راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آرمین جان معلومه که کار نشد نداره همین چند روز پیش توی اخبار گفت یه گروه کلاه بردار گنجیشک رنگ میکردن جای غناری می فروختند:biggrin1: ایکس باکس که جای خود دارد

یعنی توی تهران جسپر نیست؟ آخه دوستم میخواد شنبه بره بخره،((پسر عمم کم بود اینم هر روز به من میگه برو تو سایت بپرش))

ببین دوست عزیز باید بگردی خودت.نشونه های تشخیص Jasper رو که داری.یه سری به مغازه ها بزن چک کن.
ولی اگر هم باشه خیلی خیلی کمه.

به نظر من اصلا از کرمانشاه نخر میتونم بگم بری پیش همین دوستم و از اون بگیری که مطمئنم قیمت خیلی بالایی میده کلا همه جا همین طوره تو کرمانشاه!
درسته!!ديروز همينطوري اتفاقي رفتم ميرداماد گفتم يه قيمتي بگيرم!!با رفتن به اولين مغازه برق از کله ام پريد!!طرف مگفت اليت کپي خور با 2 دسته790تومن!!پرميوم 20گيگ 590 تومن ارکاد هم حدود 470!!که سفارش ميدي و 1 روزه از تهران میاد:eek::eek:
اين قيمت ها تقريبا 2 برابر قيمت هاي تو سايته:sick:

درسته!!ديروز همينطوري اتفاقي رفتم ميرداماد گفتم يه قيمتي بگيرم!!با رفتن به اولين مغازه برق از کله ام پريد!!طرف مگفت اليت کپي خور با 2 دسته790تومن!!پرميوم 20گيگ 590 تومن ارکاد هم حدود 470!!که سفارش ميدي و 1 روزه از تهران میاد:eek::eek:
اين قيمت ها تقريبا 2 برابر قيمت هاي تو سايته:sick:
خب پس منطقیه خودت اقدام کنی و بری از تهران بگیری یا اینکه از همین پیام بگیری!

بابا به قران یکسر به فروشگاه مجازی سایت برید بد نیستا
اونجا اقا پیام و اقا مجید
به نظرم منصف ترین فروشنده ها هستند!!!
برید از اونا بگیرید مطمئنم باشید بهتون میگن جسپر هست یا فالکون
این فالکون زبون بسته من 3 اینقدر ازش کار میکشیم -بدی ازش ندیدیم....
ولی بازم جسپر بهتره:cheesygri

من یه کنسول آرکید دارم که کابل hdmi براش خریدیم که وصل کنم به تلویزیون ال سی دی خداروشکر وصل شد و مشکل حل شد بعد ما یک home theater هم داریم که می خوایم از این سینمای خانگی صدا هم داشته باشیم . برای این مورد یک کابل اوپتیک خریدیم که یه سره کابل اوپتیک میخوره به سینمای خانگی سره دیگش قاعدتا باید بخوره به کنسول که کنسول همچین جایی نداره و باید این وسط یک کابل واسط باشه . نکست جن گفت که آرکید خودش یه کابل داره که برای این مورد هست و میشه سره اوپتیک رو بهش زد و وصل بشه به کنسول . من هیچ کابی ندیدم که این سره اوپتیک بتونه بهش بخوره . میتونید راهنمایی کنید ؟

این هم عکس کابله : http://i44.tinypic.com/e7xdaf.jpg

يه مشكل كمك لطفا:

من يه ديسك تو دستگاه گذاشته بودم يهو دستگاه رو بلند كردم يه صداي شديدي اومد بعد سريع گذاشتم سرجاش دستگاهم خاموش كردم بعد دوباره روشن كردم سي دي همون بازي رو گذاشتم ارور داد گفته بود دستگاه قادر به خواندن بازي نيست يا ديسك رو تميز كنيد يا دستگاه رو ريست كنيد

بعد يه dvd فيلم گذاشتم توش خوندش

آيا دستگاه لنزش خراب شده يا نه؟
اگه آره هزينه تعويض لنز چقدره؟

يه مشكل كمك لطفا:

من يه ديسك تو دستگاه گذاشته بودم يهو دستگاه رو بلند كردم يه صداي شديدي اومد بعد سريع گذاشتم سرجاش دستگاهم خاموش كردم بعد دوباره روشن كردم سي دي همون بازي رو گذاشتم ارور داد گفته بود دستگاه قادر به خواندن بازي نيست يا ديسك رو تميز كنيد يا دستگاه رو ريست كنيد

نه.شما دیسک بازیو بردار ببین یک خط گنده افتاده روش که لنز نمیتونه بخونتش.
موقعی که دستگاه داره کار میکنه به هیچ وجه کنسول رو تکون ندید چون باعث میشه دیسک به شدت خش بیوفته.

