راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام خدمت دوستان یه چند تا سوال در رابطه با قیمت ایکس باکس داشتم اگه کمکم کنید ممنون میشم ؟؟ من چند روز پیش تو شهرمون زاهدان ایکس باکس الایت فالکون رو قیمت کردم فروشنده گفت کپی خور قیمتش هست 600 و بدون کپی قیمت 650 به نظرتون خیلی گرون نیست در ضمن آقاهه میگفت ایکس باکس الایت جدیده؟؟ میشه یه کم راهنماهیم کنین باید چیکار کنم منتظر جوابتون هستم:confused:

با سلام خدمت دوستان یه چند تا سوال در رابطه با قیمت ایکس باکس داشتم اگه کمکم کنید ممنون میشم ؟؟ من چند روز پیش تو شهرمون زاهدان ایکس باکس الایت فالکون رو قیمت کردم فروشنده گفت کپی خور قیمتش هست 600 و بدون کپی قیمت 650 به نظرتون خیلی گرون نیست در ضمن آقاهه میگفت ایکس باکس الایت جدیده؟؟ میشه یه کم راهنماهیم کنین باید چیکار کنم منتظر جوابتون هستم:confused:

خیلی خیلی گرون میده.می تونی از همین دوستان داخل فروشگاه مجازی بخری.مثل مجید و پیام.آدم های خیلی مطمئنی هستن.الایت هم اگر موجود داشته باشن فکر کنم زیر 500 میدن.آکبند هم هست اجناسشون.اگر منظورش اینکه که مدل الایت جدید اومده،که الایت خیلی وقت میشه که اومده.

خیلی خیلی گرون میده.می تونی از همین دوستان داخل فروشگاه مجازی بخری.مثل مجید و پیام.آدم های خیلی مطمئنی هستن.الایت هم اگر موجود داشته باشن فکر کنم زیر 500 میدن.آکبند هم هست اجناسشون.اگر منظورش اینکه که مدل الایت جدید اومده،که الایت خیلی وقت میشه که اومده.

مدل جاسپر میدونی کی میاد تو بازار اگه بیاد بین جاسپر و فالکون چه اختلاف قیمت میفته؟؟؟

مدل جاسپر میدونی کی میاد تو بازار اگه بیاد بین جاسپر و فالکون چه اختلاف قیمت میفته؟؟؟

مطمئناً گرون تر ميدن فروشنده ها (امکان نداره يک قيمت بدن)

هر وقت جنس برسه امارات مطمئناً تو ايران هم مياد... بايد ديد که کی به اونجا ميرسه ... فکر کنم تو اين 1 ماهی معلوم ميشه.

همينطور که پدی گفت ... قيمت 600 هم زياده... البته واقعاً زياده ....

هر وقت جنس برسه امارات مطمئناً تو ايران هم مياد... بايد ديد که کی به اونجا ميرسه ... فکر کنم تو اين 1 ماهی معلوم ميشه.

همينطور که پدی گفت ... قيمت 600 هم زياده... البته واقعاً زياده ....

اره بابا تو شهر ما هم خیلی گرون میدن خیال کردن چون جدید اومده(البته یه 2 3 سالیه اومده هاااا:laughing:)باید قیمت خون رو از مشتری ها گرفت

....

نميشه انقدر مطمئن بود كه قيمت ها با اومدن جسپر بالا بره چون طي مدت كوتاهي همه 360 هاي امارات با مادربورد جسپر ميشه و همينطور فروشگاه هاي تهران هم بيشتر جسپر ميشه و احتمالش هست كه بعد از مثلا 1 ماه قيمت فالكون ها كم بشه و جسپر ها هم قيمت فالكون ها بشه چون كه ديگه قيمت بيشتر از ايني كه هست نميشه مطمئنن
همينطور که پدی گفت ... قيمت 600 هم زياده... البته واقعاً زياده
600 براي چه ريجني زياده؟مثلا براي NTSC/J قيمت 600 قيمت خوبيه و براي يا برا NTSC/U قيمت معمولي هستش ولي برا پال اين قيمت سر سام اوره

600 براي چه ريجني زياده؟مثلا براي NTSC/J قيمت 600 قيمت خوبيه و براي يا برا NTSC/U قيمت معمولي هستش ولي برا پال اين قيمت سر سام اوره
پس به نظر تو بستگی به ریجن داره که اینقد گرون میدن؟؟؟ ریجن NTSC/J از چه لحاظ از بقیه بهتره میشه یه کم برام توضییح بدی؟؟؟؟:confused:

رفیق اخه چه فرقی میکنه ریجن چی باشه
همشون یه قیمت هستن
اگرم بخواد گرون باشه این پال هست که گرونه

توی ایران اصلا ریحن ها با هم فرق ندارند. صحبت شما درباره کشورهایی مثل ژاپن هست که اگر یک uc بیاد که نمی یاد گران داده می شه و...!

