راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه نمیشه در ضمن اگر دستگاهتون آرکید است برای آپدیت حتما باید مموریتان بهش وصل باشد تا از طریق لایو دستگاه رو آپدیت کنید تا فرمت های divx رو جواب بدهد

دوستان خوبم من مانیتور t220p دارم و xbox360 هم دارم من میخواستم که کابل hdبه dvi به مانیتور وصل میکنم و من دیگه نمیتونم صدا از کنسول بگیرم چون مانیتور صدا نداره خروجی صدا حالامن میخوام که کابل vgi رو ببورم و دوتا کابل رو داخل کنسول وصل کنم حالا چند تا سوال دارم

کابل خراب نمیشه

کنسول خراب نمیشه چون دو تا کابل رو وصل کنم من حساس هستم روی کنسول

چه کنم با این مانیتور یا از Audio ADAPTOR هم میشه استفاده کردولی گیر نمیاد
ولی من دوتا کابل hdبه dvi وvgi رو دارم نمیخواهم دیگه تو خرج برم یه کابل دیگه بخرم چه کنم

دوستان خوبم من مانیتور t220p دارم و xbox360 هم دارم من میخواستم که کابل hdبه dvi به مانیتور وصل میکنم و من دیگه نمیتونم صدا از کنسول بگیرم چون مانیتور صدا نداره خروجی صدا حالامن میخوام که کابل vgi رو ببورم و دوتا کابل رو داخل کنسول وصل کنم حالا چند تا سوال دارم

کابل خراب نمیشه

کنسول خراب نمیشه چون دو تا کابل رو وصل کنم من حساس هستم روی کنسول

چه کنم با این مانیتور یا از Audio ADAPTOR هم میشه استفاده کردولی گیر نمیاد
ولی من دوتا کابل hdبه dvi وvgi رو دارم نمیخواهم دیگه تو خرج برم یه کابل دیگه بخرم چه کنم
شما اگه کابل کامپوننت یا کامپوزیت خود کنسول رو داری انجام بده.با VGA هم میشه ولی حیفه.
کنسول چیزی نمیشه.
ببخشید دوستان
تا حالا مایکروسافت تاریخی رو برای عرضه Xbox جدید اعلام کرده؟اصلا قراره به این زودی ها xbox جدیدی عرضه بشه.؟
ممنون.
خیر نگفته.
در ضمن احمق هم نیستش که الان بیاد بگه ما 2012 کنسول میدیم بیرون تا اون موقع فروش 360 به شدت افت میکنه.ولی حالا حالاها این کنسول هست.

ای بابا حق کپی رایت پس کجا رفته الان داری از پهنای باند هاست من استفاده می کنی. یه منبعی چیزی :((
آهان.ببخشید.من این دو تا عکس رو از صفحات قبل برداشتم که یادمه شما هم گذاشته بودید.
خیلی عذر میخواهم.
من یدونه ارکید جاسپر دارم تاریخ ساختش واسه 1.28.2009 میتونم دیویدی های mkv رو ببینم؟؟
اگه نه چی کار کنم که بتونم؟؟
این فرمته چیه؟
ماله فیلمه یا بازی؟

با دسته میشه کنسول رو روشن کرد؟
.
.
.
وقتی بازی رو ریختم رو هارد کجا برم و بازی رو اجرا کنم؟
.
.
.
قیمت شارژره دسته های 360 چنده؟
.
.
.
این برنامه ی ixtreme 1.6 یا مثل این رو میتونم با pc دانلود کنم و بعد انتقال بدم رو pc؟؟؟

آخرین ویرایش:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
این برنامه ی ixtreme 1.6 یا مثل این رو میتونم با pc دانلود کنم و بعد انتقال بدم رو pc؟؟؟

- بله با دسته هم میشه کنسول را روشن کرد و هم خاموش کرد.
- وقتی بازی را بریزی رو هارد ، از قسمت Game Liberry >>>> Play From Hard Drive باید اجرا کنی.
جواب بقیه سوالات را نمیدونم.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

بله میشه روشن کرد.
.
.
.
هیچ جا نمیخواد بری . دیسک رو بزار تو کنسول خود بازی اجرا میشه.
.
.
.
بستگی به مارکی داره که میخوای بخری. من 15 تومنی و 30 تومنی دیدم.
.
.
.
بهتره برای این کار کنسولتو دست یک آدم وارد بسپاری.

این فرمته چیه؟
ماله فیلمه یا بازی؟

فرمت MKV برای فایلهای تصویری با رزولیشن بالا (HD) هست.
که تاجایی که من میدونم به هیچ روشی نمیشه این فرمت را با 360 اجرا کرد.
فرمتهای زیر را من تست کردم و نتیجه را برای شما میزارم اینجا: (قانون کپی رایت:laughing:)

dtq2en7pfh18fdwptvdq.jpg

برای آپدیت کردن FirmWare چه قدر میگیرن؟
بین 10-15 تومن.
چون کار خاصی نیست.

از خود فروشنده ها میشه خواست که همون موقعی که میخوام برم آپدیتش کنن؟
کنسولی رو که میخری روی خودش باید اخرین فریمور رو داشته باشه مگر اینکه اکبند خریده باشه.
اگر هم نداشت بله خودشون معمولا میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or