راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام!
دوستان به نظر شما 360 با تاریخ تولید 11 اگوست و #0812 چند درصد احتمال داره درایوش غیر از لایت ان باشة؟ اگه لایت ان باشه، با قیمت 420 هزار تومان به نظر شما بخرم؟
با اجازه بی احترامی نشه ها ولی به نظر من 99 درصد benq هست چون من 0813 خریدم benq بود تا قبل 0816 -0815 99 درصد benq هست خودتون یه سری به www.360drives.com بزنید

من واقعا گيج شدم . ای خدا منو بکش.!!!
شانس گوه منه ديگه. همچين که آمدم اليت بخرم این لايتون کوفتی آمد. بعضی از پريميوم ها هستن که درايو بنکيو دارن و اقا پيام هم از اونا ميده 450 . برابر با اليت. آدم کمی حيفش مياد اما اگر لايتون تا 6 ماه ديگه کپی نشه واقعا چاره ای نيست. حالا ميخواستم بدونم این پريميوم ها هم خوب هستن؟ هيچ مشکلی ندارن؟ هيچی؟ آخه پريميوم قبليم سوخت ( 2006) ديگه خيلی ميترسم.

من واقعا گيج شدم . ای خدا منو بکش.!!!

شانس گوه منه ديگه. همچين که آمدم اليت بخرم این لايتون کوفتی آمد. بعضی از پريميوم ها هستن که درايو بنکيو دارن و اقا پيام هم از اونا ميده 450 . برابر با اليت. آدم کمی حيفش مياد اما اگر لايتون تا 6 ماه ديگه کپی نشه واقعا چاره ای نيست. حالا ميخواستم بدونم این پريميوم ها هم خوب هستن؟ هيچ مشکلی ندارن؟ هيچی؟ آخه پريميوم قبليم سوخت ( 2006) ديگه خيلی ميترسم.

آقا جو گیر شدی دیگه فحش و بد و بیراه لطفا نگو وگرنه گزارش داده میشه به مدیران.
می تونی Premium بخری.مشکلی نداره.
Lite-On هم تا 1-2 ماه دیگه طبق اخبار خوبی که پخش شده از هکر ها مطمئنا هک میشه.
پرمیوم قبلیتون Launch بوده مادربوردش.این فالکونه...زمین تا آسمون فرق می کنه.سوختن به مدل ربطی نداره.

دوستان من elite گرفتم از دبی 400 درایو benq ولیتو هیچ بازی مشکل ندارم غیر gta خیلی مشکل داره تقریبا اساسی بعضی جاها پیاده روابی !!! یه هو ظاهر میشه! همه چی خیلی مسخرس دیسکم t-gate هست اگه رو verbatim کپیکنم بهتر میشه؟

مبارکت باشه.
خیلی ها با این درایو این مشکلو داشتن.
اگر میخوای داغ این بازی رو دلت نمونه برو اورجینالش رو بگیر که مشکلی در این زمینه نداره و حله.:smile:

مبارکت باشه.
خیلی ها با این درایو این مشکلو داشتن.
اگر میخوای داغ این بازی رو دلت نمونه برو اورجینالش رو بگیر که مشکلی در این زمینه نداره و حله.:smile:
شما كه مي گي خيلي ها با اين درايو (بنكيو) اين مشكلو داشتن. حالا اگه مشكل از بنكيو هست چه ربطي به بازي ارجينال داره؟؟ من گيجيدم:confused:

جون هركي دوست دارين اگه كسي كنسول با درايو لايت آن داره يه عكس از درايو ايجكت شده بذاره ما بفهميم فرقش با بنكيو چيه (لطفا نگين نيگا كن اگه هيتاچي و سامسونگ و بنكيو نبود پس حتما لايت اون هست اينو خودم عقلم مي رسه)
يه سوال ديگه اينكه آخره رزوليشن 360 چنده؟؟ و اينكه فرق اين p و‌ i تو چيه همين كه مي گن 1080i و 1080p فرقشون چيه (لطفا دقيق توضيح بدين)
كسي نيست جواب سوال ما رو بده ؟؟ (آقا پدرام كجايي به دادم برس)
آقا پدرام بازم كه من رو جا انداختي:(( كسي نيست جواب ما رو بلد باشه
اگه اينجا جاي پرسيدن اين سوال نيست خوب لينك يه تاپيك ديگه بدين من پيدا نكردم :(:((

جون هركي دوست دارين اگه كسي كنسول با درايو لايت آن داره يه عكس از درايو ايجكت شده بذاره ما بفهميم فرقش با بنكيو چيه (لطفا نگين نيگا كن اگه هيتاچي و سامسونگ و بنكيو نبود پس حتما لايت اون هست اينو خودم عقلم مي رسه)
يه سوال ديگه اينكه آخره رزوليشن 360 چنده؟؟ و اينكه فرق اين p و‌ i تو چيه همين كه مي گن 1080i و 1080p فرقشون چيه (لطفا دقيق توضيح بدين)

آقا پدرام بازم كه من رو جا انداختي:(( كسي نيست جواب ما رو بلد باشه
اگه اينجا جاي پرسيدن اين سوال نيست خوب لينك يه تاپيك ديگه بدين من پيدا نكردم :(:((

تصویری از اجکت شدش نیست توی اینترنت.توی تاپیک آقا پیام بگرد ببین کی ازش کنسول با درایو Lite-On خریده.
بهش پیغام بده یه عکسی برات بفرسته یا به خود آقا پیام بگو...

تصویری از اجکت شدش نیست توی اینترنت.توی تاپیک آقا پیام بگرد ببین کی ازش کنسول با درایو Lite-On خریده.
بهش پیغام بده یه عکسی برات بفرسته یا به خود آقا پیام بگو...
خيلي ممنون ولي بازم سوال دومم رو جواب ندادين :((:(

شما كه مي گي خيلي ها با اين درايو (بنكيو) اين مشكلو داشتن. حالا اگه مشكل از بنكيو هست چه ربطي به بازي ارجينال داره؟؟ من گيجيدم:confused:

عزیز من بهت گفتم این مشکل دلیل خاصی نداره پس بی دلیل پولتو بابت بازی اورجینال نریز دور ، یا همینطوری باهاش بساز و یا روی یه دیسک دیگه رایت کن ببین چی میشه .
دوستان هم لطف کنن نظرات فنی بی سر و ته ندن که باعث بشه بعضی از کاربرها ضرر کنن .

آخرین ویرایش:
دوستان مشکل نمیدونم چه جوریه همین جوری که بازی میکنم داره کم میشه اولش اعصاب خورد کن بود الان دیگه پیش نمیاد ولی بیشتر اکثر جاها طبیعی لود میشه تو سرعتم امتحان کردم درست بود خیلی کم میشه ! ممنون از پاسخ هاتون;)
-----------------------
شکل درایو لایت ان کاملا شبیه benq می باشد! درست یادم نیست ولی اگر با چراغ قوه تو درایو نگاه کنید سیمهاش زرد و سفید بود لایت ان و اگر سفید بود یا مشکی بود benq من اینو تو یک فروم خارجی خوندم!

براي gta رو ديسك ورباتيم بگير مشكل كاملا حل ميشه.
تاييد ميشه
من خودم با verbatim در كل اين 74 درصد فقط 2 يا 3 صحنه بود كه دير load شد
اما تو كلوپ اينجا كه اونم benq داره روي ديسك playbox فقط NB رو جاده بود :laughing:
و به طرز فجيعي دير لود ميشد :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or