راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مجبور که نیستی بریزی تو هارد ..! میتونی اصلا این کارو نکنی و مثل قبل بازی کنی..!

با این عکس که گذاشتی حالمون رو گرفتی ..:(:((

عمراً جسپر گیر بیاری به احتمال 0% جسپر پیدا میشه..

میگم آقا پدرام مطمئنی مادربرد جسپر اومده ..!!!؟

اگه اومده بود حداقل ماکروسافت تو یک مراسمی این مادربرد رو معرفی میکرد..!!

من که شک دارم ...:biggrin1:

خوب که توی بحث ها گفته شد مایکروسافت نمیاد مادربورد کنسولش رو به صورت علنی معرفی کنه.خوشحالیا... ":دی
توی XBox-Scene.Com و Xbox360-hacks.Com بخون متوجه میشی.
جسپر هم چرا گیرش نیاد ؟ اگر بار رسیده باشه دبی که احتمالش کمه ممکنه به تاریخ 8/2008 پیدا کنه. ;)

آقا یکی من رو روشن کنه. من چند تا سوال دارم.
1. من میخوام یک پریمیوم 60GIG بگیرم. میگن کیفیت مادر بردش از الایت بالا تره. درسته؟
2.واسه خنک کردن کنسول یه اینتر کولر بگیرم یا فن هام رو 12 ولتی کنم؟
3.واسه شارژ دسته شما چی رو پیشنهاد می کنید؟
4.واسه بازی با مانیتور CRT فقط به کابل VGA نیازه؟
5.من لایو بازی نمیکنم. اگر یه درایو هیتاچی واسش بگیرم مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟
لطفا این سوالات رو با دلیل و مدرک جواب بدید. ممنون

آقا یکی من رو روشن کنه. من چند تا سوال دارم.
1. من میخوام یک پریمیوم 60GIG بگیرم. میگن کیفیت مادر بردش از الایت بالا تره. درسته؟
2.واسه خنک کردن کنسول یه اینتر کولر بگیرم یا فن هام رو 12 ولتی کنم؟
3.واسه شارژ دسته شما چی رو پیشنهاد می کنید؟
4.واسه بازی با مانیتور CRT فقط به کابل VGA نیازه؟
5.من لایو بازی نمیکنم. اگر یه درایو هیتاچی واسش بگیرم مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟
لطفا این سوالات رو با دلیل و مدرک جواب بدید. ممنون

1. مادربوردش همون Falcon هست منتها یه مقدار وضعیتش بهتر شده.
2. نیازی به هیچ روش یا قطعه ای نیست با این مادربورد ها.اما هر کسی 12 ولت می کنه برای اطمینان بیشتر هست.
3. Play & Charge Kit بگیر خیلی خوب جواب میده.
4. یه کابل VGA با تبدیل مادگی-مادگی.
5. خیر مشکلی پیش نمیاد.

1.ببینم شماها که هی میگید 3 چراغه شدم مادر برداتون فالکونه؟ آخه مادربردای فالکون که به همین راحتیا 3 چراغه نمیشه. میشه بیشتر در مورد آمار 3 چراغه شدن توی مادر بردای فالکون توضیح بدید.

2.هزینه ی 12 ولت کردن فن ها چقدر میشه؟ کجا ببرم بهتره؟ به غیر از بن شدن مشکل دیگه ای که واسه کنسول ایجاد نمیکنه؟

1.ببینم شماها که هی میگید 3 چراغه شدم مادر برداتون فالکونه؟ آخه مادربردای فالکون که به همین راحتیا 3 چراغه نمیشه. میشه بیشتر در مورد آمار 3 چراغه شدن توی مادر بردای فالکون توضیح بدید.

2.هزینه ی 12 ولت کردن فن ها چقدر میشه؟ کجا ببرم بهتره؟ به غیر از بن شدن مشکل دیگه ای که واسه کنسول ایجاد نمیکنه؟

کسانی که اینجا کنسولشون 3 چراغ میشه اکثرا مادربوردشون زفیر یا لانچ هست.3 چراغه توی فالکون هم بوده اما خیلی کم.اونم به خاطر رعایت نکردن بوده.
هزینه 12 ولت کردن هم 10 تا 15 هزار تومان هست.بن شدن هم احتمالی هست.ممکنه اصلا بن نشید با 12 ولت.فروشگاه پرتو که الان شده BigGame این کار رو انجام میده.

به غیر از بن شدن مشکل دیگه ای که واسه کنسول ایجاد نمیکنه؟
والا 12 ولت کردن اصلا و ابدا موجب بن شدن نمیشه
من کنسولم 2 ساله که 12ولته تازه Xtreame هم هستش ولی بن نشده چون فقط از بازیهای Stealth استفاده میکنم
بازم میگم 12 ولت کردن هیچ ربطی به بن شدن نداره
:cool::cool::cool:

والا 12 ولت کردن اصلا و ابدا موجب بن شدن نمیشه
من کنسولم 2 ساله که 12ولته تازه Xtreame هم هستش ولی بن نشده چون فقط از بازیهای Stealth استفاده میکنم
بازم میگم 12 ولت کردن هیچ ربطی به بن شدن نداره
:cool::cool::cool:

نوید جان بن شدن با 12 ولت کردن فقط یه احتمال بوده و هست.شما هم تایید کردی دیگه تمام شد رفت...

سلام بر استادید رشته 360:دی
با وجود اینکه مادربورد جسپر اومد
اگه براتون امکانش هست
یکم اطلاعات جانبی و تصاویر هم اگه داره بزارید
ممنون

تصویری از Jasper نیومده.اما این خبرشه :

Code:
[I]According to the [/I][URL="http://www.360drives.com/list?v_perpage=50"][COLOR=#728554][I]Xbox 360 DVD Drive Database[/I][/COLOR][/URL][I], it appears Xbox 360s outfitted with the much-anticipated Jasper chipset have finally started showing up in stores and at online retailers.

The key things to look for when buying a new Xbox 360 with the Jasper chipset is a manufacturing date (MFR) as early as 2008-08-06, Lot 8031 and up, and Team CSON.[/I]

اینم توضیح فارسی همون متن بالا :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=523294&postcount=457

در ضمن منبع خبر بالا هم XBox-Scene.Com هست.

نوید جان بن شدن با 12 ولت کردن فقط یه احتمال بوده و هست.شما هم تایید کردی دیگه تمام شد رفت...
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
آره احتمال بودنش که هست (البته خیلی خیلی خیلی کم) ولی به این ریسک نمی ارزه که آدم کنسول را 12 ولت نکنه که بن نشه ولی در عوضش کنسولش از حرارت زیاد 3 چراغ بده
( البته بیشتر توی مادربوردهای لانچ)

پ.ن:پدرام جان شما استادی داداش. چوبکاریمون نکن

من هرچی فکر میکنم هیچ دلیل منطقی نداره که با 12 ولت کردن کنسول بن بشه..!!!

تازه دلیل غیر منطقی هم نمیشه براش پیدا کرد..

به هر حال احتمالی هست که وجود داره.
شاید الان مایکروسافت همچین کاری نکنه اما احتمال این هست که در آینده مایکروسافت اقدام به بن کردن کنسول هایی کنه که دستکاری سخت افزاری یا یه همچین چیزی شدن.
کلا بی خیالش بشید بهتره ... :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or