يه مشكل كمك لطفا:

سوالت رو باید اینجا بپرسی :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=623435#post623435
زمان پست دادن،توجه کنید که کجا پست می زنید.
اگر دوباره مشکلات توی تاپیک راهنمایی پرسیده بشه یا همچین مواردی دیده بشه،برخورد میشه.

نباید وقتی دیسک توی دستگاه هست،کنسول رو تکون بدی یا از حالت ایستاده به حالت خوابیده ببریش.
ممکنه به لنز صدمه وارد شده باشه.
دیسک رو هم ممکنه خراب کنه.

اول سلام...
چنتا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم:

1:من دیگه حوصله صبر کردن ندارم میخوام همین فالکون رو بخرم کسی فالکون داره بگه خوبه؟

2:من تا الان فکر میکردم اینی که دستمه 12 ولت هست ولی اشتباه میکردم، این که میگن اگه 12 ولت کنی صدای بویینگ و ایرباس ازش در میاد یعنی چی؟((یعنی صداش غیر غابل تحمله؟))

3:آیا راه دیگهای هم هست مثلا 12ولت نکنیم یه کم پایین تر یعنی 9 یا 7 ولت کنیم؟

4:آیا میشه قاب رو برید و روی cpu , gpu رو فن قرار بدیم؟ آیا این کار به دستگاه آسیب میزنه؟

5:در کل می سرفه فالکون بخرم یا ضرر میکنم؟

و در آخر ببخشید که بعضی از سوالها به اینجا ربط نداشت چون میخواستم جواب همرو یکجا بگیرم...

با سلام دوستان
آیا میشه برای دسته همین دسته هایی که فراسو تولید میکند برای کامپیوتر و شکل ایکس باکس هست را خرید و در کنسول استفاده کرد شما امتحان کردید
در ضمن در اصفهان که ما هستیم پریمیوم کپی خور شده روی 370تا 390 میفروشند و آرکید زیر 300 تومان و الیت 450
می گفتند کسی هست که 1000 تا الایت فقط وارد کرده !

با عرض سلام به اساتید
من می خواستم x-box بخرم فقط بین مدل پرمیوم و آرکید مرددم
با توجه به اینکه اختلاف قیمتی در حدود 80 هزار تومان دارند می خواستم ببینم حسن پرمیوم فقط در هارد هستش و مزیت دیگری ندارد و اینکه اگر بعدا بخواهیم هارد به آرکید اضافه کنیم راحت است
مرسی از اینکه پاسخ من را واضح و بدون کنایه بدهید:confused:

آیا میشه برای دسته همین دسته هایی که فراسو تولید میکند برای کامپیوتر و شکل ایکس باکس هست را خرید و در کنسول استفاده کرد شما امتحان کردید
این دسته ها نمی توانند بازیهای GAME FOR WINDOWS رو اجرا کنند چه برسه به X360!!!!:biggrin1:

من یه کنسول آرکید دارم که کابل hdmi براش خریدیم که وصل کنم به تلویزیون ال سی دی خداروشکر وصل شد و مشکل حل شد بعد ما یک home theater هم داریم که می خوایم از این سینمای خانگی صدا هم داشته باشیم . برای این مورد یک کابل اوپتیک خریدیم که یه سره کابل اوپتیک میخوره به سینمای خانگی سره دیگش قاعدتا باید بخوره به کنسول که کنسول همچین جایی نداره و باید این وسط یک کابل واسط باشه . نکست جن گفت که آرکید خودش یه کابل داره که برای این مورد هست و میشه سره اوپتیک رو بهش زد و وصل بشه به کنسول . من هیچ کابی ندیدم که این سره اوپتیک بتونه بهش بخوره . میتونید راهنمایی کنید ؟

این هم عکس کابله : http://i44.tinypic.com/e7xdaf.jpg

کسی بلد نیست ؟

سلام
يه سوال داشتم:
براي آركيد هارد 20 يا 60 هست يعني هارد بهش ميخوره؟؟
بعد صرفه با اينه كه پرميوم 60 بگيرم يا آركيد بعد يه هارد 60 هم براش بگيرم
قيمت هاردهاشم اگه ميشه بگين!!
مرسي :love:

سلام
يه سوال داشتم:
براي آركيد هارد 20 يا 60 هست يعني هارد بهش ميخوره؟؟
بعد صرفه با اينه كه پرميوم 60 بگيرم يا آركيد بعد يه هارد 60 هم براش بگيرم
قيمت هاردهاشم اگه ميشه بگين!!
مرسي :love:
بله هارد 20 . 60 . 120 به آرکید می خوره. در مورد قیمت به روز ندارم ولی دسته دو هم می شه خرید چون فرقی نمی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or