راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ممنون آقا پدرام. ديدم.:biggrin1:
از رو عكسا فهميدم. بره من LG-Hitachi بود.(15 ماهه پيش كنسولو گرفتم)
چطوره؟ اصلا فرقي با او دوتاي ديگه داره؟ (يعني كدوم بهتره؟)

ممنون آقا پدرام. ديدم.:biggrin1:
از رو عكسا فهميدم. بره من LG-Hitachi بود.(15 ماهه پيش كنسولو گرفتم)
چطوره؟ اصلا فرقي با او دوتاي ديگه داره؟ (يعني كدوم بهتره؟)

کارشون کلا خوبه.همشون تقریبا در یک سطح هستن اما Hitachi 79 ها خیلی عالی هستن.

ممنون
كارايي كدوم از همه بهتره ؟
GOOD LUCK

Hitachi 79 بهترین کارایی رو نسبت به بقیه داره.قدرت و سرعت بهتری داره.البته این نظر من هست چون تست کردم سرعت هاشون رو.

سلام دوستان اقا ما یه xbox داشتیم که دیروز خلاص شد الانم میخوام برم یدونه بخرم ارکد فالکونم میخوام تو تهران کجا داره بعد یه قیمت هم بدید ممنون بعد کپی خور هست دیگه یا نه لایت ان هست؟ بعد اینتر کولر بگیرم یا 12 ولت کنم ؟
ممنون

سلام دوستان اقا ما یه xbox داشتیم که دیروز خلاص شد الانم میخوام برم یدونه بخرم ارکد فالکونم میخوام تو تهران کجا داره بعد یه قیمت هم بدید ممنون بعد کپی خور هست دیگه یا نه لایت ان هست؟ بعد اینتر کولر بگیرم یا 12 ولت کنم ؟
ممنون

NextGen.IR
WestGame.IR
پرتو
MaxGame.IR
Pixel385.Com و ...

اینها رو همه سر بزن Arcade ممکنه داشته باشن.
بگرد BenQ پیدا کن.وگرنه الان آقا پیام توی فروشگاه مجازی آرکید با درایو Lite-On رو می فروشه 250 هزار تومان.
من فکر می کنم 12 ولت هم نکنی مهم نباشه.ولی اینترکولر رو نخر.

سلام دوستان
من اگه بشه شنبه ميخوام يه premium بگيرم.
البته چندتا سوال دارم قبل از گرفتن. اگه ميشه راهنماييم كنيد.
شايد بچه ها از اين سوالها كرده باشن و تكراري باشه ولي اگه ميشه دوباره بگيد. :love:

1. من تو اتاقم يه تلويزيون سامسونگ 21" hitron دارم( از اينا كه شيشش محدبه :cheesygri ) و تو اتاق پزيرايي يه LCD Sony Bravia سري d داريم.(40") تو بسته xbox hdmi نيست. حالا سوال من اينه كه به جز كابل كامپننت كابلي تو بسته xbox360 هست كه بتونم با اون 21" قديميه بازي كنم؟؟(پشتش فقط از اين كابل هاي 3تايي ميخوره كه سفيد قرمز زرده:cheesygri)

2. من روزي 2ساعت بازي ميكنم بايد 12ولت كنم؟ ميشه بعدن بكنم؟

3. دستگاه كپي خور شده ميخوام بخرم اشكالي نداره؟ ديگه حالت اكبند نداره

4.باتري دستش به چه روشي شارژ ميشه و از چه مدلي هست؟ بايذ چيزي برا شارژ بگيرم جداگانه؟

ممنون

از چه لحاظ میگید که 12 و اینتر کولر نبندم مگه این فالکونا خوبن ؟
با درایو کپی خور شده یه قیمت میدی دستت درست
ممنون

خیلی 12 ولت هم لازم نداره.اما خوب برای اطمینان هم می تونی این کار رو کنی.البته با خلیل و مهدی مشورت کن برای انجام این کار.
با درایو BenQ فکر نمی کنم کمتر از 420 این طرفا پیدا کنی.توی فروشگاه مجازی تو تاپیک شرکت ها بگرد ببین شاید قیمت مناسب پیدا بشه.

سلام دوستان
من اگه بشه شنبه ميخوام يه premium بگيرم.
البته چندتا سوال دارم قبل از گرفتن. اگه ميشه راهنماييم كنيد.
شايد بچه ها از اين سوالها كرده باشن و تكراري باشه ولي اگه ميشه دوباره بگيد. :love:

1. من تو اتاقم يه تلويزيون سامسونگ 21" hitron دارم( از اينا كه شيشش محدبه :cheesygri ) و تو اتاق پزيرايي يه LCD Sony Bravia سري d داريم.(40") تو بسته xbox hdmi نيست. حالا سوال من اينه كه به جز كابل كامپننت كابلي تو بسته xbox360 هست كه بتونم با اون 21" قديميه بازي كنم؟؟(پشتش فقط از اين كابل هاي 3تايي ميخوره كه سفيد قرمز زرده:cheesygri)

2. من روزي 2ساعت بازي ميكنم بايد 12ولت كنم؟ ميشه بعدن بكنم؟

3. دستگاه كپي خور شده ميخوام بخرم اشكالي نداره؟ ديگه حالت اكبند نداره

4.باتري دستش به چه روشي شارژ ميشه و از چه مدلي هست؟ بايذ چيزي برا شارژ بگيرم جداگانه؟

ممنون

1. همون کابل کامپوننت 3 فیش قرمز،سفید و زرد رو داره.می تونی از همون کامپوننت برای TV 21inch هم استفاده کنی بدون مشکل.
2.نه نیازی نداره.می تونی هر وقت دلت خواست 12 ولت کنی.
3. اگر از جای معتبر بخری هیچ مشکلی نداره.بعضی ها هم جلو خودت کپی خور می کنم.
4. باطری قلمی معمولی می خوره اما پیشنهاد می کنم یه Play & Charge Kit بگیری براش.

play_and_charge_and_battery.jpg

xbox360_acc_pnc.jpg

آخرین ویرایش:
360 با مادربرد Jasper تو بازار جهانی هست؟ قیمتش چنده؟
مادربرد سری هیلو ادیشن همه شون فالکون هستند و hdmi هم دارن دیگه ؟ قیمتش تو تهران چنده ؟

360 با مادربرد Jasper تو بازار جهانی هست؟ قیمتش چنده؟
مادربرد سری هیلو ادیشن همه شون فالکون هستند و hdmi هم دارن دیگه ؟ قیمتش تو تهران چنده ؟

یه خبرایی از Jasper شده.اگر 100% باشه کنسول های تاریخ 8/2008 به بعد همه Jasper هستن.
هنوز هم وارد ایران نشده.
Halo3 Special Edition هم 2 مدل مادربورد داره که یکیش Zephyr هست و اون یکی Falcon.کم پیدا میشه.اگر هم باشه قیمت بالاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or