9|#9

نوشته شده توسط SamFisher:
پس شما چجوری بازیهاتونو سیو میکنین ؟!! :)
من فقط به همین دلیل core خریدم چون پال بود و برقش هم مستقیمه و دیگه دغدغه ی تبدیل ندارم و فعلا دستگاهم تا 7 ساعت روشن بوده و هیچ مشکلی نداشته
میدونید که اگه مشکل داشته باشه 2 تا چراغه سمت راست دسته و xbox قرمز میشن یعنی دستگاه داغ کرده
هاردش رو هم امروز فردا میگیرم
و این چند روزی رو هم که هارد ندارم call of duty 2 رو بازی میکنم و رمزشو از گیم اسپات گرفتم
و همه ی مراحل واسم بازه و هر وقت خواستم بازی کنم از اول مرحله ای که تا الان بودم بازی میکنم بازی ghost recon هم همین کارو میتونم انجام بدم رمزه call هم اینه
cheat name: All Levels
cheat: At the mission select menu, hold the left and right bumper and quickly press left d-pad, left d-pad, right d-pad, righ d-pad, Y, Y. If done correctly, a horse will sound.

نوشته شده توسط m_unknown_r:
قيمته هاردش چنده؟
الان شما بازيهاي كپي پال رو راحت تهيه ميكنيد؟
الان بیشتره بازی ها ی تو بازار region free اند اگر هم نباشند شانسیه مثلا ridge racer 6 که امتیاز 8.1 گرفت ntsc/j به پال میخوره ولی dead rising ntsc/j به پال نمیخوره یا oblivion pal به uc میخوره ولی به j نمیخوره پس کسی که oblivion میاره درصده اوردنه نسخه ی پالش بیشتره به عبارتی ساده تر oblivion ntsc/j و ntsc/uc ه region lock هستند ولی پال هم به خودش میخوره هم به uc.

اینو توضیحات برای اون دوستمون ار HD که محمد حسین زحمتش رو کشیده بود:

نوشته شده توسط SUPERMHR:
میگم ها....
شما کاربر خوبی هستی.....فقط اگه یه مقدار اطلاعاتت رو بیشتر کنی.یا منبعت رو تغییر بدی.
اولا.HD مارک نیست.HD یک تکنولوژی جدید برای نمایش تصاویر هست.مخفف High Defenition.به تلویزیون هایی که قابلیت پخش تصاویر با کیفیت HD رو دارن میگن HDTV.شرکتهایی هم دست به ساخت این نوع تلویزیونها زدن مثل خود سونی،پاناسونیک،سامسونگ.....در واقع میشه تلویزیون HD با مارک مثلا سونی.
ثانیا کسی نگفته که حتما باید تلویزیون جدید بگیریم.سونی دیگه واقعامریض نیست که توی کنسولش فقط پورت HD بذاره.اگه این کارو بکنه دیگه رسما کنسولش شکست میخوره چون حالا حالاها تا HDTV جا بیفته ملت از تلویزیونهای معمولی یا فوقش LCD استفاده میکنن.چه اینجا چه خارج.
ثالثا.PS3 برای شکست توی ایران دلایل بهتری داره.من جمله قیمت و درصد پایین کپی خور شدن.
باتشکر....

:cool:

توجه ! توجه !
خوب بچه ها اومدم يه خبر خيلي خوب بدم :cheesygri
همين الان آقا تكاوچ با من تماس گرفت و گفت كه بازيهاي زير بدستش رسيده و شما مي تونيد از فردا باهاش تماس بگيريد تا اگر ديسك خام گير بياره براتون بزنه :

Dead Rising نسخه NTSC/U كه ظاهراً روي NTSC/J هم كار ميكنه ولي رو PAL‌ كار نمي‌كنه !
Full Auto 1 نسخه PAL كه خوشبختانه روي همه سيستمهاي ديگه هم كار ميكنه !
Tomb Raider نسخه NTSC/U كه باز هم روي همه سيستمهاي ديگه كار ميكنه !

فردا هر كس خواست زنگ بزنه به آقا تكاوچ تا ايشالا در صورت موجود بودن DVD9 خام براش رايت كنه
:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or