راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یک سوال دیگه الان دو روزه دارم 4 ساعت 4 ساعت بازی میکنم کنسول اصلا داغ نمیشه 12 ولتم نکردم بادش خیلی ولرم رو به خنکه بدنشم یک ذره گرم میشه نیاز هست به 12 ولت ؟

پیشنهاد میشه برای بازی بیشتر :biggrin1: و همچنین اطمینان بیشتر این کار رو انجام بدی.
اما وقتی 4 ساعت یه کوب بازی می کنی بهتره که زیاد هم بهش استراحت بدی... ;)

جون هركي دوست دارين اگه كسي كنسول با درايو لايت آن داره يه عكس از درايو ايجكت شده بذاره ما بفهميم فرقش با بنكيو چيه (لطفا نگين نيگا كن اگه هيتاچي و سامسونگ و بنكيو نبود پس حتما لايت اون هست اينو خودم عقلم مي رسه)
يه سوال ديگه اينكه آخره رزوليشن 360 چنده؟؟ و اينكه فرق اين p و‌ i تو چيه همين كه مي گن 1080i و 1080p فرقشون چيه (لطفا دقيق توضيح بدين)

با سلام :cheesygri
من اگه بخوام يه كابل كامپوننت كه طولش 15 متر باشه تهيه كنم بايد چيكار كنم . با اين كابلهاي معمولي ميشه طولش رو زياد كرد . مثلا شيش تا مادگي ايجاد كنم بعدش شيش تا فيش كامپوننت رو بهش بزنم يا اينكه اصلا با اين كابلهاي معمولي نميشه اميدي داشت . (ضمنا نكست جن ميتونه همچين كاري برام بكنه ) . كمك...... . ممنون از كمك شما .:love:

[/quote]
توی XBox Live میتونی بازی های آرکید دانلود کنی،بازی هایی مثل COD4 و اکثر بازی های این کنسول رو می تونی با افراد دیگه آنلاین بازی کنی.فیلم میتونی کرایه کنی،Gamer Picture و Theme و ... می تونی دانلود کنی...[/quote]
اين دانلودي كه گفتي يعني چه؟:confused:
adsl مي خواد ديگه نه؟

http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360quickchargekit
http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360playchargekitblack/default.htm
شما يكي از اين دوتا بالايي ها رو بگيري كارت راه ميوفته و خيالت از باتري راحت مي شه
ارزش داره
quote]

می تونید در مورد این دو تا دستگاه توضیح بدید؟ قیمت هم بدید ممنون می شم...
قيمت تو ايرانشو نمي دونم ولي فكر كنم تو فروشگاه مجازي يه سوالي بكنيد بهتون بگن
quick charge kit: با اين وسيله مي تونيد هم زمان حداكثر 2 پك باتري رو شار‍ژ كنيد
ترجمه ي لينك :
- سريعترين راه شارژ يك پك باتري يا بيشتر
- بدون سيم اتصال به كنسول
- بدون نياز به پر كردن بعد از هر استفاده (؟)
- شارژ يك پك باتري در كمتر از دو ساعت و شارژ همزمان دو پك باتري در كمتر از 4 ساعت
- با هر شارژ تا 25 ساعت مي توانيد بازي كنيد
- وسايل همراهش : پايه شارژ براي 2 باتري ، يك پك باتري قابل شارژ 360 ، كابل برق
نكته : خوبيش اينه كه شما يك باتري مي ذاري شارژ يك باتري هم مي ذاري رو دسته باتري دستت كه تموم شد جاشونو عوض مي كني. اگه دو تا دسته داري بايد يه پك اضافي باتري هم بگيري
Play & Charge kit : با اين وسيله مي شه باتري روي دسته رو شارژ كرد و همچنين در حين شارژ بازي هم كرد
ترجمه لينك:
- قابليت شارژ در حين بازي
- با هر شارژ تا 30 ساعت مي شه بازي كرد
- وقتي تو داشبوردي ميزان باتري اندازه گيري مي شه (؟)

