راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان من یک X360 ntsc/j Asia version دارم که بخاطر نیاز به پول قصده فروش دارم !
حدوده 2 ماه خریدم . فکر کنم بیشتر از 20 یا 25 ساعت باهاش بازی نکرده باشم !! کپی خور هم کردم پیشه آقا تکاوچ !! ولی به پولش احتیاج شدید دارم !
X360 Pre Ntsc/j asia version
2 تا دسته که یکیش باسیم هست !
3 تا بازی ارجینال : Pgr3 , Fifa06 , Oblivion
کپی خور هم هست !
برقش هم 220 مستقیمه !!

نوشته شده توسط UBI:
سلام دوستان من یک X360 ntsc/j Asia version دارم که بخاطر نیاز به پول قصده فروش دارم !
حدوده 2 ماه خریدم . فکر کنم بیشتر از 20 یا 25 ساعت باهاش بازی نکرده باشم !! کپی خور هم کردم پیشه آقا تکاوچ !! ولی به پولش احتیاج شدید دارم !
کپی خور هم هست !
برقش هم 220 مستقیمه !!
منصور جون دسته سیم داره رو چند میدی؟ سالمه؟

بچه ها دستگاهه من pal ه خواستم ببینم oblivion pal و fifa world cup ه و pgr3 رو از کجا بگیرم؟
از اقا طاهر و اقای تکاوچ خیلی تشکر میکنم که انقدر فعالند متاسفانه من نتونستم دستگاهو بیش اقا تکاوچ ک÷ی خور کنم ولی امیدوارم بازیهامو بتونم از ایشون بگیرم
یه سوال از اقا طاهر:اقا تکاوچ هارد xbox 360 رو میفروشن؟

نوشته شده توسط UBI:
کپی خور هم هست !
برقش هم 220 مستقیمه !!

من هاردشو 110 ازت میخرم

نوشته شده توسط Rockstar:
بچه ها دستگاهه من pal ه خواستم ببینم oblivion pal و fifa world cup ه و pgr3 رو از کجا بگیرم؟
از اقا طاهر و اقای تکاوچ خیلی تشکر میکنم که انقدر فعالند متاسفانه من نتونستم دستگاهو بیش اقا تکاوچ ک÷ی خور کنم ولی امیدوارم بازیهامو بتونم از ایشون بگیرم
یه سوال از اقا طاهر:اقا تکاوچ هارد xbox 360 رو میفروشن؟
بازيهايي كه خواستيد رو متاسفانه براي سيستم PAL تكاوچ فعلاً نداره.
هارد 360 هم فعلاً فكر نمي كنم تكاوچ بتونه جور كنه (البته الان من نتونستم باهاش تماس بگيرم ، اگه قطعي ازش جواب گرفتم خبر ميدم.)

در ضمن از دوستان خواهش ميكنم كه در مورد بازيها تو اين تاپيك بحث نكنند !
البته منظورم اين نيست كه در مورد اينكه كدوم بازي كپي شده و الان هست يا نه ، سوال نكنيد ، منظورم در مورد بازيهايي كه قراره براي 360 يا كنسولهاي ديگه بياد تو اين تاپيك بحث نكنيد.
ممنون

نوشته شده توسط SamFisher:
خوب
صددرصد premium به صرفه تره
همونطور که طاهر جان گفتن ، الان کور 430 تومن و پرمیوم بین 500 تا 600 تومن هست
هزینه کپی خور شدن هم بین 60 تا 100 تومنه
بازیهای کپی هم بین 10 تا 15 تومن

در مورد افت قیمت هم ممکنه اتفاق بیفته
اما اگه بتونی از اونور آب بگیری خیلی به صرفه هست ( البته با پست نه . بگی یکی که داره میره خارج خودش واست بیاره )

مرسی که جوابمو دادید من از دوبی میخرم ! :)

نوشته شده توسط genaveh:
مرسی که جوابمو دادید من از دوبی میخرم ! :)
البته من منظورم از اونور آب دوبی نبود ! :)
چون قیمتهای دوبی زیاد فرقی با ایران نداره !!
منظورم یه جایی بود که بتونی با همون 399 دلار بخری
به هر حال مبارکه
=====================================
کسی نمیدونه قیمت 360 چند یورو در میاد ؟!

دوستان ميخواستم آخرين خبرهايي كه از تكاوچ گرفتم رو به اطلاعتون برسونم.
در آخرين تماسي كه با آقا تكاوچ داشتم در مورد كنسولهايي كه قرار بود به دستش برسه گفت كه اين سري كنسول كه قرار بود بيارن ظاهراً به مشكل برخورده و اون كسي كه قرار بوده كنسولها رو بياره ميخواسته قيمت رو بالا ببره در نتيجه آقا تكاوچ هم ديگه نميخواد از اون شخص بگيره و به همين دليل داره با اشخاص ديگه اي صحبت ميكنه تا بتونه با قيمت مناسب كنسول ها رو بگيره تا در نتيجه به دست مشتري نهايي هم با قيمت مناسب برسه. احتمالاً زمان قطعي رسيدن كنسولها تا يكي دو روز آينده مشخص ميشه.
در مورد بازيها هم باز من سوال كردم و گفت كه به احتمال خيلي زياد تا بعد از ظهر يه سري بازي به دستشون ميرسه و ايشالا از فردا براي دوستان ميتونه بازيها رو بزنه.
قرار شد هر وقت بازيها بدستش رسيد به من زنگ بزنه و ليست بازيها رو به من بده تا من هم تو سايت براي شما بنويسم. پس منتظر خبرهاي بعدي باشيد.

در كل براي دوستاني كه در مورد بازيهاي Region هاي مختلف سوال كردند‌ ، فعلاً اين ليست بازيهايي هست كه آقا تكاوچ داره و جلوشون هم با حروف مشخص شده به چه Region هايي ميخورن :

Call Of Duty 2-U-P-J
Ridge Racer 6-U-P
Prey-P-U-J
FIFA 06 Road To FIFA World Cup-U
FIFA World Cup Germany 2006-J
Oblivion-J
PGR 3-J
Top Spin 2-J

موفق باشيد

ظاهراً به مشكل برخورده
من داشتم امده میشدم بیام تهران !!! از تکاوچ جان بخرم :(
تازه با یه کی از دوستام که اونم میخواست:((
حالا از کجا میتونم با قیمت مناسب NTSC/UC گیر بیارم ؟:confused:
راستی طاهر جان توی یاهو خیلی برات OFF گذاشتم ... ولی انگار نیستی

احسان جان ، ما اين يكي دو روز اخير دنبال NTSC/U خيلي گشتيم ولي به اين راحتيها پيدا نميشه و اگر هم بشه همونطور كه تو صفحه هاي قبل گفتم قيمتها بالاست (يكي به ما قيمت داد 700 تومن ، يكي بدون آداپتور گفت 600 تومن :eek:) من كنسول خودم هم كه به تكاوچ سفارش دادم تو همين سري بود كه كنسل شد :(.
الان منتظريم ببينيم تكاوچ با چند نفر ديگه اي كه داره صحبت ميكنه نتيجه اش به كجا ميرسه.
من خودم هم بدجور موندم تو كف كنسول :cheesygri
در ضمن ياهوي بنده يكم قاطه ، اگر اونجا OFF گذاشتي متاسفانه چيزي به من نرسيده ، شرمنده از اين بابت. كاري داشتي لطفاً تو سايت پيغام خصوصي بذار ، مطمئن تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or