راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

درود

reza_abd:
یک سری به اینجا بزنید، قیمت فوق العاده عالی. خیلی ها ازشون خرید کردن، اطمینان دار ـه.

بوهمن:
100% مهمه. ریجن PAL اگر بگیرید برق220 داره و نیازی نیست پول واسه تبدیل برق بدید. ریجن UC و J (مخصوص ژاپن ) برق 110 میخوره و بیاد هزینه اضافی متحمل بشید. ریجن مخصوص اسیای شرقی هم هست که برق 220 استفاده میکنه.
الان تقریبا همه بازی ها برای ریجن ها موجوده، مشکلی از ایم بابت وجود ندار.
درایو هم دیگه فقط Benq هست و Lite-on که فعلا Lite-on کپی نشده و از گرفتن کنسول با این نوع درایو خودداری کنید.

sefroyek2007:
دوست عزیز، وقتی کنسول ها رو برای کپی کردن میبرن، اول همه اونها رو از توی کارت خارج میکنن و وقتی که بر میگردونن
همین طوری ( *** خیاری :دی) داخل جعبه میکنن و اصلا به این چیزها اهمیت نمیدن. همیشه همین طور بوده. از زمان ps1 تا الان.
نه متاسفانه... خیلی راحت میشه اثارش رو پاک کرد.

mazi_z_PSP:
شما که هنوز بعد از یک سال فونت پستتون رو این شکلی میکنید چرا!. چشم ادم در میاد. با این Update:
  • یک داشبود جدید و منحصر بفرد اضافه میشه.
  • میتونید بازی ها رو روی HDD نصب و اجرا کنید.
  • Avatar جای گذین Gamer Picture میشه.
  • و ... .

هالو رو هم بی خیال شد الان فقط الیت بهتره...

هِی لو ... هیلو... = Halo = Hey lo

موفق باشید

آخرین ویرایش:
درود

sefroyek2007:
دوست عزیز، وقتی کنسول ها رو برای کپی کردن میبرن، اول همه اونها رو از توی کارت خارج میکنن و وقتی که بر میگردونن
همین طوری ( *** خیاری :دی) داخل جعبه میکنن و اصلا به این چیزها اهمیت نمیدن. همیشه همین طور بوده. از زمان ps1 تا الان.
نه متاسفانه... خیلی راحت میشه اثارش رو پاک کرد.

موفق باشید
آخه ايني كه من گفتم اون كنسولي كه نشونش داده بود كپي خور نشده بود. به خاطر اين پرسيدم؟؟؟ البته مثل اينكه جعبش قبلا باز شده بود

آخه ايني كه من گفتم اون كنسولي كه نشونش داده بود كپي خور نشده بود. به خاطر اين پرسيدم؟؟؟ البته مثل اينكه جعبش قبلا باز شده بود

مثل اینکه حواصت نیست ها.. اینجا ایرانه ..اون کنسول رو 500 بار به تمام مشتری ها نشون دادند..شایدم...
اگر خیلی شک داری فقط کنسول آکبند بخر و بگو جلوی چشم خودت کپی خور کنند.. همین

خدا شرکت ماکروسافت رو به زمین گرم بزنه با این دردسری که برای ما درست کردند.

بله همین طور که دوستمون گفتن elite تو دو درایو اومده که یکی benq و دیگری lite-on که فعلا بهترین انتخاب benq هست region هم انتخاب اولتو بذار رو uc بعد پال:biggrin1:

ماشاالله این همه اطلاعات داری.چرا کاربر فعال نشدی ؟

برادر جان کنسول XBox 360 Elite اولین بار با درایو BenQ عرضه شد به بازار.
تا الان هم روی این مدل 3 درایو BenQ و Hitachi 79 و Lite-On قرار گرفته.
بهترین انتخاب توی این درایو ها Hitachi 79 هست.چون از کیفیت ساخت بالایی برخورداره...بعدش هم Lite-On و BenQ.در کل BenQ ضعیف تر از اون دو مدل دیگست.
الانم فقط به خاطر این خرید می کنن با این درایو چون کپی خور شده و راحت هم گیر میاد.البته Hitachi 79 هم کپی شده اما خیلی توی XBox 360 ها دیده نشده(نسبت به BenQ).
از نظر ریجن هم باید گفت هر 3 ریجن هیچ فرقی نمی کنن.اما PAL به دلیل قیمت پایین تر و عرضه سریعتر بازی ها و همچنین فراوان شدنش توی بازار ایران بیشتر پیشنهاد میشه.شما UC اگر بخری هم هزینه خود کنسول بیشتر هست هم این که در کنارش یه تبدیل برق 110 به 220 هم باید بخرید.
نمی دونم روی چه حسابی این حرف ها رو زدی... :laughing:

