راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان
من دو راه برای خرید xbox360 دارم
1.از همین سایت بخرم (که در این صورت باید تا اومدن جسپر صبر کنم)
2.پسر خاله من در آمریکاست اگه بگم اون برام بفرسته ممکنه جسپر باشه؟(یعنی احتمالش کمه یا زیاده؟)

اکه هر دو هم جسپر باشه کدوم راه بهتره؟

دوستان اگر امکان داره جواب من رو هم بدید،نکنه چون کاربر جدیدم جوابمو نمیدید:(
(ببخشید که زیاد جسپرجسپر کردم چون که تو سایت که گشتم آمار خرابی فالکون زیاد بود)

(ببخشید که زیاد جسپرجسپر کردم چون که تو سایت که گشتم آمار خرابی فالکون زیاد بود)

خوب فکر کنم اگه به پسر خالت بگی شاید جاسپر نباشه چون باید فالکون ها تو بازار تموم بشه تا جاسپر بیارن تو بازار !
به نظر من صبر کنی از همین جا بگیری بهتره

ببخشید من چند وقته از بازار خبر ندارم میگم, الان 360 با هارد تو بازار(مثلا فکر کنم arcade هارد نداره) هست و قیمت چطوریه؟
سه تا مدل الان موجود هست

آرکد: که هارد و یک چند وسیله دیگه نداره... قیمتشم از همه کمتره (بین 250 تا 300 تومن)

پریمیوم 60 گیگ: که 60 گیگ هارد داره و قیمتش متوسطه (بین 350 تا 400 تومن)

الیت: که 120 گیگ هارد داره به همراه یک کابل HDMI و از همه کاملتره (بین 430 تا 500 تومن)

بهترین و به صرفه ترین هم الیت و پریمیوم هست..

سلام دوستان
من دو راه برای خرید xbox360 دارم
1.از همین سایت بخرم (که در این صورت باید تا اومدن جسپر صبر کنم)
2.پسر خاله من در آمریکاست اگه بگم اون برام بفرسته ممکنه جسپر باشه؟(یعنی احتمالش کمه یا زیاده؟)

اکه هر دو هم جسپر باشه کدوم راه بهتره؟ (اگه به این تاپیک ربطی نداشت ببخشید)
البته آمار خرابی فالکون اصلا زیاد نیست و خیلیم کمه..! اما باز هم اگر مواظبش نباشی احتمال داره خراب بشه.

دوستانی که از اینجا کنسول میفروشند تقریبا یک 50 - 60 تومنی رویه دستگاه ها میکشن ..

اما اگر بخوای از نمایندگی های خارج بخری .. خوب قیمتها در حد قیمت جهانی هست و از این لحاظ به نفع شما هست..

جاسپر هم هنوز همه گیر نشده و فقط هم توی مدل های آرکد این مادربرد تا به حالا دیده شده..

البته شایعاتی هم هست که میگن درایو مدل های جاسپر با این درایو های لایتون فرق میکنن و احتمالا فعلا کپی خور نمیشن.. اما این فقط یک شایعه هست..

به نظر من اگر بتونی جاسپر تو آمربکا پیدا کنی که خیلی خوبه .. اما فکر نکنم تا یکی دو ماه دیگه تو ایران جاسپر بیاد و قطعا هم اگر بیاد قیمتش رو از مدل های فالکون بالاتر اعلام میکنن. (فروشنده ها)

آخرین ویرایش:
خیلی ممنونgow & terova جان:rose:
پس با این حساب صبر کنم تا توی همین سایت بیاد ولی 2ماه زیاد نیست؟
حالا واسه اطمینان یه زنگ میزنم پسر خالم تا ببینم اومده یا نه،واسه اطمینان که بد نیست:cool:

آقا شما نظرتون چیه

من کابل Componentamo سرشو ببرم یا از وسط از پرس جداش کنم برای استفاده صدا که جاش بشه وقتی که کابل Hdmi to Dvi تو هست

یا 20تومن بدم اون کابلی که تو الایت هست بگیرم

به نظرتون خرج اضافیه ؟

آقا شما نظرتون چیه

من کابل Componentamo سرشو ببرم یا از وسط از پرس جداش کنم برای استفاده صدا که جاش بشه وقتی که کابل Hdmi to Dvi تو هست

یا 20تومن بدم اون کابلی که تو الایت هست بگیرم

به نظرتون خرج اضافیه ؟

من که هنک کردم.. :eek: کابل Component رو میخوای وصل کنی اسپکر یا مانیتور..؟ بعد برای صدا گرفتن سر کابل رو ببری و غیره...

این چه کاریه..! بعد احتمال داره نشه اون وقت یک کابل ضرر میکنی.. یک پولی خرج کن خیال خودتم راحت بکن..

یک وقت از این کارهای انقلابی انجام ندی..

