Niko Bellic
کاربر سایت

سلام
من برای یکی از اقوام میخوام یه 360 بگیرم
ارکید-و درایو بنکیو هست
نو هم هست
فقط تنها مشکل اینه که ریجن Jهست.
اولا میخواستم بدونم Next-gen ریجن رو عوض میکنه؟و هزینه اش چقدره؟و اینکه تضمینی هست یا ممکنه مثلا بعضی بازیهای ریجن palرو نیاره؟از ریجنjمیخوام به palتبدیل کنم
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
در ضمن میخوام بدونم ارززشو داره برای تعویض ریجن از لایو بن بشه یا نه چون فکر نکنم تو لایو بره ولی شاید رفت!
درکل فرق پال با جی زیاده؟
سلام
خوب منم به سلامتی یه الایت خریدم(البته دومینمه:biggrin1
1.در کل افقی یا عمودی؟
2.اگه افقی بزارم چی بزارم زیرش؟اگه نوار کاست بزارم خوبه؟چنتا توهر پایه؟
3.![]()
سلام
من برای یکی از اقوام میخوام یه 360 بگیرم
ارکید-و درایو بنکیو هست
نو هم هست
فقط تنها مشکل اینه که ریجن Jهست.
اولا میخواستم بدونم Next-gen ریجن رو عوض میکنه؟و هزینه اش چقدره؟و اینکه تضمینی هست یا ممکنه مثلا بعضی بازیهای ریجن palرو نیاره؟از ریجنjمیخوام به palتبدیل کنم
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
در ضمن میخوام بدونم ارززشو داره برای تعویض ریجن از لایو بن بشه یا نه چون فکر نکنم تو لایو بره ولی شاید رفت!
درکل فرق پال با جی زیاده؟
آقا یه سوال فنی
Xbox ها چنتا فیش دارن که به کامپیوتر میخوره؟ 4 تایی هستن؟
چون TV ما سامسونگ قدیمی نیست جدید هم نیست و پشتش 2 تا AV 4 تایی داره و یه دونه 4 تایی هم ماله یه چی دیگه داره
اگر فیش ها 4 تا بیشترن یعنی نمیشه با این TV ها توش بازی کرد پس؟
منم یه سوال داشتم. من شنیدم که پرتو لایت آن رو کپی خور میکنه. میگن چیپ یه درایو دیگه رو جایگزین لایت آن میکنه که توش 100 درصد لایو میپره. واسه من لایو مهم نیست. ولی اگر من این کارو بکنم ضرر دیگه ای واسه دستگاه نداره؟
بله ميتوني از هارد قبليت استفاده كنيسلام
من یه Xbox360 سه چراغ شده دارم که هاردش 20 گیگ هست . میتونم یه Xbox 360 مدل آرکید بگیرم و از درایو و هارد کنسول قبلی خودم استفاده کنم ؟ چون این کنسول های جدید که هنوز هک نشدن و برای من هارد 20 گیگ برای آپدیت پاییزی فکر کنم کافی باشه .
با تشکر

كسي نيست جواب منو بده اقا پدرام شما كه استادي تو اين كارا بگوسلام
اساتيد محترم من يك دوستي دارم كه ريجن 360ش J بود و برد نكست جن تا ريجنش رو به پال تبديل كنه حالا كه تبديل شده (به گفته خودش)بن نشده و هنوز ميتونه تو لايو بره؟البته من هنوز شخصا نديدم كه بتونه بره تو لايو ولي چندين بار تاكيد كرد كه بن نشده ميخواستم ببينم كسي هست كه كنسولش رو برده باشه نكست جن ريجن عوض كرده باشه و هنوز بتونه تو لايو بره:confused:
آخه من تا چند هفته دیگه بشینم فقط دستگاه رو نگاه کنم؟ دلم آب میشه که. من اصلا از بازی آنلاین متنفرم. ضرر دیگه ای نداره؟
سلام
من یه Xbox360 سه چراغ شده دارم که هاردش 20 گیگ هست . میتونم یه Xbox 360 مدل آرکید بگیرم و از درایو و هارد کنسول قبلی خودم استفاده کنم ؟ چون این کنسول های جدید که هنوز هک نشدن و برای من هارد 20 گیگ برای آپدیت پاییزی فکر کنم کافی باشه .
با تشکر
میشه من این لایت آن رو کپی خور کنم ولی وارد لایو نشم. بعد که لایت آن کپی خور شد به صورت رسمی برم یکی دیگه بخرم و با اون برم لایو؟