احتمالش کمه. باید اطلاعات پشت کنسول را بخونی. احتمالا فالکون هست.سلام من امروز يه 360 گرفتم مدل پرميوم با هارد 60 نمي دونم مادربردش چي هست رو دستگاه نوشته 2008-08-14 mfr data ممكنه مادر بردش جاسپر باشه
سلام من امروز يه 360 گرفتم مدل پرميوم با هارد 60 نمي دونم مادربردش چي هست رو دستگاه نوشته 2008-08-14 mfr data ممكنه مادر بردش جاسپر باشه
پشتش شبيح همين تصوير هستش ولي 14.2A:5v--1A نوشتهروی پاورش اگر نوشته باشه 150w جاسپر هست.
البته اگر پشتشم مثل تصویر زیر باشه مطمئنا جاسپر هست :
![]()
اما به احتمال زیاد فالکون سری دوم هست.
حالا گرفتم چی گفتی..
البته ماکروسافت هم یک چیزی میدونسته که این کارو کرده اما .. فکر کنم خیلی راحت بشه اون قاب دورشو باز کرد تا کابل کامل جا بره..
1- بستگی به باطر های معمول که میخری داره .. مثلا باطری Energizer خیلی کارشون خوبه ولی از من میشنوی 4 تا باطری شارژی معمولی بگیری.. من هر 3 روز یکبار شارژ میکنم.. با متوسط روزی 4 ساعت بازی..
2 حتما اون آپدیت کامل نبوده .. شما باید آپدیت کامل رو یا از اینترنت دانلود کنید و یا از تو لایو اون رو کامل کنید..
3- به نظر من خیلی تاثیر داره .. هم کنسول گرم نمیشه و هم درایو دستگاه کار نمیکنه..
4- حداکثر 8 ساعت .. شما هر دو ساعت که بازی میکنی یک ساعت بهش استراحت بده
پشتش شبيح همين تصوير هستش ولي 14.2A:5v--1A نوشته
خوب فالکونه... :smile:
یه نوع کپی کردن تو هارده رفیق توضیح هم نیاز نداره خیلی راحتهآخه مگه بازي هم تو هارد نصب مي شه (بند 3) اگه مي شه تو كدام تاپيك در موردش توضيح داده
سلام از شما دوستان کسی میدونه مدلهای Elite و Premium with HDMI الان تو بازارقیمشتون چنده تورو خدا اگه میدونین بی جواب نزارین منو؟؟؟ در ضمن یه سوال دیگه مدل جاسپر و فالکون چه فرقی میکنن با هم؟؟
یه نوع کپی کردن تو هارده رفیق توضیح هم نیاز نداره خیلی راحته
آخه تاحالا مي گفتن نمي شه تو هارد 360 بازي ريخت و بدون سي دي بازي كرد اگه مي شه روش ريختن و اجراي بازي رو بهم ياد بدين ممنون مي شم
یه نوع کپی کردن تو هارده رفیق توضیح هم نیاز نداره خیلی راحته
آخه تاحالا مي گفتن نمي شه تو هارد 360 بازي ريخت و بدون سي دي بازي كرد اگه مي شه روش ريختن و اجراي بازي رو بهم ياد بدين ممنون مي شم
با اومدن داشبورد جدید می تونید بازی رو روی هارد هم نصب کنید. :smile:
رفیق کاری نداره وقتی بازی رو تو دستگاه گذاشتی دکمه ی زرد رو میزنی بعد گزینه ی نصب رو هارد رو میزنی میریزه تو هارد![]()
آخه وقتي سي دي بازي رو مي زارم بازي شروع مي شه ديگه اگه مي شه كمي بيشتر و دقيقتر توضيح بدين چون من گزينه نصب رو هم نمي دونم كدوم هست اگه مي شه خيلي كاملتر توضيح بدين . اگه اين سوال مربوط به اين تاپيك نمي شه لطفا تاپيك اين موضوع رو برام بزارين :blushing: