راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همه :smile:
می خوام یه کابل vga بگیرم ( اصل ) :
خواهشا میشه بگید این اصله یا نه ؟ اگه نه لطفا یه عکس از vga cable اصل بزارید .

برا این میگم که تو عکس سایت خود xbox اون سفید قرمزه رنگ خوده سیمه .

چه طوری رفیق MehradCreed ؟
ببین منم این سوال داشتم دوستمونم او بالا این سوال رو پرسیده بود ولی متاسفانه کسی جوابشو نداد !
ببین بهترین مدل همین Arced هست البته اگه بشه یه هارد بهش وصل کنی !!!!
ببین الان هارد 160 G لپتاب 80 تومنه !
اگه بشه فرمتش کرد و رو Xbox360 جواب بده خوب ادم میره یه Arced میخره هاردو بهش وصل میکنه حاشو میبره !

البته اینم بگم من تو همین تاپیکا خوندم که برنامشو بچه ها ردیف کردن ولی میگن 50% جواب داده !!
حالا میخوام اگه کسی توانشو داره یا قبلا تجربه کرده جواب منو بده .
ببين سعيد جان ميتوني اين كار رو بكني يعني هارد لبتاپ رو فرمت كني و جاي هارد 360 استفاده كني من هم 1-2 نفر ميشناسم كه رفتن Arcade خريدن و از هارد لبتاپ استفاده كردن ولي 1-اين 2 نفر خودشون تو كار لپتاپ و كامپيوتر و سخت افضارو اين چيزا بودن خودشونم گفتن كه دهنشون اسفالت شد تا تونستند اين كار رو بكنند و خودشون به اين نتيجه رسيدن كه الايت ميگرفتن سنگين تر بودن به من هم گفتن كه خودتو گول نزن براي اينكه بخواي پول كمتر بدي بياي همچين ريسكي بكني
ادم ميره يه پولي ميده يه چيز خوب و مطمئن ميگيره
البته ميدونم تو حرف هيچكدوم از اعضاي اين سايت رو قبول نميكني و اخرش كار خودتو ميكني :biggrin1:

سلام به همه :smile:
می خوام یه کابل vga بگیرم ( اصل ) :
خواهشا میشه بگید این اصله یا نه ؟ اگه نه لطفا یه عکس از vga cable اصل بزارید .

برا این میگم که تو عکس سایت خود xbox اون سفید قرمزه رنگ خوده سیمه .

خیلی کم پیش می یاد که VGA غیر اصل باشه. من VGA اصل داشتم و به همین شکل بود. اون فیش ها هم رنگ دارند و به رنگ سیم نیستند.

اگر 360 رو با کابل HDMI به LCD وصل کنیم بعد بخوایم خروجی صدا جدا بگیرم یعنی از اسپیکر های LCD استفاده نکم راهی داره.اگر اره اون خروجی به چه نوع سیستم صوتی هایی میخوره؟

ممنون

اگر 360 رو با کابل HDMI به LCD وصل کنیم بعد بخوایم خروجی صدا جدا بگیرم یعنی از اسپیکر های LCD استفاده نکم راهی داره.اگر اره اون خروجی به چه نوع سیستم صوتی هایی میخوره؟

ممنون
محمد جان بستگی به نوع اسپیکرها و داشتن ورودی برای دوتا فیش سفید و قرمز داره.

اگر اسپیکر جای این دوتا فیش را داشته باشه مشکلی نداره.

سلام
مگه اليت بهتر از پريميوم نيست ؟؟؟
اليت دست دو الان چنده ؟؟؟
بله بهتره از لحاظ هارد
بستگي داره به مادربوردش-به تاريخ ساختش ولي شما چرا ميخاي اليت دست 2 بگيري:eek:
چه كاريه
راستي قيمتا اومده پايين ؟؟؟؟؟
خير قيمت ها در بازار هنوز افت نكرده

اقا این ارکیدا یه ماه گلد مجانی داره؟
البته بهتر بگیم هر کنسول case این کنسول 3 عدد گلد 1 ماهه داره که دیگه تکرار نمی شه. یعنی کنسولی که من دارم به هرکسی فروخته بشه دیگه نمی تونه گلدکجانی داشته باشه چون این 3 تا استفاده شده.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or