Sweet Lucifer
کاربر سایت
یعنی همون چیزی که میریزن روی کننسول شما بازی کپی بخونه.این FirmWare چیه؟
بله هست که بازی کپی میخونه!:smile:وقتی که میخواهیم بخریم روی کنسول هست؟
نیاز به آپدیت داره؟
اره هست ولی گرونه.برو توپخونه 100% مغازهای اونجا دارن.ببخشید الان کسی تو تهران هستش که پرمیم جسپر داشته باشه؟ممنون
تلویزینت SD هست؟(از اینایی که لامپ تصویر داره)دوستان من وقتی 360 رو روشن میکنم صفحه سیاه سفید هست.
رنگی نیست چی کار کنم؟
آره از هموناست.تلویزینت SD هست؟(از اینایی که لامپ تصویر داره)
اگه اره مشکل از تلویزیونت هست.راستش دقیقا نمیدونم ریشه این مشکل چیه ولی به سیستم رنگبندی کنسول و tv مربوط میشه.
یک دوست داشتم که با ps2 این مشکل رو داشت.بازیهای pal که میذاشت سیاه وسفید بود و بازیهای ntsc که میذاشت رنگی بود.
شما مطمئینی :confused: اینجوری که خیلی خوب میشه حالا حالا یعنی باش حال میکنیمبرو بخر چون که تا 2015 هیچ خبری از کنسول جدید نیست.
حالا ایشون یک نمه زیاد گفته ولی تا انتهای 2012 یعنی اول 2013 کنسول جدید میادشما مطمئینی :confused: اینجوری که خیلی خوب میشه حالا حالا یعنی باش حال میکنیم:biggrin1:
همون روز خبر تکذیب شد!!!آقا درسته ماکروسافت اعلام کرده سال دیگه Xbox جدید رو وارد بازار میکنه؟ من میخواستم تابستونی یکی بخرم ولی الان موندم!
من خودم 3 سالی هست دارم از این کارا میکنم-هنوز اتفاق خاصی نیفتاده:biggrin1::laughing:اگه تلویزیونی که بهش ایکس باکس میزنم رو هی عوض کنم (مثلا وقتی کسی با LCD کار نداره به اون وصل کنم و بعضی وقتها به تلویزیون معمولی بزنم) مشکلی پیش نمیاد؟