دوست عزیز تو هارد و داشتن کابل و .... هستش. اگه با مانیتور کار می کنی بهتره Elite بگیری که دیگه پول کابل ندیlcd دارم.
اگه تا اون موقع صبر کنم قیمتش چه قدر میشه؟
فرق پرمیوم جسپر با الایت جسپر چیه؟ میخوام ببینم میرزه 2-3 هفته صبر کنم؟
دوست عزیز تو هارد و داشتن کابل و .... هستش. اگه با مانیتور کار می کنی بهتره Elite بگیری که دیگه پول کابل ندیlcd دارم.
اگه تا اون موقع صبر کنم قیمتش چه قدر میشه؟
فرق پرمیوم جسپر با الایت جسپر چیه؟ میخوام ببینم میرزه 2-3 هفته صبر کنم؟
قضیه PS2 30000 چیه؟ نمی دونم ولی فکر کنم باهاش یک آرکید بتونی بگیری. بیشتر نمیشه مگر این که روش یکم پول بزاری
PSP رو هم الان نوش نمی دونم چنده ولی فکر کنم 150 بر دارن. در کل می گم اگه رو پولت 100 تومان بزاری یک پریمیوم جسپر می تونی بخریمدلش رو می گم. اونایی که dvd rom برقی دارن 3مدلن:10000-30000- 50000
حدود 100 -110 ت ازم می خرنش.
psp رو چقدر می خرن؟
فرق ارکید با پرمیوم و الیت چیه؟
نگفتی فرق ارکید با پرمیوم و الیت چیه؟:biggrin1:
http://www.xbox.com/en-US/hardware/compare101.htm
کابل هاش نمی دونم جدا چند می فروشند. در کل سخت گیر میادشکابلهاش چند هست؟
آخه من میخوام حداکثر تا هفته ی دیگه بگیرم.
اولی هارد و هدست و یک سری کابل ندار. دومی هاردش 60 هست و یک سری کابل نسبت به آرکید بیشتر داره. Elite هم همه چی داره روش:biggrin1:نگفتی فرق ارکید با پرمیوم و الیت چیه؟:biggrin1:
چشم پدرام جان ببخشید. اشتباه از منن هم بودشاینجا بحث PSP نکنید.تاپیک مربوط به XBox 360 هست.
در صورت تکرار برخورد میشه.
ایشون که پستی رو نقل قول نکرد؟ببخشید ولی اشتباه نقل قول کردین
اولی هارد و هدست و یک سری کابل ندار. دومی هاردش 60 هست و یک سری کابل نسبت به آرکید بیشتر داره. Elite هم همه چی داره روش:biggrin1:
اینجا رو ببین :
Code:http://www.xbox.com/en-US/hardware/compare101.htm
به نظر من آره. پریمیوم بگیری بهتره. نسبت به بودجه ای که داریپس ارکید رو بی خیال شم؟ آره؟
من دقیق نمی دونم ولی اگه صدا و تصویر HDMI رو بخوای بگیری دور و بر 35-40 در میادش. البته با پست.یه دوستی دارم که الایت فالکون داره و تلویزیونش هم معمولیه.میخوام کابلهاشو از اون بگیرم.
کسی قیمتش رو نمیدونه؟؟
به نظر من آره. پریمیوم بگیری بهتره. نسبت به بودجه ای که داری
خیلی کار مناسبی نیست ولی بعضی ها بهش اعتقاد دارن.بچه ها این 12 ولت کردن تاثیری در عمر دستگاه داره؟خود مغازه داره میتونه 12 ولتش کنه؟
360 رو میتونم به lcd کامپیوترم وصل کنم؟چه جوری؟
نوش من 350 شنیدم ولی باید صبر کرد فتحی بیاره.پرمیوم العان نوش تو تهران چقدره؟
الیت چقدره؟
دسته 2 هم گیر میاد؟(اگه تاپیک جدا داره بگو که دیگه بحث نکنیم)
نوش من 350 شنیدم ولی باید صبر کرد فتحی بیاره.
الیت نیستش هنوز تو ایران. ولی Pack Resident Evil هستش که بدون بازی 430 تومان هستش.
نگیری بهتره