خوب مایکروسافت هم برای فرار از کپی خور شدن کنسولش. هر بار یک درایو جدید بیرون میده. و دیگر بنکیو تولید نمی شود آقا پیام هم فقط الیت کپی خور نشده داره.که شایدم بعداً کپی خور بشه.
ای بابا. پس من الان چيکار کنم؟
من حداقل يک هفته ميتونم صبر کنم. چی بگيرم؟ پس کسايی که الان دارن اليت ميگيرن چيکار ميکنن؟ پريميوم چطوره؟​

من حداقل يک هفته ميتونم صبر کنم. چی بگيرم؟ پس کسايی که الان دارن اليت ميگيرن چيکار ميکنن؟ پريميوم چطوره؟

شما می تونی از آقا پیام Elite بخری با درایو Lite-On و صبر کنی تا روش کپی خور کردنش بیاد یا این که از دوستان دیگه ای که توی فروشگاه مجازی XBox 360 می فروشن خرید کنی که مطمئن هستن.
پرمیوم هم خوبه اما خوب باز الایت هاردش ممکنه بعدا بیشتر به دردت بخوره... ;)

پدرام جان
ميدونم به بحثي كه الان در تاپيك جريان داره ربطي نداره :cheesygri
ولي من كنسول رو دوباره به حالت افقي بر گردوندم و در كمال تعجب ديدم :eek:
هم مشكل GEARS OF WARS حل شد
يعني ديگه تو CUTESCENCE ها مشكل دير لود شدن TEXTURE نداره :eek:
هم GRID به كل تيك زدنش از بين رفت :eek: :biggrin1: :love:
==============================================
براي SPAM نبودن پستم 2 تا سوال هم داشتم : :cheesygri
1 - 360 چيزي به اسم GAMESHARK يا چيزي تو مايه هاي اون نداره ؟ :-"
2 - اين كنسول مثل PS2 كه نرم افزارهاي جانبي داشت كه از رو CD اجرا ميشد
از اون نرم افزار ها چيزي نداره ؟ :blushing:
مثل EMULATOR هاي sEGA و NES يا PLAYER هاي مختلف ؟

من حداقل يک هفته ميتونم صبر کنم. چی بگيرم؟ پس کسايی که الان دارن اليت ميگيرن چيکار ميکنن؟ پريميوم چطوره؟

من امروز به پسر خالم گفتم بره از فروشگاه وست گیم برام یک دونه الیت کپی خور شده بخره...
قیمت هم 470 تومن هست که بنظر من بدک نیست ...
بزار کنسول دست من برسه اگر مشکلی نداشت بهت می گم...

اگر هم خواستی می تونی از آقا مجید هم خرید کنی که اون دکان نداره و قیمت رو هم 455 با کپی خور شدن میگه...
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16672&page=1

البته این رو هم بگم که من بخاطر این از آقا مجید نخریدم چون که پسر خالم کار داشت و حوصله رفتن به خانه ایشون رو نداشت من هم ریسک کردم...

پدرام جان
ميدونم به بحثي كه الان در تاپيك جريان داره ربطي نداره :cheesygri
ولي من كنسول رو دوباره به حالت افقي بر گردوندم و در كمال تعجب ديدم :eek:
هم مشكل GEARS OF WARS حل شد
يعني ديگه تو CUTESCENCE ها مشكل دير لود شدن TEXTURE نداره :eek:
هم GRID به كل تيك زدنش از بين رفت :eek: :biggrin1: :love:
==============================================
براي SPAM نبودن پستم 2 تا سوال هم داشتم : :cheesygri
1 - 360 چيزي به اسم GAMESHARK يا چيزي تو مايه هاي اون نداره ؟ :-"
2 - اين كنسول مثل PS2 كه نرم افزارهاي جانبي داشت كه از رو CD اجرا ميشد
از اون نرم افزار ها چيزي نداره ؟ :blushing:
مثل EMULATOR هاي sEGA و NES يا PLAYER هاي مختلف ؟

خوب خدا رو شکر که مشکلت حل شد.
1. Cheat داره برای بازی هاش اما گاهی اچیومنت می سوزونه...
2. فکر نمی کنم نرم افزاری روش نصب بشه از بس سیستمش Close Source هست :biggrin1:

ببخشید چند تا سوال:
وقتی شارژ دست ها تمام میشه چطوری بدا باید شارژ کنیم؟
در ضمن این درایو بنیکو یعنی خیلی ضعیفه نمیشه بازی هاشا خوب اجرا کنه؟
راستی برای اتصال به Live باید مودم خرید یا خودش داره؟

دو تا سوال داشتم فوري فوتي جواب بدين (شرمنده اگه خيلي ابتدايي هست) :
1 . فرق كابل كامپوننت با كامپوزيت چيه ؟؟ (اگه مي شه با عكس جواب بدين و بگين كاربرد هر كدوم چيه)
2 . دسته اي كه تو خود جعبه 360 هست شوك داره؟؟ اگه نه دسته اي برا 360 هست كه شوك داشته باشه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or