راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این سایت میگه که پریوم والیت جاسپر اورده به نظر شما راست میگه www.xbox-san.blogfa.com
والا چی بگم!
من بودم به یک وبلاگ اطمینان نمیکردم.البته شماره دادن میتونید باهاشون تماس بگیرید و از صحت کارشون با خبر بشید و اگه مغازه دارن برین مغازشون.البته قیمت هاش زیاد بود.صبر کنید تا چند وقت دیگه فروشگاه مجازی این سایت با قیمت های خوب میاره.

این سایت میگه که پریوم والیت جاسپر اورده به نظر شما راست میگه www.xbox-san.blogfa.com

به خودتون زحمت بديد شماره اش هست زنگ بزنيد :smile:

تشخيص دادن جسپر با فالکون هم کاری نداره... مطمئناً طرف نميتونه خالی ببنده.

سلام

من چند عنوان بازی قدیمی xbox 1 رو میخوام تو xbox360 بازی کنم حالا باید چه جوری اینکارو انجام بدم بازی باید تبدیل بشه به نظرتون؟

جایی را معرفی کنید که بازیهای تبدیل شده xbox 1 برای xbox360 بفروشه؟

سلام

من چند عنوان بازی قدیمی xbox 1 رو میخوام تو xbox360 بازی کنم حالا باید چه جوری اینکارو انجام بدم بازی باید تبدیل بشه به نظرتون؟

جایی را معرفی کنید که بازیهای تبدیل شده xbox 1 برای xbox360 بفروشه؟

من next gen رو ميشناسم....

زياد روی اينکار جای وقت نميزارن چون وقت تلف کردنه از نظر اون ها

اگه من خودم بخوام اینکارو انجام بدم چی کسی نیست آموزشی چیزی واسم بزاره...؟:confused:

توی انجمن یه جستجویی کن فکر کنم یه آموزش باشه.
اگر چیزی یافت نشد،از این آموزش استفاده کن(انگلیسی) :

Code:
http://360.xbox-hq.com/xbox-tutorials-41.html

در ضمن قبل از زدن پست،مطمئن بشید که توی تاپیک مربوطه سوال کردید.

توی انجمن یه جستجویی کن فکر کنم یه آموزش باشه.
اگر چیزی یافت نشد،از این آموزش استفاده کن(انگلیسی) :

Code:
http://360.xbox-hq.com/xbox-tutorials-41.html
در ضمن قبل از زدن پست،مطمئن بشید که توی تاپیک مربوطه سوال کردید.
از آموزش چیزی حالیم نشد..جایی به غیر از نکست جن سراغ ندارین که بازیهارو تبدیل کنه واسم هزینش هرچقد باشه میدم..

درود،

اينجا کسی ميدونه پک رزيدنت اويل رو از کجا ميشه گير اورد ؟؟؟

کدوم مغازه ديدن بچه ها ؟ مرسی

سلام کاپیتان.اهواز داره من الان اهواز هستم دارن.فروشگاه شباهنگ داره.همه اهوازیه میشناسن.من خودم مدیر سایتش هستم.قیمتش فکر کنم حوالی 70-80 باشه! خواستی بگو!

نمیدونستم این پست رو کجا بدم ... ولی اگه میشه جوابمو بدید !

--------

من می خوام یه کنسول بگیرم ولی بدجور تو 2 راهه هستم ...
می خواستم اگه میشه کمکم کنید ...
می خوام wii بگیرم ولی وقتی فکر میکنم میبینم فقط بعضی از بازی هاش مثل تنیس و ... جذابه
xbox هم اگه wii نشد می خوام بگیرم .. ولی میترسم مثل ps2 همون 2 روزه اول بازی کنم و بعد 3 ماه بفروشمش !
به نظر شما کدوم رو بگیرم ... اگه بازی های دیگه wii هم جذاب باشه 100% WII میگیرم ولی اگر فقط tennis و چند بازی دیگه حال بده شاید نظرم عوض شه !

سلام کاپیتان.اهواز داره من الان اهواز هستم دارن.فروشگاه شباهنگ داره.همه اهوازیه میشناسن.من خودم مدیر سایتش هستم.قیمتش فکر کنم حوالی 70-80 باشه! خواستی بگو!
اقا پک کنسول الیت قرمز رنگ منظورشه نه بازی اورجینال!!!:-"

--------

می خوام wii بگیرم ولی وقتی فکر میکنم میبینم فقط بعضی از بازی هاش مثل تنیس و ... جذابه
xbox هم اگه wii نشد می خوام بگیرم .. ولی میترسم مثل ps2 همون 2 روزه اول بازی کنم و بعد 3 ماه بفروشمش !
به نظر شما کدوم رو بگیرم ... اگه بازی های دیگه wii هم جذاب باشه 100% WII میگیرم ولی اگر فقط tennis و چند بازی دیگه حال بده شاید نظرم عوض شه !
wii همونPS2هست با کنترلر خاص تر!!
به نظرم کلا نگیر شما مثل رفیق منی علاقه به گیمشون موقته،و بعد میفروشن!!
برات ضرر میشه!

xboxهم بازیهای گرافیک بالا با گیم پلی بهتر داره،مثلا فوتبال و fpsهای خوب داره بازی هی سوم شخص قوی داره و...

--------

من هم wii دارم و همx360 با وی سه چهار ماه بازی کنی دیگه هر بازی رو بخری برایت تکراری و مسخره می شود ولی x360 خیلی باحال تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or