راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

جواب سؤالت رو بهتره بچه ها بدن ولی مطمئن باش بيشتر از 5 تا جا ميشه ...

ولی من پيشنهاد ميکنم حتماً حتماً هارد بگير... چون بازی ها رو ميتونی نصب کنی روی هارد ...

خيلی مزايا ديگه داری... اينکه فشار روی دستگاه کمتر ميشه...

مرسی از پاسخ ولی متاسفانه جوابمو نگرفتم !

اگه دوستان دیگه اطلاع دارند خواهشن توضیح بدن
سوال من اینه :
حافظه داخلی arcade تقریبا 256 mb درسته ؟ خوب حالا این 256 مگابایت چه تعداد Save Game توش جا میشه ؟ مثلا 5 تا میشه Save کرد ؟ و اگه روش داشبورد جدید رو نصب کنم چقدر حافظه برای save میمونه ؟
با تشکر :love:

مرسی از پاسخ ولی متاسفانه جوابمو نگرفتم !

اگه دوستان دیگه اطلاع دارند خواهشن توضیح بدن
سوال من اینه :
حافظه داخلی arcade تقریبا 256 mb درسته ؟ خوب حالا این 256 مگابایت چه تعداد Save Game توش جا میشه ؟ مثلا 5 تا میشه Save کرد ؟ و اگه روش داشبورد جدید رو نصب کنم چقدر حافظه برای save میمونه ؟
با تشکر :love:
دشبورد اصلا روی مموری نصب نمیشه که بخواد حجمی بگیره!

دشبورد اصلا روی مموری نصب نمیشه که بخواد حجمی بگیره!
شما مطمئن هستید نمیشه نصب کرد یعنی تا حالا تست کردید ؟
حالا کلا چنتا Save game رو مموری Arcade میشه ذخیره کرد ؟ آرکید برای اجرا کردن بازی ها بدون هارد مشکلی نداره ؟

حافظه داخلی arcade تقریبا 256 mb درسته ؟ خوب حالا این 256 مگابایت چه تعداد Save Game توش جا میشه ؟ مثلا 5 تا میشه Save کرد ؟
با توجه به نامشخص بودن حجم سیوها نمی شه به درستی تخمین زده اما به نظرم میانگین حجم هرسیو 1 مگ هست که مموری کارت همون از اول 90-100 مگ فقط از 256 مگ ازش خالیه! که میشه حدودا 70-100 بازی باهش سیو کنی.

شما مطمئن هستید نمیشه نصب کرد یعنی تا حالا تست کردید ؟
نه منظور محمد جان اینه که داشبورد در حافظه داخلی کنسول که ربطی به مموری نداره نصب میشه.
آرکید برای اجرا کردن بازی ها بدون هارد مشکلی نداره ؟
مشکلی نداره.

با توجه به نامشخص بودن حجم سیوها نمی شه به درستی تخمین زده اما به نظرم میانگین حجم هرسیو 1 مگ هست که مموری کارت همون از اول 90-100 مگ فقط از 256 مگ ازش خالیه! که میشه حدودا 70-100 بازی باهش سیو کنی.

نه منظور محمد جان اینه که داشبورد در حافظه داخلی کنسول که ربطی به مموری نداره نصب میشه.

مشکلی نداره.

تشکر بابت پاسخ دوست گرامی
پس در کل میشه رو Arcade بدون هارد داشبورد نصب کرد دیگه ؟ :love:
و سوال دیگه اینکه داشبورد قابل حذف هست یا نه ؟ یعنی میشه Uninstall کرد ؟

تشکر بابت پاسخ دوست گرامی
پس در کل میشه رو Arcade بدون هارد داشبورد نصب کرد دیگه ؟ :love:
و سوال دیگه اینکه داشبورد قابل حذف هست یا نه ؟ یعنی میشه Uninstall کرد ؟
اگه داشبورد نباشه چه جوري ميخواي پس با ايكس باكس كار كني. عين اين ميمونه كه بگي كامپيوتر ميخوام وليس سيستم عامل نميخوام.