پیشنهاد میشه برای بازی بیشتر :biggrin1: و همچنین اطمینان بیشتر این کار رو انجام بدی.
اما وقتی 4 ساعت یه کوب بازی می کنی بهتره که زیاد هم بهش استراحت بدی... ;)

میشه یه برنامه ریزی به من بدید که مثلا در روز چند ساعت بازی کنم براش خوبه من خودم میگم 2-3 ساعت در روز خوبه؟

سلام!
دوستان به نظر شما 360 با تاریخ تولید 11 اگوست و #0812 چند درصد احتمال داره درایوش غیر از لایت ان باشة؟ اگه لایت ان باشه، با قیمت 420 هزار تومان به نظر شما بخرم؟

میشه یه برنامه ریزی به من بدید که مثلا در روز چند ساعت بازی کنم براش خوبه من خودم میگم 2-3 ساعت در روز خوبه؟

2-3 ساعت در روز فکر می کنم کم باشه.شما می تونید هر 2-3 ساعت که بازی می کنید یه 1 یا 1.5 ساعتی بهش استراحت بدید.
زمان بندی کنید مثلا به این شکل :

9 صبح تا 12 ظهر
3 ظهر تا 6 عصر
9 شب تا 12 شب

شد برنامه درسی که...!!! :biggrin1:

من فکر می کنم زمان بندی اینطوری که کنید بتونید راحت کار کنید...حتی کمتر از این هم می تونید استفاده کنید...

سلام!
دوستان به نظر شما 360 با تاریخ تولید 11 اگوست و #0812 چند درصد احتمال داره درایوش غیر از لایت ان باشة؟ اگه لایت ان باشه، با قیمت 420 هزار تومان به نظر شما بخرم؟

خوب احتمال Lite-On بودنش میشه گفت 95% هست.شما می تونید این کنسول با درایو Lite-On رو بگیرید تا چند وقت دیگه هم روش هک کردنش میاد... ;)

دوستان یک سوالی دارم ، امروز داشتم بازی میکردم دیدم پیغام میده please reconnect conroller

، باتری رو عوض کردم ، ولی باز هم همین پیغام میده و نمیشه بازی کرد و دسته واسه خودش خاموش میشه !!! من چیکار کنم ؟؟داشتم بازی نینجا گایدن 2 رو بازی میکردم دیدم اینطوری شد بعدش یک بازی دیگه (کال آف دیودی 4 ) رو گذاشتم همینطوری شد باز هم !!! دستگاه رو هم خاموش روشن کردم باز هم همینطوریه !!! مشکل از کجاست و باید چیکار کنم ؟

جون هركي دوست دارين اگه كسي كنسول با درايو لايت آن داره يه عكس از درايو ايجكت شده بذاره ما بفهميم فرقش با بنكيو چيه (لطفا نگين نيگا كن اگه هيتاچي و سامسونگ و بنكيو نبود پس حتما لايت اون هست اينو خودم عقلم مي رسه)
يه سوال ديگه اينكه آخره رزوليشن 360 چنده؟؟ و اينكه فرق اين p و‌ i تو چيه همين كه مي گن 1080i و 1080p فرقشون چيه (لطفا دقيق توضيح بدين)
كسي نيست جواب سوال ما رو بده ؟؟ (آقا پدرام كجايي به دادم برس)

2-3 ساعت در روز فکر می کنم کم باشه.شما می تونید هر 2-3 ساعت که بازی می کنید یه 1 یا 1.5 ساعتی بهش استراحت بدید.
زمان بندی کنید مثلا به این شکل :

9 صبح تا 12 ظهر
3 ظهر تا 6 عصر
9 شب تا 12 شب

شد برنامه درسی که...!!! :biggrin1:
دقيق شد برنامه بازي كردن من :biggrin1:
البته گاهي بعد از اين 3 وعده يك وعده ديگر از 1 تا 3 صبح هم اضافه ميشه :-":biggrin1::cheesygri

باطری که روی دسته هست از این باطری معمولی هاست یا مخصوصه...
بعد چند ساعت کار می کنه...

باطری های معمولی البته از نوع آلکالاین هستن که فکر می کنم بیشتر از 10-12 ساعت کار می کنه.

