من سیلورشو قبل عید 680 خریدم 680 یا 690LCD 32 اینچ X-vison چنده !؟
با 128 می تونی راحت بازی کنی. البته تقریبا یعنی مثلا با جاهای نزدیک بچه های همین BC اینا یه خورده با سرورهای کشور های دور (مثلا اروپا و آمریکا ) مشکل داری ولی فکر کنم 128 کافی باشه مخصوصا که الان 128 خیلیها ارزون کردندستت درد نکنه
حتما نا محدود میخوام بگیرم
ولی برای فقط بازی چطور غیر نا محدود با پهنای باند بالا چی؟
مثلا فقط بخوام بازی انلاین کنم و چیزی دانلود نکنم
==========
حداقل و ایده آل پهنای باند مناسب هم بگید ممنون میشم؟
64.128.256.512
مدل پرمیومبا سلام خدمت اساتید. ما یه گیم نت داریم که می خواییم براش یه x box 360 بگیریم و تا 300 تا 400 می تونیم هزینه کنیم . یه مدل خوب می خواستم که قدرت خوندن بازی های جدید رو داشته باشه.منظورم همون مسئله قفل گذاری منطقه ای است. دوستان لطف کنید مدلی باشه که حداقل 6.7 ساعت بازی می کنیم سریع 3چراغه نشه.
اگه ممکنه همه پیشنهاد بدند تا دچار مشکل نشیم.:confused:
با سلام خدمت اساتید. ما یه گیم نت داریم که می خواییم براش یه x box 360 بگیریم و تا 300 تا 400 می تونیم هزینه کنیم . یه مدل خوب می خواستم که قدرت خوندن بازی های جدید رو داشته باشه.منظورم همون مسئله قفل گذاری منطقه ای است. دوستان لطف کنید مدلی باشه که حداقل 6.7 ساعت بازی می کنیم سریع 3چراغه نشه.
اگه ممکنه همه پیشنهاد بدند تا دچار مشکل نشیم.:confused:

یکی از دوستانم دیروز آرکید گرفته ولی چون از قبل هارد داشته می خواهد مموری(256 MB) و بازی همراه دستگاه را بفروشه، به نظر شما اگه توی بازارچه برای فروش بگزارم کسی میخره و اینکه قیمت هر کدام چند تومان است؟ با تشکر.
میتونی از همین باتری های قلمی استفاده کنی باتری شارژی هم میشه.Charge kit بخری که دیگه چه بهتر تا 25 ساعت شارژ نگه میداره.سلام!
آیا باطری که برای دسته های 360 استفاده میشه مدل خاصی دارند یا اینکه میشه از همین باطری های قابل شارژ معمولی هم استفاده کرد؟ در ضمن این Quick Charge Kit ها قیمتشون چنده و آیا جایی هست که به صورت پستی ارسال کنه و اینکه بین باطری شارژی و Quick Charge Kit و Play & Charge Kit کدامشون به صرفه تر هستند؟
یک سوال هم چند روز پیش پرسیده بودم که کسی جواب نداد، اگه یکی از دوستان جواب بده ممنوم میشوم:
سلامبچه ها خودم هم یه سوال داشتم یه وقت نخندینا! ولی باید بپرسم خیلی ذهنمو مشغول کرده
سوال: این 360 الیت که سیاه نیست این خاکستریه ترانس و کابل و بقیه مخلفاتش هم که خاکستری هستن! فقط دستش سیاهه پس چرا تو سایتا و مجلات و روی کارتن خود الیت 360 با رنگ سیاه زدن
نکنه این خاکستری ها فرق دارن جریانش چیه؟چرا دستش رو خاکستری نزدند؟
بچه ها خودم هم یه سوال داشتم یه وقت نخندینا! ولی باید بپرسم خیلی ذهنمو مشغول کرده
سوال: این 360 الیت که سیاه نیست این خاکستریه ترانس و کابل و بقیه مخلفاتش هم که خاکستری هستن! فقط دستش سیاهه پس چرا تو سایتا و مجلات و روی کارتن خود الیت 360 با رنگ سیاه زدن
نکنه این خاکستری ها فرق دارن جریانش چیه؟چرا دستش رو خاکستری نزدند؟
سلام!
آیا باطری که برای دسته های 360 استفاده میشه مدل خاصی دارند یا اینکه میشه از همین باطری های قابل شارژ معمولی هم استفاده کرد؟ در ضمن این Quick Charge Kit ها قیمتشون چنده و آیا جایی هست که به صورت پستی ارسال کنه و اینکه بین باطری شارژی و Quick Charge Kit و Play & Charge Kit کدامشون به صرفه تر هستند؟
یکی از دوستانم دیروز آرکید گرفته ولی چون از قبل هارد داشته می خواهد مموری(256 MB) و بازی همراه دستگاه را بفروشه، به نظر شما اگه توی بازارچه برای فروش بگزارم کسی میخره و اینکه قیمت هر کدام چند تومان است؟ با تشکر.
دوستان چه ریجیونی بهتر از همست.