راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

شما از هر آدمی که کنسول سرشه برو بپرس که کیفیت ساخت الیت با بقیه فرق نداره ؟
ببین بهت چی می گن
این فقط یک تلقینه که بگیم کیفیت ساختش بیشتره.معلومه که شما از یک فروشنده سوال کنید کدوم بهتره میگه الیت.چون اون پول میخواد.
من می خوام xbox360 بخرم از کدوم مغازه بخرم. با چه قیمتی مثلاً 285 برای Elite خوبه:confused:؟ {از استریو کنج پرسیدم:biggrin1:}
الان توی فروشگاه مجازی پرمیوم رو میدن 270 این چه الیتی هستش که 285 هست!؟؟
از لحاظ قیمت که عالیه ولی فکر کنم ریگی توی کفششونه.شاید لانچ یا زیفر باشه!

[الان توی فروشگاه مجازی پرمیوم رو میدن 270 این چه الیتی هستش که 285 هست!؟؟
از لحاظ قیمت که عالیه ولی فکر کنم ریگی توی کفششونه.شاید لانچ یا زیفر باشه![/QUOTE]
385 نه 285

در اونصورت هم گرون میدنن
برو از فتحی بخر مغازه دار هست در توپ خونه-با پیک رایگان میفرسته 370
بری اونجا میتونی 360 هم بخری

ببین بهت چی می گن :ranting::wallbash:
+
این فقط یک تلقینه که بگیم کیفیت ساختش بیشتره.معلومه که شما از یک فروشنده سوال کنید کدوم بهتره میگه الیت.چون اون پول میخواد.

من خودم همه ی مدل ها رو تجربه کردم- واقعا الیت فرق داره (من اینطوری حس میکنم)

در اونصورت هم گرون میدنن
برو از فتحی بخر مغازه دار هست در توپ خونه-با پیک رایگان میفرسته 370
بری اونجا میتونی 360 هم بخری
برم توپخونه که چی کلی فاصله است دوره تو این گرما با مترو یا با تاکسی{با ماشین شخصی جای پارک نیست} برم توپخونه بخاطر 10 تومان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
کسی شماره ی این فتحی رو داره؟ قابل اطمینان هست؟ گارانتی داره ؟ وسایل جانبی اینتر کولر و ... رو داره؟
باتشکر از همکاری و جواب شما!

با سلام.
یک چیزی را اصلاح کنم:
مدل پرمیوم دارای هارد 60 GB هست.
مدل پرو دارای هارد 20 GB است.
مدل ارکید یک عدد دیسک بازی های ارکید هم دارد که هیچکدام از پکهای دیگر این را ندارند.
با تشکر.

كاملا اشتباه گفتي

مدل پرميوم(پرو هاي قديمي)داراي هارد 20 گيگ هستند.
مدل پرو(پرميوم هاي جديد)داراي هارد 60 هستند.
ولي شما برعكس گفتي
اين منبع:
http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360prosystem/default.htm
لوازم 360 پرو
Content: 1 Wireless Controller, 60GB Hard Drive, Standard and HD TV Cable, 1 wired headset, Xbox LIVE Silver Membership, 1 month Xbox LIVE Gold trial, Internet cable

از نظر كيفيت ساخت هيچ فرقي ندارن.
فقط از نظر لوازم جانبي متفاوت اند.وگر نه ما اگه هارد و ساير لوازم جانبي رو كنار بزاريم فقط دسته و خود كنسول رو بررسي كنيم مي فهميم از لحاظ كيفيت ساخت هيچ فرقي ندارن.

آخرین ویرایش:

شما که میدمونی محبت کن به مام بگو که Eliteبغیر از رنگ و120 گیگ هارد وچند تا کابل چه فرقی تو کیفیت ساخت خود کنسول با بقیه داره چون واقعا" مشتاقم بدونم

شما که میدمونی محبت کن به مام بگو که Eliteبغیر از رنگ و120 گیگ هارد وچند تا کابل چه فرقی تو کیفیت ساخت خود کنسول با بقیه داره چون واقعا" مشتاقم بدونم

سخت افزار استفاده شده در هر 3 مدل XBox 360 یکیه.
ممکنه برای اولین بار روی یکی از مدل ها قرار بگیره،اما بعد از اون روی مدل های دیگه هم استفاده میشه.
پس کیفیت ها یکیه.
فکر نمی کنم دیگه نیاز به بحث کردن باشه. ;)

نوشته شده توسط \][p;694795:
برم توپخونه که چی کلی فاصله است دوره تو این گرما با مترو یا با تاکسی{با ماشین شخصی جای پارک نیست} برم توپخونه بخاطر 10 تومان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
کسی شماره ی این فتحی رو داره؟ قابل اطمینان هست؟ گارانتی داره ؟ وسایل جانبی اینتر کولر و ... رو داره؟
باتشکر از همکاری و جواب شما!
بله قابل اطمینانه.360 گارانتی نداره در اصل ولی بعضی از شرکت ها گارانتیش میکنن ولی خیلی گرونتر از قیمت عادی هست.(ارزش نداره.وسایل جانبی باید بخرید و فقط پک کامل کنسول به همراه اخرین فریمور ریخته شده روی درایو به شما تحویل داده میشه(اینتر کولر پیشنهاد نمیکنم)
فروشگاه فتحی(XBOX360-Ps3-Wii...)
قصدم تبلیغ نیست

اقا من می خواهم یه 360 بخرم اما 3 تا سوال داشتم 1- بین ریجن pal و j کدام یک بهتر است 2-از بین درایو های سامسونگ و بنکیو و لایتن کدام یک بهتره 3-ریجن u تو ایران هست اگه هست خوبه یا نه

آخرین ویرایش:
اقا من می خواهم یه 360 بخرم اما 3 تا سوال داشتم 1- بین ریجن pal و j کدام یک بهتر است 2-از بین درایو های سامسونگ و بنکیو و لایتن کدام یک بهتره 3-ریجن u تو ایران هست اگه هست خوبه یا نه

1. ریجن PAL بخری هم قیمتش پایین تر هست هم بازی هاش خیلی راحت پیدا میشه.
2. الان توی بازار درایو روی کنسول ها 90% همون Lite-On هست.درایو خیلی خوبی هم هست.
3. الان خیلی کم یاب هست.اگر پیدا بشه هم باید تبدیل برق بخری براش.پیشنهاد می کنم همون PAL بخرید.

بله قابل اطمینانه.360 گارانتی نداره در اصل ولی بعضی از شرکت ها گارانتیش میکنن ولی خیلی گرونتر از قیمت عادی هست.(ارزش نداره.وسایل جانبی باید بخرید و فقط پک کامل کنسول به همراه اخرین فریمور ریخته شده روی درایو به شما تحویل داده میشه(اینتر کولر پیشنهاد نمیکنم)
فروشگاه فتحی(XBOX360-Ps3-Wii...)
قصدم تبلیغ نیست
دست شما درد نکنه به خاطر جوابطون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or