راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

وقتی که میخواهیم بخریم روی کنسول هست؟
نیاز به آپدیت داره؟
بله هست که بازی کپی میخونه!:smile:
کنسولهایی که به تازگی میخرید اخرین ورزن روشون هست.برای اطمینان هم یک بازی جدید که همین چند وقته اومده بخر بزار توش اگه اجرا شد اخرین فریمور روش هست.

دوستان من وقتی 360 رو روشن میکنم صفحه سیاه سفید هست.
رنگی نیست چی کار کنم؟
تلویزینت SD هست؟(از اینایی که لامپ تصویر داره)
اگه اره مشکل از تلویزیونت هست.راستش دقیقا نمیدونم ریشه این مشکل چیه ولی به سیستم رنگبندی کنسول و tv مربوط میشه.
یک دوست داشتم که با ps2 این مشکل رو داشت.بازیهای pal که میذاشت سیاه وسفید بود و بازیهای ntsc که میذاشت رنگی بود.

تلویزینت SD هست؟(از اینایی که لامپ تصویر داره)
اگه اره مشکل از تلویزیونت هست.راستش دقیقا نمیدونم ریشه این مشکل چیه ولی به سیستم رنگبندی کنسول و tv مربوط میشه.
یک دوست داشتم که با ps2 این مشکل رو داشت.بازیهای pal که میذاشت سیاه وسفید بود و بازیهای ntsc که میذاشت رنگی بود.
آره از هموناست.
یعنی راهی نیست درستش کنم.:((
تا همین یک ساعت پیش درست بود.
کنسول رو هم تازه خریدم.
ویرایش:
خودش درست شد.

اگه تلویزیونی که بهش ایکس باکس میزنم رو هی عوض کنم (مثلا وقتی کسی با LCD کار نداره به اون وصل کنم و بعضی وقتها به تلویزیون معمولی بزنم) مشکلی پیش نمیاد؟

شما مطمئینی :confused: اینجوری که خیلی خوب میشه حالا حالا یعنی باش حال میکنیم:love::biggrin1:
حالا ایشون یک نمه زیاد گفته ولی تا انتهای 2012 یعنی اول 2013 کنسول جدید میاد

ولی این رو هم در نظر بگیرید-MSبا وجود ناتال ساپورت دهی و عمر کنسولش فعلیش رو حتی با حضور کنسول بعدیش زیاد میکنه- وکلا حتی با تولی xbox بعدی این هنوز رو کار هست:smile:

-از طرف دیگه اکثر بچه ها تازی کنسول خریدن یعنی 2009- و حساب کن اگه 2013 هم کنسول بیاد شما ها زودتر از
2015 یا 2016 کنسول نخواهید خرید(اصلا شاید دیگه بازی رو بی خیل بشید)
نتیجه:هر کی میخواد کنسول بخره و این افکار رو داره،یا نخره- یا این افکار رو دور بریزه

آقا درسته ماکروسافت اعلام کرده سال دیگه Xbox جدید رو وارد بازار میکنه؟ من میخواستم تابستونی یکی بخرم ولی الان موندم!
همون روز خبر تکذیب شد!!!

اگه تلویزیونی که بهش ایکس باکس میزنم رو هی عوض کنم (مثلا وقتی کسی با LCD کار نداره به اون وصل کنم و بعضی وقتها به تلویزیون معمولی بزنم) مشکلی پیش نمیاد؟
من خودم 3 سالی هست دارم از این کارا میکنم-هنوز اتفاق خاصی نیفتاده:biggrin1::laughing:
پ.ن:وقتی به مانیتور CRTو به وسیلهVGAcableوصل کردم سیم مونیتورم خراب شد!!!(سیمی که به کارت گرافیک میخوره)و خودم سیم رو خریدم و خودم تعمیر کردم:biggrin1:
به همین راحتی-به همین خوشمزگی-ماکارونی 360:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or