راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

راستی یه سوال .

مگه اینطوری نیست ؟

کنسول >> کابل vga >> تبدیل >> مونیتور

حالا من که مونیتورم بلندگو نداره برای صدا چیکار باید کرد ؟!
رفیق منم همین مشکلو داشتم و یه تایپیک هم براش زدم ولی بعدن متوجه شدم که باید او فیش های سفید و قرمز رو توسط یه تبدیل به اسپیکر بزنم
دوستان اگه ميشه به سوال من سريع جواب بديد ببينيد يك دسته مي خوان از آمريكا برام بفرستن مي خواستم بدونم كه دسته كه ريجن اينا نداره ؟ يعني هيچ مشكلي نداره كه از كجا بخريد ؟ يعني دسته هايي كه از اونجا هست به سيستم من كه از ايران خريدم مي خوره ؟

رفیق همه نوع دسته ای (البته برا 36 باشه)به همه نوع مدل و همه ریجنی میخوره

من یه سوال در مورد کابل VGA داشتم
میخواستم ببینم اگه کیس و مونیتور روشن باشه کابل رو در بیاری وصل کنی به 360 قطعات کامپیوتر و مونیتور آسیب میبینه
آخه من یه مونیتور دارم و کامپیوترم همش رو دانلوده و خاموشش نمیکنم اگه بخوام 360 بازی کنم این کار رو بکنم مشکلی داره یا نه
ممنون

خوب من که جواب شما رو دادم;)

راستی یه سوال .

مگه اینطوری نیست ؟

کنسول >> کابل vga >> تبدیل >> مونیتور

حالا من که مونیتورم بلندگو نداره برای صدا چیکار باید کرد ؟!
دوتا فیش سفید و قرمز را یا مستقیما به vcd یا ظبط می زنی ولی اگر از speaker بخواهی استفاده کنی باید یک تبدیل بخری و به وسیله ی اون به speaker خودت وصل کنی...!

دوتا فیش سفید و قرمز را یا مستقیما به vcd یا ظبط می زنی ولی اگر از speaker بخواهی استفاده کنی باید یک تبدیل بخری و به وسیله ی اون به speaker خودت وصل کنی...!
نه . اکثر اسپیکر ها جای فیش قرمز و سفید رو دارن . فقط مدلهای قدیمی هستن که فقط یک جا دارن که برای اونها تبدیل لازمه .

نه . اکثر اسپیکر ها جای فیش قرمز و سفید رو دارن . فقط مدلهای قدیمی هستن که فقط یک جا دارن که برای اونها تبدیل لازمه .
امید جان من رفتم توی پایتخت و همه جاش را گشتم. یک speaker که جای سفید و قرمز را داشته باشه ندیدم. البته speaker های بزرگ و گران قیمت:biggrin1: هم بودند که مادیات جواب نمی داد:biggrin1:

امید جان من رفتم توی پایتخت و همه جاش را گشتم. یک speaker که جای سفید و قرمز را داشته باشه ندیدم. البته speaker های بزرگ و گران قیمت:biggrin1: هم بودند که مادیات جواب نمی داد:biggrin1:

اگر ضبط صوت دارید از بخش AUX ش می تونی استفاده کنی.پشت ضبط باید فیش سفید و قرمز باشه.

من یدونه از اون اسپیکر قدیمی ها که دورش آبیه دارم که جای فیش قرمز و سفید داره !
قیمتشم فکر نکنم 15 تومن بیشتر باشه ! :دی

کی گفته نداره

من TVM دارم . ساب هم داره :biggrin1: مدلشم دقیق نمیدونم . الان رفتم پشتشو دیدم 4 تا جای فیش بود .

دو تا سیم سیاه و قرمز که خوردن به خود اسپیکر

یه سیم سفید و قرمز هم که رفته خورده پشته کارت صدا (البته یدونه شده :biggrin1:)

--------

این سر کابل Vga که دقت کردم به مونیتورای CRT نمیخوره . پس باید برای اونم تبدیل خرید ؟

آهان . پس اون 30 تومن خود کابل بود ؟ من فکر میکردم تبدیلش 30 تومنه :biggrin1::biggrin1:

یه روش واتر کولر روی کنسول چقدر هزینه میبره ؟ :biggrin1: اصلا چنده قیمتش ؟

سلام
من به تازگی 360 گرفتم و چن تا سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدید :
1- باطری های معمولی برای دسته تا چند ساعت کار میکنه حدودا ؟ شارژی ها چطور ؟
2- من دستگاه رو که گرفتم آپدیت جدید روش نصب بود ولی هیچ آواتاری ندارم وقتی هم میخام بسازم میگه باید وصل شی به LIVE . راه دیگه ای نداره که آواتار هارو بریزم ؟
3- بازی کردن بدون نصب کردن روی هارد چقدر با نصب کردنش روی عمر دستگاه تاثیر میزاره ؟
4-توصیه میکنید حداکثر روزی چند ساعت دستگاه روشن باشه ؟
ممنون.

سلام دوستان
من دو راه برای خرید xbox360 دارم
1.از همین سایت بخرم (که در این صورت باید تا اومدن جسپر صبر کنم)
2.پسر خاله من در آمریکاست اگه بگم اون برام بفرسته ممکنه جسپر باشه؟(یعنی احتمالش کمه یا زیاده؟)

اکه هر دو هم جسپر باشه کدوم راه بهتره؟ (اگه به این تاپیک ربطی نداشت ببخشید)

آخرین ویرایش:
من یدونه از اون اسپیکر قدیمی ها که دورش آبیه دارم که جای فیش قرمز و سفید داره !
قیمتشم فکر نکنم 15 تومن بیشتر باشه ! :دی

منم یدونه دارم از این اسپسکرها که 3 تیکه هست
جای فیش سفید و قرمز هم داره ولی نشد مجبور شده خودم یه تبدیل بسازم که هنگام استفاده از مانیتور صدا هم داشته باشم

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or