Darkside Fury
کاربر سایت
سلام من میخوام تا قبل از اسفند 360 بخرم لطفآ به من بگید که این جسپر تهران گیر میاد؟ اگه هنوز تو ایران نیومده پس کی میاد؟بعد این لایت انش هم کپی خوره؟ متشکرم
سلام من میخوام تا قبل از اسفند 360 بخرم لطفآ به من بگید که این جسپر تهران گیر میاد؟ اگه هنوز تو ایران نیومده پس کی میاد؟بعد این لایت انش هم کپی خوره؟ متشکرم
مرسی دوست عزیز میدونم که لایت ان های فالکون کپی خور شده انقدر هم که پرت نیستم منظورم لایت ان های جسپر هستش ، گفتم شاید کسی خبر داره از این جسپر پرسیدم در ضمن طرق مبارزه با کلاه برداری در این امر به زحمت دوستان کشیده شده:biggrin1: یعنی شناسایی جسپر پس کسی نمیتونه به کسی قالب کنه،حالا دوستان من چی کار کنم صبر کنم واسش؟دیگه صبر ندارمعلیک...
فکر نمیکنم توی توپخونه گیرت بیاد من که رفتم حدود 90% کلاه بردارن و امکان داره چیزه دیگها رو بهت غالب کنن،1 ماه دیگه صبر کن حتما میاد(گر صبر کنی زه غوره خیلی چیزا رو میتوتی بزازی شاید xbox هم شد:cheesygri) درایو لایتون کپیخور شده ولی شایعه شده که درایو لایتون جاسپر فرق داره
مرسی دوست عزیز میدونم که لایت ان های فالکون کپی خور شده انقدر هم که پرت نیستم منظورم لایت ان های جسپر هستش ، گفتم شاید کسی خبر داره از این جسپر پرسیدم در ضمن طرق مبارزه با کلاه برداری در این امر به زحمت دوستان کشیده شده:biggrin1: یعنی شناسایی جسپر پس کسی نمیتونه به کسی قالب کنه،حالا دوستان من چی کار کنم صبر کنم واسش؟دیگه صبر ندارم![]()
دوستان وقتی من xbox رو روشن میکنم 3چراغ میده بعد یه بار خاموش روشن میکنم درست میشه ولی یه صدای ووووزززز مانند ازش در میاد بعد دو باره که خاموش روشن میکنم درست میشه ،اولش فکر کردم همین یک باره اما الان دوباره شد، چش شده؟:confused:
خب عزیزم وقتی گفته نداره ، نداره دیگه...!سلام دوستان(؟!!
من بعد پورت فوق العاده GTA IV PC و دیدن سیستم مورد نیاز Alan wake از PC فقط برای اومدن تو نت استفاده می کنم...:biggrin1:
بخاطر همین مجبورم یه آرکید بگیرم می خواستم بدونم کسی خبر داره آقا پیام آرکید داره یا نه؟؟اگه نداره کی میاره؟؟(تو امضاش گذاشته آرکید 255ت،ولی تو آخرین پستش گفت ندارم!نگید هم بهش زنگ بزن چون هر چی می زنم میگه در دسترس نیست)
سلاممن امشب 360 الیت ام رو بدون دسته اضافی فروختم 400 کمه ؟؟ یا خوبه ؟؟