اون باتري هاي خود كنسول براي من 10 روز روزي 7 ساعت كار كرد
60 ساعت طول كشيد اولين خونش بره
10 ساعت هم طول كشيد اون 3 تا خونش خالي بشه

اما از اين باتري هاي technotel ميگيرم
25 ساعت طول ميكشه خالي بشه
15 ساعت خونه اول
10 ساعت اون 3 تا خونه :biggrin1:

دوستان من امروز رفتم یه الایت بود می گفت 480 گفتم بابا تو اینترنت با پست میارن دم خونه 455. گفت پس من بهت می دم 440. دسته مشکی ولی گفت درایوش نمی دونم چیه. به نظرتون بخرم؟
دوستان از کجا میشه فهمید دسته دوم داره میده یا آکبند؟

واااااای خدا . يکی به من کمک کنه. ديگه نميدونم چيکار بايد بکنم.
ميخوام اليت بگيرم. آقا پيام ميگه اليت با بنکيو ندارم فقط لايتون که کپی خور نشده و معلوم نيست هم که تا کی کپی خور بشه ( شايد 6 ماه ديگه !!!)
آقا مجيد باز ميگه من اليت بنکيو دارم کپی خور شده با همون قيمت لايتون ميده. اما احتمالی که این وسط وجود داره اینه که کنسول آقا مجيد از این رفرشی ها باشه. يعنی تعميری باشه. چون بنکيو ديگه توليد نميشه رو اليت. به نظر شما من چيکار کنم؟ کسی ميتونه برای من کاری بکنه؟!

دوستان یک سوالی دارم ، امروز داشتم بازی میکردم دیدم پیغام میده please reconnect conroller

، باتری رو عوض کردم ، ولی باز هم همین پیغام میده و نمیشه بازی کرد و دسته واسه خودش خاموش میشه !!! من چیکار کنم ؟؟داشتم بازی نینجا گایدن 2 رو بازی میکردم دیدم اینطوری شد بعدش یک بازی دیگه (کال آف دیودی 4 ) رو گذاشتم همینطوری شد باز هم !!! دستگاه رو هم خاموش روشن کردم باز هم همینطوریه !!! مشکل از کجاست و باید چیکار کنم ؟

شما اون کلید کنار پورت مموری که یه دایره شکل هست رو نگه دار با کلید بالای دسته که همین شکل هست و نزدیک به کلید LB هست.هر دو رو که همزمان نگه داری کنسول دسته رو میشناسه...

دوستان من امروز رفتم یه الایت بود می گفت 480 گفتم بابا تو اینترنت با پست میارن دم خونه 455. گفت پس من بهت می دم 440. دسته مشکی ولی گفت درایوش نمی دونم چیه. به نظرتون بخرم؟
دوستان از کجا میشه فهمید دسته دوم داره میده یا آکبند؟

ببین کنسول وسایل همراهش چسبش باز نشده باشه و این که سریال پشت دستگاه رو با جعبه مقایسه کن ببین یکی باشه... ;)

واااااای خدا . يکی به من کمک کنه. ديگه نميدونم چيکار بايد بکنم.

ميخوام اليت بگيرم. آقا پيام ميگه اليت با بنکيو ندارم فقط لايتون که کپی خور نشده و معلوم نيست هم که تا کی کپی خور بشه ( شايد 6 ماه ديگه !!!)
آقا مجيد باز ميگه من اليت بنکيو دارم کپی خور شده با همون قيمت لايتون ميده. اما احتمالی که این وسط وجود داره اینه که کنسول آقا مجيد از این رفرشی ها باشه. يعنی تعميری باشه. چون بنکيو ديگه توليد نميشه رو اليت. به نظر شما من چيکار کنم؟ کسی ميتونه برای من کاری بکنه؟!

خوب شما همون کنسول Elite با درایو Lite-On از آقا پیام بخر و صبر کن تا کپی خور بشه.به زودی روش های کپی خور کردنش میاد.توی تاپیکی توی همین بخش XBox 360 در موردش جدیدترین خبرها گذاشته میشه می تونی بخونی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or