راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه بهش Elite که نمیگن رامین. اون مدل که مشکی هست فقط با این نام هستش. گرچه توی این پک ها هم اکثر چیزایی که تو Elite هست تو اینام هست ولی اسمش Elite نیستش. البته هاردشون رو نمی دونم چند هستش. 120؟

نه بهش Elite که نمیگن رامین. اون مدل که مشکی هست فقط با این نام هستش. گرچه توی این پک ها هم اکثر چیزایی که تو Elite هست تو اینام هست ولی اسمش Elite نیستش. البته هاردشون رو نمی دونم چند هستش. 120؟
میدونم اون مدل که مشکی هست بهش الیت میگن!:biggrin1:
ولی این کنسول تمام تجهیزات یک کنسول الیت رو داره و با رنگ قرمز و یک بازی RE5 !برای همین بهش میگن الیت!
راستی پرمیومش هم هست فکر کنم.

میدونم اون مدل که مشکی هست بهش الیت میگن!:biggrin1:
ولی این کنسول تمام تجهیزات یک کنسول الیت رو داره و با رنگ قرمز و یک بازی RE5 !برای همین بهش میگن الیت!
راستی پرمیومش هم هست فکر کنم.
OK:biggrin1: پس هم با هارد 120 هست و هم با هارد 60. مبارکتون باشه:biggrin1:

البته فروشگاه فتحی هم کمی زرنگ بازی در اورده ... بازی اريجينالش رو ورداشته...

نميدونم به اينکار دزدی ميگن ... يا زرنگ بازی... يا مردم رو چيز فرض کردن!
آره البته خودشون گفتند که بازی رو از جایی که خریدن برداشته بودند. راست و دورغش با خداست دیگه

سلام
من میخواستم 360 الیت بگیرم با برد جسپر ...

اولا کی میاد ؟

دوما اینکه یه سوال برلم پیش اومده :
اگر از HDMI استفاده کنیم صدای 5.1 و تصویر رو با هم به تلویزیون انتقال دادیم ، تلویزیون که نمیتونه 5.1 پخش کنه از طرفه دیگه اگر بخواهیم از سینمای خانگی استفاده کنیم باید صدا رو از تلویزیون با یه کابل دو تایی (قرمز و سفید) به سینمای خانگی انتقال بدیم ...

پس این وسط سر صدلی دالبی 5.1 چی میاد ؟ :confused:

آیا این مشکل تو ps3 هم هست ؟ (البته اگر راه حل نداشته باشه و بشه بهش مشکل گفت)

چند صفحه قبل رو خوندم جواب درست و حسابی پیدا نکردم ...

با تشکر :cool:

اینی که شما گذاشتین اصلا تایید نشده.. تازه رنگش سفیده ..!!!
دوست عزیز اون سایت play-asia هست گذاشته برای فروش.دیگه من نمیدونم منبع معتبر تر از کجا باید بیارم!!! تایید شده که دارن میفروشنش!
رنگ سفید ربطی نداره.پک پرمیوم RE5 هست.پک الیتش قرمز بود پرمیومش سفیده!

اکه شما تهران هستی می تونی بری سراغ Nextgen و DVDش رو بگیری و آپدیتش کنی.
رفتم Nextgen ،گفت بازیای جدید همشون داشبورد جدید دارن. منم پروتوتایپ رو خریدم.
حالا چطوری داشبورد قبلی رو پاک کنم و جدیدرو نصب کنم ؟

رفتم Nextgen ،گفت بازیای جدید همشون داشبورد جدید دارن. منم پروتوتایپ رو خریدم.
حالا چطوری داشبورد قبلی رو پاک کنم و جدیدرو نصب کنم ؟
قبلی رو نمی خواد پاک کنی برو به Live وصل شو بزار که آپدیت بکنه.

قبلی رو نمی خواد پاک کنی برو به Live وصل شو بزار که آپدیت بکنه.
ممنونم .
البته ببخشیدا ! شماها حرفه ای هستین و اینا واستون خیلی پیش پا افتاده است!ولی برای من تازه کار خیلی عجیب غریبه!:blushing:میشه کاملتر و جز به جز راهنمایی کنی؟

ممنونم .
البته ببخشیدا ! شماها حرفه ای هستین و اینا واستون خیلی پیش پا افتاده است!ولی برای من تازه کار خیلی عجیب غریبه!:blushing:میشه کاملتر و جز به جز راهنمایی کنی؟
نه خواش می کنم
شما ابتدا اینترنت رو بین Xbox , PC به اشتراک بزار و بعدش هم وقتی بخوای به Live وصل بشی خوش ازت یک آپدیت می خوادش و شما آپدیت کن.
فقط یک چیزی فکر کنم منظور Nextgen این بوده که شما دستگاه رو تو Xbox بزار و بعدش ازت میپرسته آپدیت کنم تو هم Yes کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or