راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه خواش می کنم
شما ابتدا اینترنت رو بین Xbox , PC به اشتراک بزار و بعدش هم وقتی بخوای به Live وصل بشی خوش ازت یک آپدیت می خوادش و شما آپدیت کن.
فقط یک چیزی فکر کنم منظور Nextgen این بوده که شما دستگاه رو تو Xbox بزار و بعدش ازت میپرسته آپدیت کنم تو هم Yes کن.
ممنونم.
چطور باید این اشتراک رو ایجاد کنم ؟
آیا برای آپدیت شدن adsl میخواد ؟
چقدر زمان میبره ؟
dvd باید توش باشه ؟

آره البته خودشون گفتند که بازی رو از جایی که خریدن برداشته بودند. راست و دورغش با خداست دیگه

اينکار تنها از جماعت ايرانی بر مياد... مطمئن باش

منم ميخواستم برای خواهر زادم بگيرم... ولی ديوانه که نيست آدم...

رفتم Nextgen ،گفت بازیای جدید همشون داشبورد جدید دارن. منم پروتوتایپ رو خریدم.
حالا چطوری داشبورد قبلی رو پاک کنم و جدیدرو نصب کنم ؟

نه خواش می کنم
شما ابتدا اینترنت رو بین Xbox , PC به اشتراک بزار و بعدش هم وقتی بخوای به Live وصل بشی خوش ازت یک آپدیت می خوادش و شما آپدیت کن.
فقط یک چیزی فکر کنم منظور Nextgen این بوده که شما دستگاه رو تو Xbox بزار و بعدش ازت میپرسته آپدیت کنم تو هم Yes کن.

دیگه وقتی دیسک بازی خودش آپدیت داشته باشه چه احتیاجی هست به لایو وصل بشی..!!!

آره خوب ولی به اون ها که Elite نمی گن دوست عزیز. بهش Resident evil Pack می گند. بله اگه از فتحی بگیری 1.6 روش نصب هستش
سلام
دوستان پک Resident evil Pack با الایت جاسپر چه تفاوتی دارد؟ آیا رنگ آن هم مشکی است
و دارای 120 گیگ هارد می باشد؟ آیا از نظر امکانات یکسان هستند؟ آیا بر روی آنها بازی هم می باشد؟ آیا مادربورد هر دو جاسپر است ؟قیمت Resident evil Pack با مادربورد جاسپر و الایت ساده با مادربورد جاسپر چند است ؟ و کدامیک بهتر است؟
ممنون
:biggrin1:

سلام
دوستان پک Resident evil Pack با الایت جاسپر چه تفاوتی دارد؟ آیا رنگ آن هم مشکی است
و دارای 120 گیگ هارد می باشد؟ آیا از نظر امکانات یکسان هستند؟ آیا بر روی آنها بازی هم می باشد؟ آیا مادربورد هر دو جاسپر است ؟قیمت Resident evil Pack با مادربورد جاسپر و الایت ساده با مادربورد جاسپر چند است ؟ و کدامیک بهتر است؟
ممنون
:biggrin1:
الیت مشکیه!!!ولی پک رزیدنت اویل قرمز رنگه!!
مادر برد های پک REهم فالکون توش بوده هم جسپر--الیت هم با تغییر مانیتور رنگش عوض نمیشه!!!!الیت
همیشه سیاهه(کلا باندل ها بعضی مواقع رنگشون تغییر داشته)

-جفتشون هارد 120 گیگ دارن-
آیا از نظر امکانات یکسان هستند؟
هر دو الیت هستند و یکسان-ولی در پک اویل همونطور که معلموم و تابلوئه یک بازی اویل روش هست-در پک الیت هم دو بازی اورجینال وجود داره-(جدیدن HALO3وFABLE IIهست)

قیمت Resident evil Pack با مادربورد جاسپر و الایت ساده با مادربورد جاسپر چند است ؟ و کدامیک بهتر است؟
قیمتهاش معلوم و قطعی نیست!!!هرجا یک قیمت میدن ولی الیت سمت 400 باید باشه!!
و پک اویل یکنمه بیشتر.(البته با مادربرد جسپر تو ایران وجود ندارند-فعلا)
از لحاظ کیفیت هم -یکی باید باشند!
به نظرم الیت بصرفه تره- و بهتر گیر میاد(پک اویل شاید اصلا گیر نیاد)

سلام.من حدود 500 هزار تومن پول دارم میخوام یه ایکس باکس بگیرم و با تلویزیون LCD بازی کنم.به نظر شما چه مدلی بگیرم بهتره؟؟؟
اگه شما 500 تومان داری صبر کن تا 2-3 هفته دیگه تو ایران Elite با برد جسپر میادش برو بگیر

الان یه پرمیوم جاپر بگیر که میشه 320 یا 330 بعد یه تلوزیون lcd هم بگیر.
فکر کنم منظور دوستمون این بودش که من TV دارم. راستی کجا 320 میده بگو من هم می خوام بخرم. چون به هر جا زنگ زدم زیر 350 نمیگن. فتحی هم که نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or