راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط Nomad_609:
آقا من شنبه قراره بگم بازی واسم بیارن . موندم Dead Rising رو بگیرم یا GRAW ؟؟:confused:
راستی تو یه سایت نوشته بود که بازی OBLIVION نسخه UC رجیون لاک داره . ولی نسخه PAL رجیون فری هستش . میخواستم بدونم این درسته ؟
سلام اين ۲ تا بازي که گفتي کپيشو ميخواي بگيري ديگه از کجا ميشه شماره مغازش رو به منم بدي اخه cod2 رو تموم کردم:cheesygri

نوشته شده توسط Taher:
عزيز من اين نسخه رو كه تكاوچ داره !!! :cheesygri
خدا وکیلی ؟ :shocked:شما مطمئنید ؟ پس چرا من موقعی که دستگاهم رو بردم کپی خور کنم گفت ندارم ؟:thinking:
نوشته شده توسط DRAGON50:
سلام اين ۲ تا بازي که گفتي کپيشو ميخواي بگيري ديگه از کجا ميشه شماره مغازش رو به منم بدي اخه cod2 رو تموم کردم:cheesygri
فروشگاه دات کام هم بازی کپی داره اینم شمارش 22709831

آخرین ویرایش:
يكي از دوستان در مورد قيمت ايكس باكس 360 پرميوم در مكه چنده؟
حالا شما ميدونيد؟
قيمت پي اس2 چنده اونجا؟
در ضمن.يكي بگه بازيهاي ايكس360 چنده و ايا كي خور شده؟كي ميشه؟

نوشته شده توسط half_life2.5:
يكي از دوستان در مورد قيمت ايكس باكس 360 پرميوم در مكه چنده؟
حالا شما ميدونيد؟
قيمت پي اس2 چنده اونجا؟
در ضمن.يكي بگه بازيهاي ايكس360 چنده و ايا كي خور شده؟كي ميشه؟
تازه اومده میگه لیلی زن بود یا مرد:cheesygri

مکه رو خبر ندارم
ولی کپی خور هم شده هم نشده!
چیپی نیستش ببین دستگاه رو وصلش می کنن به کامپیوتر (دیسک درایوشو) بعد یه فایلی که تو حافظه دیسک درایو هست رو عوض می کنن (هک می کنن!) بعد دستگاه بازیهای کپی رو میخونه

به این روش هم میگن Firmware ولی چون روی همه ی بازی ها جواب نمیده و یا اگر از یه جایی بازی بگیری ممکنه به سیستم دستگاهت نخوره واسه همین میگم کامل کپی خور نشده
آقایی هستند تکاوچ نام که 60 تومن برای این کار می گیرن و بازیهای کپی رو میدن دونه ای 10 تومن

قیمت دستگاه 399$ هست تو ایران تا 700 تومن هم میدن! بستگی داره به شرف فروشنده
من نمیدونم اگر مکه هم مثل اینجا بی بند و باره که مسلما نمیتونی با قیمت واقعی بگیری

موفق باشی

اقا يه سوال داشتم.اقا تكاوچ بازيهايي كه به صورت كپي ميفروشن براي بازيها باكس شات هم ميدند؟يعني از روي عكس بازيه اوريجينال يه كپي هم كردن و در داخل قاب dvd گذاشته باشن؟

ببخشید من یه مدت بود به این تاپیک سر نمیزدم میدونم سوالم تکراری هست ولی لطف کنید بگید x360 کجا کپی خور میکنن و بازیهای کپی میفروشه و از کجا دستگاه رو بخرم ؟؟ چند نفر دستگاهشون رو کپی خور کردن و بازی های کپی رو دستگاه جواب داده ؟؟

ممنون میشم :love:

از اقا تكاوچ بگير.تمامه كارهايي كه ميخواي رو اقا تكاوچ انجام ميده.يه چند صفحه قبل رو ببيني شمارشون هست.يه 4-5 نفري گرفتن و راضين(كپي خورشم كردن بوسيله ي اقا تكاوچ)

نوشته شده توسط Nomad_609:
خدا وکیلی ؟ :shocked:شما مطمئنید ؟ پس چرا من موقعی که دستگاهم رو بردم کپی خور کنم گفت ندارم ؟:thinking:

خوب عزيز جان براي اينكه اون موقع نداشته خوب !
الان تا جايي كه من يادم مياد بازيهايي كه روي J اجرا بشه و تكاوچ داشته باشه ، ايناست :
Oblivion , FIFA World Cup 2006 , PGR 3 , Prey , Call Of Duty 2 , Top Spin 2
اليته شايد چيز ديگه اي هم باشه كه من يادم نياد.

خوب ببينيد.پس يكي كامل بگه:
1-ايا در تهران جايي هست كه ايكس 360 رو دور و بر 400تومن بفروشن؟كجا؟
2-ارزون ترين قيمت ايكس360 در تهران چنده؟كجا؟
3-اگر بخوايم بازيشو كپي خور كنيم بايد چه كنيم؟يعني چقدر پول بديم و..........

در ضمن.من خيلي وقته اينجا نيومدم.به همين خاطر از چيزي خبر ندارم.شرمنده.

در مورد سوالات دوستمون جناب half_life2.5 (شرمنده اسمتون رو نمي دونم):
1) 400 هزار تومن كه من سراغ ندارم ولي 430 هزار تومن ميشه PAL CORE خريد. مجتمع پايتخت ميفروشن.
2) همون جواب سوال اول.
3) اگر بخوايد كپي خور كنيد هم چند جا تو تهران انجام ميدن ، تو پايتخت مثل اينكه دور و بر 100 هزار تومن ميگيرن ، يكي از دوستان هم كه براي بچه هاي خودمون تو سايت 60 هزار تومن اينكار رو انجام ميده (آقا تكاوچ). بازيهاي كپي هم تو پايتخت 15 هزار تومن ميدن و آقا تكاوچ 10 هزار تومن.

در مورد سوال آقا احسان عزيز هم كه دوستان لطف كردن پاسخ دادن.
البته ايشالا فردا قراره چند عنوان جديد NTSC-U (كه خوب بعضي هاشون به Regionهاي ديگه هم ميخورن) به دستش برسه.

اختيار داري عزيز.اسم من امير حسين هست.مي خواستم يه مشورتي با شما بكنم:
به نظر شما من كامپيوترمو بفروشم و يه ايكس360 كپي خور بگيرم يا نه؟
مشخصات پيسي من:
cpu:3000amd 64bit
ram:1gb
hard:120sata
dvd isus
case?:elegance
monitor:lg f700p 17
m .b:isus a8n5x
vga:6800ultra 256gddr3 aopen

نوشته شده توسط m_unknown_r:
اقا يه سوال داشتم.اقا تكاوچ بازيهايي كه به صورت كپي ميفروشن براي بازيها باكس شات هم ميدند؟يعني از روي عكس بازيه اوريجينال يه كپي هم كردن و در داخل قاب dvd گذاشته باشن؟
نه فقط بازي کپي بدون عکس بازي داخل يک قاب (اصل خود بازيه بقيش فرعياته:cheesygri )

نوشته شده توسط half_life2.5:
جوابمو بديد لطفا.
شوخی میکنی !؟ يعنی PC رو بفروشی برای X360 ؟
105.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or