مگه Xbox 360 Arcade Jasper چنتا حافظه داره :confused: تا اونجایی که من اطلاع دارم قبلا Arcade یه مموری کارت جدا داشت که حالا تو سری جدید به صورت داخلی ( internal) داخل خود کنسول قرار داره !
در ضمن منظور من از داشبورد همون NXE هست . من سوالام این بود که NXE روی Memory داخلی که روی آرکید جاسپر وجود داره نصب میشه یا نه ؟

آخرین ویرایش:
عزیز همه xbox ها یه قسمت دارن که فقط مخصوص آپدیتهایی هستن که برای کنسوله(یعنی به غیر از پچهای بازی) شما فکرشو بکن اگه حفظه ای که دشبورد روشه دست ما کاربرا هم بود و میتونستیم پاکش کنیم کنسول دیگه بالا نمیومد! به اصطلاح بریک میشد!
حالا شما وارد بحثایه تخصصیش نشو کنسول که نمیخوای بسازی! خیالت راحت باشه دشبورد روی مموریه تو ریخته نمیشه

عزیز همه xbox ها یه قسمت دارن که فقط مخصوص آپدیتهایی هستن که برای کنسوله(یعنی به غیر از پچهای بازی) شما فکرشو بکن اگه حفظه ای که دشبورد روشه دست ما کاربرا هم بود و میتونستیم پاکش کنیم کنسول دیگه بالا نمیومد! به اصطلاح بریک میشد!
حالا شما وارد بحثایه تخصصیش نشو کنسول که نمیخوای بسازی! خیالت راحت باشه دشبورد روی مموریه تو ریخته نمیشه

یعنی اگه این NXE جدید که 74 MB هست رو نصب کنم حافظه برای Save بازی ها به اندازه کافی هست و اصلا ربطی به اون نداره ؟
باتشکر :love:

ممنون از اینکه جوابمو دادید اما باور کنید من هم رجین j و هم پال رو اجرا میکنم از بعضی از بچه ها هم سوال کرده بودم گفتن میشه.اما پال نمیتونه j رو اجرا کنه.منظورم ار اجرا نشدن کشتی کج خراب بودنش نبود میگه رجین دیسک فرق میکنه (پال بود)اما من که یه چند تا اجرا کرده بودم پس چرا از این ایراد گرفت نکنه شانسی بعضی از بازیای پال رو اجرا میکنه نه همشو؟آخرین آبدیت نیاز به یه نفر کاربلد داره یا خودمم میتونم؟:biggrin1:

سلام , اکثر بازیها free هستند و روی هر سه کنسول j و pal و uc اجرا میشوند شاید اون بازیهای هم که میگفتید free بودند . اون کشتی کج هم که پیغام داد برای هرتز تصویر بوده احتمالا , چون هرتز tv شما با بازی هماهنگ نیست که شما باید بری توی قسمت display کنسول و از اونجا بعد از انتخاب رزولوشن هرتز تصویر را مثلا به 60 یا 75 تغییر دهید (وقتی بازی را میزاری توی دستگاه اگر پیغام بده میگه هرتز تصویر شما مثلا 75 است شما باید برای اجرا آنرا به مثلا 60 تغییر دهید) ساده است همه چیز در پیغام هایی که میده توضیح داده شده اگر میخوندی الان مشکلی نداشتی آپدیت هم همینطور . اگر بازی با آپدیت جدیدی بیاید پیغام میدهد که نیاز به آپدیت است نصب میکنید؟ و فقط شما ok را میزنی تا نصب بشه بعد enjoy !

سلام , اکثر بازیها free هستند و روی هر سه کنسول j و pal و uc اجرا میشوند شاید اون بازیهای هم که میگفتید free بودند . اون کشتی کج هم که پیغام داد برای هرتز تصویر بوده احتمالا , چون هرتز tv شما با بازی هماهنگ نیست که شما باید بری توی قسمت display کنسول و از اونجا بعد از انتخاب رزولوشن هرتز تصویر را مثلا به 60 یا 75 تغییر دهید (وقتی بازی را میزاری توی دستگاه اگر پیغام بده میگه هرتز تصویر شما مثلا 75 است شما باید برای اجرا آنرا به مثلا 60 تغییر دهید) ساده است همه چیز در پیغام هایی که میده توضیح داده شده اگر میخوندی الان مشکلی نداشتی آپدیت هم همینطور . اگر بازی با آپدیت جدیدی بیاید پیغام میدهد که نیاز به آپدیت است نصب میکنید؟ و فقط شما ok را میزنی تا نصب بشه بعد enjoy !

مرسی.ی:love:ه سوال مهم هم داشتم خواهشا هرکی میدونه جواب بده.تو همین سایت دیدم نوشته بود که xbox با بورد فالکون پشتشون روی برچسب نوشته 12v-14/2a;5v-1a اما برای من مدل آخرای 2007 هست و نوشته 12v-16/5a;5v-1a منظورم اون 5/16 a هست چون برای من قدیمی تره این جوریه یا ....؟لطفا جواب بدید.:biggrin1::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or