لطفا جواب منم بدید.اگه ندید دائم سوالاتم بیشتر میشه ها:biggrin1:.یه سوال هم برام پیش اومد رژین دستگاه من j هست و چند تا بازی پال رو هم اجرا کردم اما وقتی کشتی کج 2009سوپر استارزهای قدیمی رو گذاشتم پیغام داد که دیسک رو اشتباه گذاشتید چرا؟:confused: ممکنه به خاطر اینکه آبدیت جدید رو من ندارم باشه؟
خب چرا به سوال دوستمون جواب نمیدید؟
اینم جواب:
اول اینکه شما چجوری تونستید 5 تا بازی پال را روی کنسول j اجرا کنید؟! region کنسولتون را عوض کردید؟ اگر مثبته پس دیگه باید بهش گفت پال نه j
دوم دیسک شما خراب است بعضی از sector , part ها بد رایت شده و به همین دلیل کنسول شما دیسک بازی تا آنجایی میخواند که آن بخش ها قابل خواندن باشد متاسفانه بعضی فروشنده ها به فکر جیب خود هستند و بازیها را پشت سر هم و با سرعت رایت میکنند تا در زمان کمتری بازی بیشتری رایت کنند تا زودتر به فروش برود و خب نتیجه هم منجر به صدمه دیدن اطلاعات رایت شده روی دیسک میشود چون دیسک ممکن است در موقع رایت زیاد گرم شده باشد (بعضی وقت ها پشت دیسک مشخص است) و یا error هایی بدهد و یا حتی مشکل از رایتر باشد راه حل تعویض دیسک به آن فروشنده است.
سوم آپدیت جدید برای اجرای بازی لازم است که شما وقتی دیسک را میزاری تو دستگاه یگه برای اجرای بازی نیاز به آپدیت هست که شما نصب میکنی و اصلا ربطی به دیسک بازی ندارد.
راستی دیسک معمولی بخرید یا همون t-gate یا (فقط در برابر خش مقاوم تره verbatim) و... بهیچ وجه playbox نخرید همانطور که دوستان قبلا هم گفتند لنز کنسول به مرور زمان ضیعف میشه دوم اینکه تازه این مال موقعه ای است که شما دیسک را سالم تحویل بگیرید! متاسفانه اکثر این نوع دیسک ها فله ای به بازار می آید (قبلا یجایی تو همین سایت خونده بودم) و از همان اول پر خش است مثل اینکه میریزند تو گونی! من یادمه یک دیسک به اشتباه پلی باکس گرفته بودم طلایی رنگ هم بود دیسک را که درآوردم دیدم پرخش است.