راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همه :smile:
تازه 360 گرفتم . ( مبارکم باشه ) :biggrin1:
یه چنتا سوال داشتم :
1 ) دسته رو که با دکمه start روشن می کنیم هیچ راهی نداره خاموشش کرد ( بدون روشن کردن کنسول ) دفترچشم خوندم ولی اشاره ای به خاموش کردنش نکرده بود .
2 ) برا کپی خور کردن ببرم پیش نکست خوبه ؟ ( تاییدش میکنید )
3 ) نکست همون موقع که بردمش تحویلم میده ؟
4 ) هزینه کپی خور کردن چقدره ؟
5 ) برا بازی کپی اگه میشه یه رده بندی از دیسکا از لحاظ کیفیت بدید ؟ (اولیشو میدونم ورباتیم )
( کنسول ارکد )
با تشکر فراوان :love:

سلام به همه :smile:
تازه 360 گرفتم . ( مبارکم باشه ) :biggrin1:
یه چنتا سوال داشتم :
1 ) دسته رو که با دکمه start روشن می کنیم هیچ راهی نداره خاموشش کرد ( بدون روشن کردن کنسول ) دفترچشم خوندم ولی اشاره ای به خاموش کردنش نکرده بود .
5 ) برا بازی کپی اگه میشه یه رده بندی از دیسکا از لحاظ کیفیت بدید ؟ (اولیشو میدونم ورباتیم )
( کنسول ارکد )

1- باید اون دکمه وسط رو 5 ثانیه بگیری و بعد سه تا گزینه میاد که .........

2- نکست جن و بیگ گیم حرف ندارن..

3- آری.. فکر کنم یک ساعت طول بکشه..

4- بیگ گیم که میگفت 30 تومن ...

5- تی گیت و ANOE (اگر درست نوشته باشم)

اساتید من در شروف خریدن ایکس بوکس هستم و میخواستم
بگم من شهرستانم

بعد میخوام از دوستان خریداری کنم و بعد میخواستم بدونم ایا اطمینانی هست یا نه :confused:

یعنی وقتی پول به حساب طرف میریزم اون طرف قابل اطمینانه البته ببخسید که اینجوری میگم چون من این پولارو به زور جمع کردم :(

لطف کنید که راهنمایی کنید و اگر میشه شماره تلفن اون طرف که جنساش و خودش مطمئن هست رو بگید ممنون میشم :love:

اساتید من در شروف خریدن ایکس بوکس هستم و میخواستم
بگم من شهرستانم

بعد میخوام از دوستان خریداری کنم و بعد میخواستم بدونم ایا اطمینانی هست یا نه :confused:

یعنی وقتی پول به حساب طرف میریزم اون طرف قابل اطمینانه البته ببخسید که اینجوری میگم چون من این پولارو به زور جمع کردم :(

لطف کنید که راهنمایی کنید و اگر میشه شماره تلفن اون طرف که جنساش و خودش مطمئن هست رو بگید ممنون میشم :love:

منظورت از دوستان همون فروشنده های فروشگاه مجازی هست..؟

اگر آره.. که باید بگم اونها کاملا اطمینانی هستن و تا حالا خیلی ها ازشون جنس خریدن.. مطمئن باش

ببخشيد اگه بازي ها رو توي هارد نزنيم لنز رو خراب ميكنه حتي اگه روي ديسك هاي ورباتيم باشه اگه اينطوره بعد از چه مدت

بعدشم ميشه يه عكس از داخل پك هاي آركيد و پرميوم 60 كيك بذاريد

در ضمن ميشه قيمت هارد 60 و 20 و كابل hdmi و هدست رو بذارين

با تشكر از همه

ببخشيد اگه بازي ها رو توي هارد نزنيم لنز رو خراب ميكنه حتي اگه روي ديسك هاي ورباتيم باشه اگه اينطوره بعد از چه مدت

در ضمن ميشه قيمت هارد 60 و 20 و كابل hdmi و هدست رو بذارين

با تشكر از همه
اگه تو هارد نریزی مشکلی ایجاد نمی کنه ولی سرعت لود بازی ها کم هست و درایوت عمرش کم می شه
کابل HDMI 15 هزار تومان
20 45 هزار تومان اصلی
60 80 هزار تومان اصلی
120 140 هزار تومان اصلی
هدست هم 25 هزار تومان اصلی

من یه سوال دارم من می خوام برم دبی می خوام بدونم می تونم 4 تا XBox360 بیارم ؟؟؟؟ بعضی ها می گن میشه بعضی ها می گن نمیشه ... guitar hero ham model band kit هم می خوام بیارم که جعبش اندازه ی 5 تا XBox360 هست حالا می خوام بدونم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه یا نمیشه
اینم عکس جعبه ی گیتار هیرو

من یه سوال دارم من می خوام برم دبی می خوام بدونم می تونم 4 تا XBox360 بیارم ؟؟؟؟ بعضی ها می گن میشه بعضی ها می گن نمیشه ... guitar hero ham model band kit هم می خوام بیارم که جعبش اندازه ی 5 تا XBox360 هست حالا می خوام بدونم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه یا نمیشه

رفیق شما از فروشنده های این سایت بپرسی بهتر میتونن کمکت کنن
ولی من شنیدم هر گسی 1 دونه 360 بیشتر نمتونه با خودش بیاره:confused::confused:

یه چنتا سوال داشتم :
( کنسول ارکد )
دوستان به سوالات شما جواب دادند ولی چند نکته هستش. طاهر( نکست جن ) کازش حرف نداره و با IX5 برات کپی خور می کنه. فکر کنم 35 می گیره ولی بازیهاش همه استیلث هستند و اگر مشکل داشته باشند انگشت شمار هست.

کیفیت هم: 1. VERBATIUM و بعدش T.GATE

ورباتیوم عالی هستش.

معمولا برای اوردن یک دستگاه (360) گمرکی نمیگرن.. اما بعضی ها هم تو همین سایت بودن که ازشون گمرکی کرفتن..

اما بالای دوتا دستگاه رو فکر کنم گمرکی گرفتنش 100 درصد باشه.. این چیزم که تو میخوای بیاری گمرکی میخواد.. اگر خواستی بیار سعی کن قطعه هاشو جدا کنی..

اگه تو هارد نریزی مشکلی ایجاد نمی کنه ولی سرعت لود بازی ها کم هست و درایوت عمرش کم می شه
کابل HDMI 15 هزار تومان
20 45 هزار تومان اصلی
60 80 هزار تومان اصلی
120 140 هزار تومان اصلی
هدست هم 25 هزار تومان اصلی

این قیمتهای که دادی خیلی پایین تر از قیمتهای داخلی هست.. مثلا الان کابل HDMI حدود 30 تومن هست و هارد 120 گیگ 200 تومن..

این عکس کمکت میکنه...

http://cache.gawker.com/assets/images/4/2007/08/xbox360arcade.jpg

دوستان nextgen که 35 میگیره واسه کپیخور ixtreme هم میریزه که فقط stealth ها اجرا شن؟ یا واسه اونم باید جدا پول بدیم؟:biggrin1:

کپی خور رو با ixtreme1.5 انجام میده.. پول جدا هم نمیخواد بدی..

دوستان نکسن یا پرتو یا جای دیگه تو تهران اینو ندارن؟البته تکی میخواما اگه دارن شماره تلفنشونم بزارین ا
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows

فکر کنم ALEX تو قسمت بازارچه از این چیزها داشت..

کلا اینجور چیزها یکمی کم گیر میاد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or