راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا من شنبه قراره بگم بازی واسم بیارن . موندم Dead Rising رو بگیرم یا GRAW ؟؟:confused:
راستی تو یه سایت نوشته بود که بازی OBLIVION نسخه UC رجیون لاک داره . ولی نسخه PAL رجیون فری هستش . میخواستم بدونم این درسته ؟

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Nomad_609:
آقا من شنبه قراره بگم بازی واسم بیارن . موندم Dead Rising رو بگیرم یا GRAW ؟؟:confused:
راستی تو یه سایت نوشته بود که بازی OBLIVION نسخه UC رجیون لاک داره . ولی نسخه PAL رجیون فری هستش . میخواستم بدونم این درسته ؟
من اگر جای تو بودم 100% dead rising رو میگرفتم :D بابا رفتی 360 گرفتی که بشینی بازی های انحصاری شو بازی کنی اونو که هر کسی بازی کرده :cheesygri

نوشته شده توسط ehsanmax:
من اگر جای تو بودم 100% dead rising رو میگرفتم :D بابا رفتی 360 گرفتی که بشینی بازی های انحصاری شو بازی کنی اونو که هر کسی بازی کرده :cheesygri
ok & nokay

G.R.A.W گرافیکش یه 9999999999 برابر نسخه PC هست:cheesygri جذابیتش هم اگه بخوای بگی چند برابر عدد نجومی در میاد:cheesygri

ولی خوب Dead Rising بهتره! چون بازی جدیده کلا" 16 روزه که منتشر شده میدونی یعنی چقدر Update هستی اگه اونو بگیری؟! ضمن اینکه یه سبک جدیدی رو بازی کردی

مشکل اینه یه بار دوستان زحمت میکشن واطلاع رسانی میکنن. و دیگه بعد از اون پستی در یه مورده به خصوص زده نشه. شما تو پستتون گفتی که بازی ها روزه 1شنبه حاضره. این قضیه دیگه کاملا روشن شد. حالا دوستان دوباره پست میزنن که ما زنگ زدیم اقا تکاوچ گفت بارش گیر. زنگ زدیم اقا تکاوچ گفت 1 شنبه و..... خوب اینطوری دوباره این تاپیک کیفیتش میاد پایین. ما الان به کیفیت نیاز داریم تا کمیت.

خب من گفتم به چه علتی که بچه ها نگن نگه داشته قیمت بره بالا:)
بعدش هم باور کنید من اون پست رو ندیدم اصلا
تو خونه دیگرون با تلفن کار داشت باید Disconnect می کردم فقط مطلب رو نوشتم بره:D

دمتون گرم خیلی باحالید عیبی نداره همه پستهایی که میزنم اشتباهه

در مورد Oblivion بايد عرض كنم كه ، نسخه PAL‌اين بازي فقط روي كنسولهاي PAL و NTSC/U اجرا ميشه و كاملاً Region Free نيست اما نسخه NTSC/U فقط رو همون Region خودش اجرا ميشه.

آقا من بدون فیش مانیتور دستگاه به دردم نمیخوره ، پس اول باید فیش را پیدا کنم
کسی نمیدونه چه قیمتی هست ؟ کجا میفروشه ؟
تا هفته ی دیگه میخوام با یکی از دوستام بیام تهران بخرم ولی باید اول از بابت فیش خیالم راحت بشه

نوشته شده توسط ehsan_62:
تا هفته ی دیگه میخوام با یکی از دوستام بیام تهران بخرم ولی باید اول از بابت فیش خیالم راحت بشه
فکر میکنم بچه ها گفتن یگانه میفروشه و قیمتش 40 - 50 تومنه ;)
منظورت کابل vga هست راستی؟؟:cheesygri

نوشته شده توسط ehsan_62:
بابا فیش میخوای چیکار ؟ با تلویزیون FLATRON هم خیلی کیفیت خدایی میده . یعنی حتی با تلویزیون معمولی هم میتونی نسل بعد رو احساس کنی :eek: دستگاه هم به نظر من همون دستگاه UBI رو بگیر تازه باهاش صحبت کن شاید فیشش هم بهت داد .;)

خوب مثل کنترل تلویزیون میمونه شما وقتی داری تلویزیون میبینی با کنترل کار میکنی.
توی فسلم نگاه کردن و TV دیدن و Live بدرد میخوره
یعنی نمیشه پرید پا پیم پد دستگاه؟!
آقا منم همین مشکل رو دارم کامبیز بازی ها رو میاره دونه 15 تومن منم فقط میتونم الان 2 تا سفارش بدم
میخوام یکی رو GRAW بگیرم برا اون یکی سر DEAD OR ALIVE 4 و PREY و DEAD RISING و PGR3 دو دلم!

شما میگید کدوم رو بخرم؟

آخرین ویرایش:
آقا منم همین مشکل رو دارم کامبیز بازی ها رو میاره دونه 15 تومن منم فقط میتونم الان 2 تا سفارش بدم
میخوام یکی رو GRAW بگیرم برا اون یکی سر DEAD OR ALIVE 4 و PREY و DEAD RISING و PGR3 دود لم!

شما میگید کدوم رو بخرم؟

خب معلومه دیگه DEAD RISING رو بگیر که جدید تره :)
PGR3 هم خوبه ولی DEAD RISING یه چیز دیگست:cheesygri
تازه یکم اپدیت باش :D

تازه یکم اپدیت باش :D
امین جون آخه از این بازی ها تا حالا دموشون رو هم ندیدم!:cheesygri:blushing:
بعد شما ها که میگید DEAD RISING ، رفتین حال بازی های دیگه رو بردید حالا میگید DEAD RISING ! [خودمم نفهمیدم چی گفتم!! :cursing:]

نوشته شده توسط Sasy360:
دمو ها شو ندیدی اخبارشونو که خوندی.:-"
من اگه جای شما بودم مسلما اولین انتخابم dead rising بود.;)
پس شک نکن تو خریدن این بازی.

نوشته شده توسط Sasy360:
بعد شما ها که میگید DEAD RISING ، رفتین حال بازی های دیگه رو بردید حالا میگید DEAD RISING ! [خودمم نفهمیدم چی گفتم!! :cursing:]

:):)
تو که ندیدی ما که دیدیم که بهت میگیم.
والا من که تا حالا حال هیچکدوم از بازی های 360 رو نبردم :cheesygri
ولی بازم میگم پیشنهاد من همون DEAD RISING است!

آقا من فردا دارم می رم مسافرت...فکر کنم تا هفته ی بعدی که بیام بازی های آقا تکاوچ هم رسیده...من تا بیام میرم دستگاهمو کپی خور میکنم و تا جایی که پولم اجازی بده بازی هم میخرم.

راستی فکر کنم یکی از بچه ها می گفت آقا تکاوچ یه بازی جایزه میده!!!:love:درسته یا نه؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or