همشون یه قیمت هستن

الان تو وب سایت کنج الایت رو قیمت زده بود

Xbox 360 Elite - 120GB

نام محصول: Xbox 360 Elite (مشکي) - با هارد ۱۲۰ گيگابايتمشخصات: مادربرد فالکون ۲۰۰۸، NTSC/J، قابليت پخش DVD9، کپی خور شده، هارد ۱۲۰ گيگابايت
متعلقات: يک دسته بي سيم، کابل HDMI، آداپتور:biggrin1:

قیمت:۶۶۵,۰۰۰ تومان

Xbox 360 Elite - 120GB

نام محصول: Xbox 360 Elite (مشکي) - با هارد ۱۲۰ گيگابايتمشخصات: مادربرد فالکون ۲۰۰۸، NTSC/J، قابليت پخش DVD9، کپی خور شده، هارد ۱۲۰ گيگابايت

خوب رفیق قیمت ریجن های دیگه رو هم مینوشتی تا معلوم بشه که کدوم گرونتره
گرچه بازم من میگم به ریجن ربطی نداره

پس به نظر تو بستگی به ریجن داره که اینقد گرون میدن؟؟؟ ریجن NTSC/J از چه لحاظ از بقیه بهتره میشه یه کم برام توضییح بدی؟؟؟؟:confused:
همشون یه قیمت هستن
توی ایران اصلا ریحن ها با هم فرق ندارند. صحبت شما درباره کشورهایی مثل ژاپن هست که اگر یک uc بیاد که نمی یاد گران داده می شه و...!
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
بابا شماها چيميگين پال رو گرون تر از جي بدن:laughing:
شما هر جا بريد قيمت بگيريد پال از همه ريجن ها عرضون تره كي گفته قيمت به ريجن ربطي نداره حتي همون كنج كه يه مدت الايت ميداد 470 با ريجن پال بود ولي خودش ميگفت ريجن جي خيلي بهتره با قيمت 540 تومن
همون نكست جن كه ميگن خيلي مطمئن هستش سر يكي از دوستان مارو شيره ماليده بود و جي بهش انداخته بود با قيمت 640 تومن الايت
دليل عرضون بودن پال شايد 1-تو امارات پال ريخته ولي U و مخصوصا J سخت گير مياد-تا اونجا كه ميدونم تو مالزي J زياد هستش و اونجا J گرون ميدن و خيليا J از مالزي ميارن با قيمته بالا پس 100%يه سود رو اون قيمت بالا كشيده ميشه و قيمت كالا ميشه در حد خون خونه پدرشون
ولي در هر حال اگر فكر ميكنيد ريجن فرقي تو قيمت ها نداره از فروشنده هاي سايت بپرسيد اونا جواب ميدن

Xbox 360 Elite - 120GB

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
ديدين نوشته NTSC/J، اونموقع هم يكم عرضون تر ميداد اونموقع كه الايت پال ميداد470 رو ميگم

شما هر جا بريد قيمت بگيريد پال از همه ريجن ها عرضون تره كي گفته قيمت به ريجن ربطي نداره حتي همون كنج كه يه مدت الايت ميداد 470 با ريجن پال بود ولي خودش ميگفت ريجن جي خيلي بهتره با قيمت 540 تومن
همون نكست جن كه ميگن خيلي مطمئن هستش سر يكي از دوستان مارو شيره ماليده بود و جي بهش انداخته بود با قيمت 640 تومن الايت
دليل عرضون بودن پال شايد 1-تو امارات پال ريخته ولي U و مخصوصا J سخت گير مياد
ولي در هر حال اگر فكر ميكنيد ريجن فرقي تو قيمت ها نداره از فروشنده هاي سايت بپرسيد اونا جواب ميدن
عزیزم اون کنج داره به ملت می اندازه و از این شایعات ساده زیاد درست می کنه. ولی من بهت می گم ریجن ها هیچ فرقی ندارند و هرجا دیدی داره یکی را گرون تر می ده بدون کلاهبرداره...!

عزیزم اون کنج داره به ملت می اندازه و از این شایعات ساده زیاد درست می کنه. ولی من بهت می گم ریجن ها هیچ فرقی ندارند و هرجا دیدی داره یکی را گرون تر می ده بدون کلاهبرداره...!
من خودم يه الايت پال دارم و ميدونم فروشگاه ها چه كلاهي سر ادم ميذارن
يه كلاه سرت ميذارن كه كل هيكلت توش جابشه
من نگفتم از نظر كيفيت با هم فرق دارن -كنسول ها با ريجن هاي مختلف از نظر سخت افزاري هيچ فرقي با هم ندارند حالا هر كنسول بازي باشه مثله XBOX 360 فقط از نظر قيمت با هم فرق دارند البته نه انقدر كه تو ايران قيمت ريجن هاي مختلف با هم فرق دارن
من باز هم ميگم اگر فكر ميكنيد ريجن ها با هم از نظر قيمت فرق ندارند به فروشگاه ها زنگ بزنيد و قيمت بگيريد يا از فروشنده هاي سايت بپرسيد تا بگن بهتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or