فارسی تایپ کنیدsalam.man mikham ye arcad ba bord jasper begiram chandta soal dashtam.
in bordaye jasper az falcon behtaran ya na
hamrahe in pak ye hard 20 begiram khoobe
moshkele 3cheraghe ta hodoody hal shode to in borda
mamnoon misham age ye rahnemaei konid choon khily vasvas oftade toom :confused:
فروشنده ها اکثرا تا اخر هفته یا حداکثر اوایل هفته دیگه میارن.تک و توک به مقدار خیلی کم اوردن که البته مغازه دار نیستن و خودشون اوردن.اقا چرا این پریوم جاسپر هیچ جا نیست هرجا میرم میگن نداریم یعنی کی می اد
فارسی تایپ کنید
بله از فالکون خیلی بهتره.شما اگه پرمیومشو بگیری بهتره. ارکید حدود 210 تومنه و پرمیومش که بزودی میاد حدود 300 تومن.در ضمن هاردش هم 60 هست.
بله 3 چراغ به مقدار خیلی زیادی حل شده.
فروشنده ها اکثرا تا اخر هفته یا حداکثر اوایل هفته دیگه میارن.تک و توک به مقدار خیلی کم اوردن که البته مغازه دار نیستن و خودشون اوردن.
بله همین الان توی پیش فروش فروشگاه مجازی 270 هست که گفتم چون برای همه فروشنده ها مشکلی پیش اومده نگم بهتره.
توپخونه به زودی میاره.حداکثر تا اوایل هفته دیگه.اقا من زنگ زدم پرتو میگه حالا حالا ها پریوم جاسپر نمی اد یعنی راست گفته
یعنی چی حتما؟!!:biggrin1:اگه من یک پریوم جاسپر با کابل hmdi بگیرم حتما باید به تلویزیوم lcd وصل کنم یا نه
میشه شماره یکی از مغازه های توپخونه را بدید
من قول 10 روز ديگه رو از يه فروشگاه دارم ولی جالب اينجاست 2 روز پيشم ميگفت 10 روز ديگه... النم امروز 10 روز ديگه ... :dتوپخونه به زودی میاره.حداکثر تا اوایل هفته دیگه.