خیلی ممنونgow & terova جان:rose:
پس با این حساب صبر کنم تا توی همین سایت بیاد ولی 2ماه زیاد نیست؟
حالا واسه اطمینان یه زنگ میزنم پسر خالم تا ببینم اومده یا نه،واسه اطمینان که بد نیست:cool:

اولویت اولت خرید از آمریکا باشه.. البته اگر مشکل خاصی برات پیش نمیاد.. خودت ببین میصرفه

الان مدل جسپر فعلا فقط تو امریکاست ولی یادت باشه xbox های موجود در امریکا ریجنش uc هست

فکر کنم شما منظورمو نفهمدی

وقتی که کابل Hdmi to dvi وصل هست یعنی 360 به مانیتور وصل میشه برای صدا گرفتن بخوای کابل Componenteto بزنی تو جا نمی شه اون سریش بزرگه پهناش زیاده حالا من دیدم چند تا از دوستان این کارو کردن و چند تا فروشنده هم این پیشنهاد رو دادن اون سر کابل که میخوره به 360 یا از پرس وسطش بازش کنی که پهناش کمتر بشه بره تو یا یه طوری ببری روشو

فکر کنم الان بهتر توضیح دادم

وقتی که کابل Hdmi to dvi وصل هست یعنی 360 به مانیتور وصل میشه برای صدا گرفتن بخوای کابل Componenteto بزنی تو جا نمی شه اون سریش بزرگه پهناش زیاده حالا من دیدم چند تا از دوستان این کارو کردن و چند تا فروشنده هم این پیشنهاد رو دادن اون سر کابل که میخوره به 360 یا از پرس وسطش بازش کنی که پهناش کمتر بشه بره تو یا یه طوری ببری روشو

به نظر من مقداری از اون سریش رو ببر خودتو راحت کن که دیگه مجبور نشی کابلو خراب کنی
مطمئنی که گیر میاد اگه اینجور باشه که دوستمون میگه عالیه،مگه uc خوب نیست؟

خوب کاری نداره رفیق
شما که میگی پسر خالته در دسترس هم هست یه لحظه بهش بزنگ بگو ببینه اونجا جاسپر هست یا نه
چرا uc خوبه کی میگه بده؟؟

خوب کاری نداره رفیق
شما که میگی پسر خالته در دسترس هم هست یه لحظه بهش بزنگ بگو ببینه اونجا جاسپر هست یا نه
چرا uc خوبه کی میگه بده؟؟
توی ایران بیشتر pal مورد استفاده قرار می گیره ولی ریجن ها خیلی فرقی ندارند.

توی ایران بیشتر pal مورد استفاده قرار می گیره ولی ریجن ها خیلی فرقی ندارند.

درسته بیشتر پال مورد استفاده قرار میگیره(من خودمم پال دارم)ولی اینی که اون رفیقمون گفته بود ولی یادت باشه xbox های موجود در امریکا ریجنش uc هست منم گفتم uc بد نی

حالا گرفتم چی گفتی..

البته ماکروسافت هم یک چیزی میدونسته که این کارو کرده اما .. فکر کنم خیلی راحت بشه اون قاب دورشو باز کرد تا کابل کامل جا بره..

سلام
من به تازگی 360 گرفتم و چن تا سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدید :
1- باطری های معمولی برای دسته تا چند ساعت کار میکنه حدودا ؟ شارژی ها چطور ؟
2- من دستگاه رو که گرفتم آپدیت جدید روش نصب بود ولی هیچ آواتاری ندارم وقتی هم میخام بسازم میگه باید وصل شی به LIVE . راه دیگه ای نداره که آواتار هارو بریزم ؟
3- بازی کردن بدون نصب کردن روی هارد چقدر با نصب کردنش روی عمر دستگاه تاثیر میزاره ؟
4-توصیه میکنید حداکثر روزی چند ساعت دستگاه روشن باشه ؟
ممنون.

1- بستگی به باطر های معمول که میخری داره .. مثلا باطری Energizer خیلی کارشون خوبه ولی از من میشنوی 4 تا باطری شارژی معمولی بگیری.. من هر 3 روز یکبار شارژ میکنم.. با متوسط روزی 4 ساعت بازی..

2 حتما اون آپدیت کامل نبوده .. شما باید آپدیت کامل رو یا از اینترنت دانلود کنید و یا از تو لایو اون رو کامل کنید..

3- به نظر من خیلی تاثیر داره .. هم کنسول گرم نمیشه و هم درایو دستگاه کار نمیکنه..

4- حداکثر 8 ساعت .. شما هر دو ساعت که بازی میکنی یک ساعت بهش استراحت بده

دوستان من زنگ زدم و گفتم اینجا میگن آمریکا همش جاسپر هست گفت اینجا هست ولی نه اینکه همشون جاسپر باشه حتی گفت zephyr :eek: هم گیر میاد
من فردا دارم میرم قم xbox پسر دایم رو بگیرم ببینم چطوره(داره میره سربازی،بریم غنیمت بگیریم:cheesygri)

(البته منظورم از اینکه اینجا همه میگن منظورم شماها نبود،یه وقت ناراحت نشید)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or