a_mehrabi_70
کاربر سایت
فتحی کدومه ؟ آدرسش رو میشه بگی ( حدوداً )چرا از وست گیم برو از فتحی بگیر 445 کپی خور شده حالشو ببر
فتحی کدومه ؟ آدرسش رو میشه بگی ( حدوداً )چرا از وست گیم برو از فتحی بگیر 445 کپی خور شده حالشو ببر
ببخشید چند تا سوال:
وقتی شارژ دست ها تمام میشه چطوری بدا باید شارژ کنیم؟
در ضمن این درایو بنیکو یعنی خیلی ضعیفه نمیشه بازی هاشا خوب اجرا کنه؟
راستی برای اتصال به Live باید مودم خرید یا خودش داره؟
دو تا سوال داشتم فوري فوتي جواب بدين (شرمنده اگه خيلي ابتدايي هست) :
1 . فرق كابل كامپوننت با كامپوزيت چيه ؟؟ (اگه مي شه با عكس جواب بدين و بگين كاربرد هر كدوم چيه)
2 . دسته اي كه تو خود جعبه 360 هست شوك داره؟؟ اگه نه دسته اي برا 360 هست كه شوك داشته باشه؟؟
سلام ببخشيد يه سوال كه مي خوام سريع بهم جواب بديد.
اگه 360 رو كپي خور نكنيم نميشه بازيهاي توي بازار رو كه كپي هستن روش اجرا كرد.
چون گفته مي شه بازي هاي 360 خودشون كرك شدن و احتياجي به اين كار نيست.
يه چيز ديگه مگه نه همين الآن توي سايت رسمي 360 يعني xbox.com قيمت مدل پريميوم 345.99 دلار هستش پس چرا بايد توي ايران ما با قيمت 400-500 هزار تومن بخريم. درحالي كه بعد از تبديل كردن به دلار ايت قيمت به حدود 320 هزار تومن ميرسه.
راستي من الآن تو قشم زندگي مي كنم. اين جا كسايي هستن كه هر روز كارشون رفتن به دبي هست. من خودم گفتم از اونجا برام يه PSP slimبيارن كه قيمتش 200 هزار تومن بود كه الآن خيلي عالي كار ميكنه . همين كنسول تو ايران 250 تومن مي فروشن.
الآن مي گم برم از دبي بخرم يا از همين ايران و اين كه چه مدلي بخرم.
:groupwave:
دوستان من elite گرفتم از دبی 400 درایو benq ولی تو هیچ بازی مشکل ندارم غیر gta خیلی مشکل داره تقریبا اساسی بعضی جاها پیاده رو ابی !!! یه هو ظاهر میشه! همه چی خیلی مسخرس دیسکم t-gate هست اگه رو verbatim کپی کنم بهتر میشه؟
دوستان من elite گرفتم از دبی 400 درایو benq ولی تو هیچ بازی مشکل ندارم غیر gta خیلی مشکل داره تقریبا اساسی بعضی جاها پیاده رو ابی !!! یه هو ظاهر میشه! همه چی خیلی مسخرس دیسکم t-gate هست اگه رو verbatim کپی کنم بهتر میشه؟
باطری که روی دسته هست از این باطری معمولی هاست یا مخصوصه...
بعد چند ساعت کار می کنه...
باطری های معمولی البته از نوع آلکالاین هستن که فکر می کنم بیشتر از 10-12 ساعت کار می کنه.
آقا پدرام دستت درد نكنه
مي خواستم ببينم كه آيا 12 ولت كردن توي بن شدن تاثير داره يا نه ؟؟ اگه آره چقدر ؟؟ آخه من اين موضوعو از نكست جن شنيدم بهم گفتش كه يكي از دلايل بن شدن همين 12 ولته و بهتر اينتركولر بگيرم. نظر شما چيه
(هر كي نظر خودشو در اين باره بده مي خوام نظر چند نفرو ببينم مقايسه كنم)
خوب یعنی اگر باطری معمولی (باطری قلمی) شارژی بگیریم و شارژکنیم مشکلی نداریم؟
نوع آلکالاین یعنی چه؟
بعد تو لایو چه کار میشه کرد به چه درد می خوره؟ من اینترنت adsl دارم
باتري هاي معمولي (مدل شارژي نه ها همين معمولي خودمون) مثلا اگه كلا قراره 12 ساعت كار كنن به تدريج قدرتش كم مي شه يعني ممكنه بعد مثلا 6 ساعت باتري ها ديگه قدرت اولشون رو ندارن و شما مجبور مي شيد به كنسول نزديك بشيد تا دكمه ها كار كنهنوع آلکالاین یعنی چه؟
12
می تونی از باطری قلمی شارژی هم استفاده کنی هیچ مشکلی نداره.
یه نوع از باطری قلمی هست.من اطلاعاتی از نوع و ... ندارم.
توی XBox Live میتونی بازی های آرکید دانلود کنی،بازی هایی مثل COD4 و اکثر بازی های این کنسول رو می تونی با افراد دیگه آنلاین بازی کنی.فیلم میتونی کرایه کنی،Gamer Picture و Theme و ... می تونی دانلود کنی...
یک باطری مخصوص بود که با usp شارژ میشود درسته؟
اسمش چه هست و قیمت هم بگی ممنون میشم؟
بعد من این آموزش وصل شدن به لایو رو که زحمت کشیده بودی رو خوندم یکم مخم داغ کرد...
ارزش داره وصل بشی یا نه بچه بازیه؟
بعد اکانت از کجا بخرم؟ من الیت خریدم ... تو خود دستگاه اکانت هست؟
خواستم بدونم موضوع خواصی برای کار کردن با xbob هست که باید بدونم؟