Fu11 GAME
کاربر سایت
ببخشید من چند وقته از بازار خبر ندارم میگم, الان 360 با هارد تو بازار(مثلا فکر کنم arcade هارد نداره) هست و قیمت چطوریه؟
شما به فروشگاه مجازی مراجعه کنید همه قیمتا دستتون میاد
ببخشید من چند وقته از بازار خبر ندارم میگم, الان 360 با هارد تو بازار(مثلا فکر کنم arcade هارد نداره) هست و قیمت چطوریه؟
سلام دوستان
من دو راه برای خرید xbox360 دارم
1.از همین سایت بخرم (که در این صورت باید تا اومدن جسپر صبر کنم)
2.پسر خاله من در آمریکاست اگه بگم اون برام بفرسته ممکنه جسپر باشه؟(یعنی احتمالش کمه یا زیاده؟)
اکه هر دو هم جسپر باشه کدوم راه بهتره؟

دوستان اگر امکان داره جواب من رو هم بدید،نکنه چون کاربر جدیدم جوابمو نمیدید
(ببخشید که زیاد جسپرجسپر کردم چون که تو سایت که گشتم آمار خرابی فالکون زیاد بود)
سه تا مدل الان موجود هستببخشید من چند وقته از بازار خبر ندارم میگم, الان 360 با هارد تو بازار(مثلا فکر کنم arcade هارد نداره) هست و قیمت چطوریه؟
سلام دوستان
من دو راه برای خرید xbox360 دارم
1.از همین سایت بخرم (که در این صورت باید تا اومدن جسپر صبر کنم)
2.پسر خاله من در آمریکاست اگه بگم اون برام بفرسته ممکنه جسپر باشه؟(یعنی احتمالش کمه یا زیاده؟)
اکه هر دو هم جسپر باشه کدوم راه بهتره؟ (اگه به این تاپیک ربطی نداشت ببخشید)
البته آمار خرابی فالکون اصلا زیاد نیست و خیلیم کمه..! اما باز هم اگر مواظبش نباشی احتمال داره خراب بشه.دوستان اگر امکان داره جواب من رو هم بدید،نکنه چون کاربر جدیدم جوابمو نمیدید
(ببخشید که زیاد جسپرجسپر کردم چون که تو سایت که گشتم آمار خرابی فالکون زیاد بود)
آقا شما نظرتون چیه
من کابل Componentamo سرشو ببرم یا از وسط از پرس جداش کنم برای استفاده صدا که جاش بشه وقتی که کابل Hdmi to Dvi تو هست
یا 20تومن بدم اون کابلی که تو الایت هست بگیرم
به نظرتون خرج اضافیه ؟
کابل Component رو میخوای وصل کنی اسپکر یا مانیتور..؟ بعد برای صدا گرفتن سر کابل رو ببری و غیره...خیلی ممنونgow & terova جان:rose:
پس با این حساب صبر کنم تا توی همین سایت بیاد ولی 2ماه زیاد نیست؟
حالا واسه اطمینان یه زنگ میزنم پسر خالم تا ببینم اومده یا نه،واسه اطمینان که بد نیست![]()
الان مدل جسپر فعلا فقط تو امریکاست ولی یادت باشه xbox های موجود در امریکا ریجنش uc هستدوستان اگر امکان داره جواب من رو هم بدید،نکنه چون کاربر جدیدم جوابمو نمیدید
الان مدل جسپر فعلا فقط تو امریکاست ولی یادت باشه xbox های موجود در امریکا ریجنش uc هست
به نظر من مقداری از اون سریش رو ببر خودتو راحت کن که دیگه مجبور نشی کابلو خراب کنیفکر کنم شما منظورمو نفهمدی
وقتی که کابل Hdmi to dvi وصل هست یعنی 360 به مانیتور وصل میشه برای صدا گرفتن بخوای کابل Componenteto بزنی تو جا نمی شه اون سریش بزرگه پهناش زیاده حالا من دیدم چند تا از دوستان این کارو کردن و چند تا فروشنده هم این پیشنهاد رو دادن اون سر کابل که میخوره به 360 یا از پرس وسطش بازش کنی که پهناش کمتر بشه بره تو یا یه طوری ببری روشو
فکر کنم الان بهتر توضیح دادم
مطمئنی که گیر میاد اگه اینجور باشه که دوستمون میگه عالیه،مگه uc خوب نیست؟
توی ایران بیشتر pal مورد استفاده قرار می گیره ولی ریجن ها خیلی فرقی ندارند.خوب کاری نداره رفیق
شما که میگی پسر خالته در دسترس هم هست یه لحظه بهش بزنگ بگو ببینه اونجا جاسپر هست یا نه
چرا uc خوبه کی میگه بده؟؟
توی ایران بیشتر pal مورد استفاده قرار می گیره ولی ریجن ها خیلی فرقی ندارند.
حالا گرفتم چی گفتی..فکر کنم شما منظورمو نفهمدی
وقتی که کابل Hdmi to dvi وصل هست یعنی 360 به مانیتور وصل میشه برای صدا گرفتن بخوای کابل Componenteto بزنی تو جا نمی شه اون سریش بزرگه پهناش زیاده حالا من دیدم چند تا از دوستان این کارو کردن و چند تا فروشنده هم این پیشنهاد رو دادن اون سر کابل که میخوره به 360 یا از پرس وسطش بازش کنی که پهناش کمتر بشه بره تو یا یه طوری ببری روشو
فکر کنم الان بهتر توضیح دادم
سلام
من به تازگی 360 گرفتم و چن تا سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدید :
1- باطری های معمولی برای دسته تا چند ساعت کار میکنه حدودا ؟ شارژی ها چطور ؟
2- من دستگاه رو که گرفتم آپدیت جدید روش نصب بود ولی هیچ آواتاری ندارم وقتی هم میخام بسازم میگه باید وصل شی به LIVE . راه دیگه ای نداره که آواتار هارو بریزم ؟
3- بازی کردن بدون نصب کردن روی هارد چقدر با نصب کردنش روی عمر دستگاه تاثیر میزاره ؟
4-توصیه میکنید حداکثر روزی چند ساعت دستگاه روشن باشه ؟
ممنون.
هم گیر میاد