راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بله امکانش هست ولی خیلی پول اضافه تر باید بدی.
اگر هم فکر میکنی که به راحتی میتونی لایتون رو باز کنی و یک درایو دیگه جاش بندازی بهتر اصلا فکرشو نکنی.
چون هر کنسول با درایو خودش یک Key code مخصوص به خودش رو درا و فق اونو میشناسه و درایوی که این کد رو داشته باشه اجرا میکنه.
ولی اگه شما درایو رو عوض کنی با کد درایو لایتون رو بدست بیاری و اون موقع با اون کد درایو جدید رو به مادربورد بشناسونی!
-----------------------------
اگه بتونی همه وسایل رو بفروش حدود150 تومن میخرن.

اینجور که شما میگید پس باید قید تعویض درایو رو بزنم ! ;)
راستی شما جایی رو سراغ دارید که این 360 3 چراغ رو بخرن یا منظورتون همین بازارچه خودمون هست ؟

اینجور که شما میگید پس باید قید تعویض درایو رو بزنم ! ;)
راستی شما جایی رو سراغ دارید که این 360 3 چراغ رو بخرن یا منظورتون همین بازارچه خودمون هست ؟
بله بهتری کار کپی خور کردن لایتون هستش!
بازارچه بهترین جا هستش و یا میتونید برید توپخونه و نصف قیمت واقعی بر میدارن!;)

دوستان میخواستم بدونم تفاویت قیمت دبی با ایران در ضمینه لوازم جانبی ایکس باکس و خودش چقدره مثلا دسته اون ور چنده؟یا مثلا یدونه پرمیوم 60 گیگ اونور چنده؟

سلام.آقا من یه ارکید دارم.به نظرتون هارد بخرم خوبه چه فایده های داره ؟
من درایو ام لایت انه با جی تی ای خیلی کم مشکل دارم.به نظرتون بازم بگیرم.چه جز سرعت بازی دیگه چه فایده های داره؟
ممنون

با سلام
يكي از دوستام X360 گرفت داد كپي خورش كنن بعدش هر ديسكي كه ميذاشتي توش ميسوزوند مياورد بيرون

امكان داره همچين چيزي؟
رفیق موقع خوندن بازی که دیسک نمیسوزه حالا اگه موقع رایت باشه یه چیزی
من درایو ام لایت انه با جی تی ای خیلی کم مشکل دارم.به نظرتون بازم بگیرم.چه جز سرعت بازی دیگه چه فایده های داره؟
ممنون

رفیق شما اگه به لایو وصل بشید هارد به دردتون میخوره
میتونید بازیهارو بریزید تو هارد که خیلی بهتر و سریع تر بازی ها اجرا میشن
و برای سیو کردن بازیها هم هارد به دردتون میخوره

دوستان میخواستم بدونم تفاویت قیمت دبی با ایران در ضمینه لوازم جانبی ایکس باکس و خودش چقدره مثلا دسته اون ور چنده؟یا مثلا یدونه پرمیوم 60 گیگ اونور چنده؟

تقریبا قیمت خود دستگاه رو بین 60 تا 100 تومن میکشن روش ولی باز هم بستگی به فروشگاه ها داره شاید هم تا 200 تومن بکش رویه دستگاه..

پرمیوم 60 گیگ اونجا باید تقریبا 300 تومن باشه..دسته هم زیاد با اینجا فرق نمیکنه..

ممنون

وقتی شما بازی رو تو هارد میریزید و از اونجا اجرا میکند.. دیگه درایو دستگاه کار نمیکنه .. و این باعث میشه که هم دستگاه خیلی کمتر داغ کنه هم لنز دستگاه اصطحکاک نداشته باشه..

قیمتها به ترتیب 750 و 999 و 1399 درهم است!
به قیمت امروز میشه 207 و 275 و 385 هزار تومان!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or