LEERY
کاربر سایت
چرا برهان الیت هست.آره خوب ولی به اون ها که Elite نمی گن دوست عزیز. بهش Resident evil Pack می گند. بله اگه از فتحی بگیری 1.6 روش نصب هستش

چرا برهان الیت هست.آره خوب ولی به اون ها که Elite نمی گن دوست عزیز. بهش Resident evil Pack می گند. بله اگه از فتحی بگیری 1.6 روش نصب هستش

میدونم اون مدل که مشکی هست بهش الیت میگن!:biggrin1:نه بهش Elite که نمیگن رامین. اون مدل که مشکی هست فقط با این نام هستش. گرچه توی این پک ها هم اکثر چیزایی که تو Elite هست تو اینام هست ولی اسمش Elite نیستش. البته هاردشون رو نمی دونم چند هستش. 120؟
OK:biggrin1: پس هم با هارد 120 هست و هم با هارد 60. مبارکتون باشه:biggrin1:میدونم اون مدل که مشکی هست بهش الیت میگن!:biggrin1:
ولی این کنسول تمام تجهیزات یک کنسول الیت رو داره و با رنگ قرمز و یک بازی RE5 !برای همین بهش میگن الیت!
راستی پرمیومش هم هست فکر کنم.
Xbox 360 Biohazard 5 [Premium Pack]نه پریمیوم نداره ، همش چیزش به غیر از رنگ قرمز و بازی RE5 همون الیت خودمونه..

آره البته خودشون گفتند که بازی رو از جایی که خریدن برداشته بودند. راست و دورغش با خداست دیگهالبته فروشگاه فتحی هم کمی زرنگ بازی در اورده ... بازی اريجينالش رو ورداشته...
نميدونم به اينکار دزدی ميگن ... يا زرنگ بازی... يا مردم رو چيز فرض کردن!

دوست عزیز اون سایت play-asia هست گذاشته برای فروش.دیگه من نمیدونم منبع معتبر تر از کجا باید بیارم!!! تایید شده که دارن میفروشنش!اینی که شما گذاشتین اصلا تایید نشده.. تازه رنگش سفیده ..!!!
رفتم Nextgen ،گفت بازیای جدید همشون داشبورد جدید دارن. منم پروتوتایپ رو خریدم.اکه شما تهران هستی می تونی بری سراغ Nextgen و DVDش رو بگیری و آپدیتش کنی.
قبلی رو نمی خواد پاک کنی برو به Live وصل شو بزار که آپدیت بکنه.رفتم Nextgen ،گفت بازیای جدید همشون داشبورد جدید دارن. منم پروتوتایپ رو خریدم.
حالا چطوری داشبورد قبلی رو پاک کنم و جدیدرو نصب کنم ؟
ممنونم .قبلی رو نمی خواد پاک کنی برو به Live وصل شو بزار که آپدیت بکنه.
نه خواش می کنمممنونم .
البته ببخشیدا ! شماها حرفه ای هستین و اینا واستون خیلی پیش پا افتاده است!ولی برای من تازه کار خیلی عجیب غریبه!:blushing:میشه کاملتر و جز به جز راهنمایی کنی؟