یه نگاه اینجا بندازین:خیلی ممنون خوشحال شدم:cheesygri:biggrin1:
در مورد نسل بعد كنسولها و كارهاي شما براي آن واينكه آيا شما چيز بزرگتري همانند Project Natal خواهيد داشت؟
ما اعتقاد داريم عمر Xbox 360 تا سال 2015 است(10 سال پس از عرضه).PN يك حركت فوق العاده بود .اين تعدا پيكسلها را اضافه نمي كند بلكه نسل بعد نحوه كنترل را عرضه مي كند.
الان فکر کنم 350 به بالا بدن.سلام
قیمت دقیق پرمیوم جاسبر 60 گیگ رو میخواستم؟
همچنین قیمت دقیق پرمیوم فالکون 60 گیگ رو میخواستم؟
ا برهان پس زده بالا؟الان فکر کنم 350 به بالا بدن.
یکی از دوستان دیروز 335 با برد فالکون خریده بود
نمی دونم شاید هم بیاد پایین. همه چی بستگی به میزان دستگاه تو بازار داره:biggrin1:ا برهان پس زده بالا؟
بالای 400 هم میرسه به نظرم.
سلام برهان:biggrin1:
نه یه قانون هست که میگه:نمی دونم شاید هم بیاد پایین. همه چی بستگی به میزان دستگاه تو بازار داره:biggrin1:
به جا نیاوردم. شما؟:biggrin1:
نه یه قانون هست که میگه:
تو تابستون بکش بالا:biggrin1:
واقعا نمیدونم اینا چطوری قیمتو افزایش میدن!:biggrin1:
ای بابا من نمیدونم چرا هی شما رو با یکی دیگه اشتباه میگیرم!:biggrin1:
پدرام جان اونوقت این افزایش قیمت جهانیه؟دلیل این که قیمت توی تابستون یا حتی قبل عید میره بالا اینه که مشتری بیشتر میشه،برای همین قیمت ها رو بالاتر می برن که سود بیشتر بشه.
خوب معلومه دیگه فقط تو ایران هست:biggrin1: اونجا که ثابته حالا یک بالا پایین تر ممکنه بشه ولی نه این قدرپدرام جان اونوقت این افزایش قیمت جهانیه؟
یا اینکه تو ایران فقط اینطوریه؟
آره بابا یه دفه دیگه 100 تومن کم و زیاد نمیشه دیگه!:biggrin1:خوب معلومه دیگه فقط تو ایران هست:biggrin1: اونجا که ثابته حالا یک بالا پایین تر ممکنه بشه ولی نه این قدر
برای وارد کردن کدهای مربوط به MP , Live هستش و باید بخرید تا بتونید وارد کنیدسلام.
ببخشید یک گزینه به نام redeem code توی قسمت marketplace هست، (وقتی دکمه Guide را فشار میدهیم)
این گزینه یعنی چی؟
بله میشهدوستان من يه تلويزيون قديمي دارم که فقط جاي دو تا فيش زرد وسفيد داره مي خواستم بدونم ميشه arcade رو بهش وصل کرد؟