من اگر جای تو بودم 100% dead rising رو میگرفتمنوشته شده توسط Nomad_609:آقا من شنبه قراره بگم بازی واسم بیارن . موندم Dead Rising رو بگیرم یا GRAW ؟؟:confused:
راستی تو یه سایت نوشته بود که بازی OBLIVION نسخه UC رجیون لاک داره . ولی نسخه PAL رجیون فری هستش . میخواستم بدونم این درسته ؟
ok & nokayنوشته شده توسط ehsanmax:من اگر جای تو بودم 100% dead rising رو میگرفتمبابا رفتی 360 گرفتی که بشینی بازی های انحصاری شو بازی کنی اونو که هر کسی بازی کرده :cheesygri
مشکل اینه یه بار دوستان زحمت میکشن واطلاع رسانی میکنن. و دیگه بعد از اون پستی در یه مورده به خصوص زده نشه. شما تو پستتون گفتی که بازی ها روزه 1شنبه حاضره. این قضیه دیگه کاملا روشن شد. حالا دوستان دوباره پست میزنن که ما زنگ زدیم اقا تکاوچ گفت بارش گیر. زنگ زدیم اقا تکاوچ گفت 1 شنبه و..... خوب اینطوری دوباره این تاپیک کیفیتش میاد پایین. ما الان به کیفیت نیاز داریم تا کمیت.
فکر میکنم بچه ها گفتن یگانه میفروشه و قیمتش 40 - 50 تومنهنوشته شده توسط ehsan_62:آقا من بدون فیش مانیتور دستگاه به دردم نمیخوره ، پس اول باید فیش را پیدا کنم
کسی نمیدونه چه قیمتی هست ؟ کجا میفروشه ؟
تا هفته ی دیگه میخوام با یکی از دوستام بیام تهران بخرم ولی باید اول از بابت فیش خیالم راحت بشه
بابا فیش میخوای چیکار ؟ با تلویزیون FLATRON هم خیلی کیفیت خدایی میده . یعنی حتی با تلویزیون معمولی هم میتونی نسل بعد رو احساس کنینوشته شده توسط ehsan_62:آقا من بدون فیش مانیتور دستگاه به دردم نمیخوره ، پس اول باید فیش را پیدا کنم
کسی نمیدونه چه قیمتی هست ؟ کجا میفروشه ؟
تا هفته ی دیگه میخوام با یکی از دوستام بیام تهران بخرم ولی باید اول از بابت فیش خیالم راحت بشه
دستگاه هم به نظر من همون دستگاه UBI رو بگیر تازه باهاش صحبت کن شاید فیشش هم بهت داد .
خوب مثل کنترل تلویزیون میمونه شما وقتی داری تلویزیون میبینی با کنترل کار میکنی.
یعنی نمیشه پرید پا پیم پد دستگاه؟!توی فسلم نگاه کردن و TV دیدن و Live بدرد میخوره
آقا منم همین مشکل رو دارم کامبیز بازی ها رو میاره دونه 15 تومن منم فقط میتونم الان 2 تا سفارش بدمآقا من شنبه قراره بگم بازی واسم بیارن . موندم Dead Rising رو بگیرم یا GRAW ؟؟:confused:
راستی تو یه سایت نوشته بود که بازی OBLIVION نسخه UC رجیون لاک داره . ولی نسخه PAL رجیون فری هستش . میخواستم بدونم این درسته ؟
آقا منم همین مشکل رو دارم کامبیز بازی ها رو میاره دونه 15 تومن منم فقط میتونم الان 2 تا سفارش بدم
میخوام یکی رو GRAW بگیرم برا اون یکی سر DEAD OR ALIVE 4 و PREY و DEAD RISING و PGR3 دود لم!
شما میگید کدوم رو بخرم؟
نوشته شده توسط Sasy360:امین جون آخه از این بازی ها تا حالا دموشون رو هم ندیدم!:cheesygri:blushing:
بعد شما ها که میگید DEAD RISING ، رفتین حال بازی های دیگه رو بردید حالا میگید DEAD RISING ! [خودمم نفهمیدم چی گفتم!! :cursing:]