راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان عزيز.
این آپديت پاييزی چيه؟ من ميخوام تازه از آقا پيام يه اليت بخرم. اما جديدا از هيچی اطلاعی ندارم. ميشه کامل من رو در این مورد و مورد های ديگه راهنمايی کنيد؟
بهترين 360 ای که ميتونم در حال حاضر بگيرم چيه؟ مشکل مالی هم ندارم. فقط ميخوام يه چيزی بگيرم که پس فردا پشيمون نشم. ممنون

سلام دوستان عزيز.

این آپديت پاييزی چيه؟ من ميخوام تازه از آقا پيام يه اليت بخرم. اما جديدا از هيچی اطلاعی ندارم. ميشه کامل من رو در این مورد و مورد های ديگه راهنمايی کنيد؟
بهترين 360 ای که ميتونم در حال حاضر بگيرم چيه؟ مشکل مالی هم ندارم. فقط ميخوام يه چيزی بگيرم که پس فردا پشيمون نشم. ممنون

آپدیت پاییزی یه آپدیت هست که توی پاییز میاد و یه سری تغییرات رو توی داشبورد XBox 360 ایجاد می کنه.
شما بهترین مدلی که می تونی بخری Elite هست چون بالاترین مدلش هست و همه امکانات لازم باهاشه.

سلام بچه ها :love:
من مي خوام 360 بگيرم اما من اطلاعات زيادي ندارم :biggrin1:
لطف كنيد وبگيد چه مدلي بايد بگيرم (لطفا تعصبي نگيد )
و از كجا بگيرم؟
ممنون

سلام بچه ها :love:
من مي خوام 360 بگيرم اما من اطلاعات زيادي ندارم :biggrin1:
لطف كنيد وبگيد چه مدلي بايد بگيرم (لطفا تعصبي نگيد )
و از كجا بگيرم؟
ممنون

الان بهترین انتخاب ELITE هست که هم میتونی از آقا پیام بگیری هم از آقا مجید قیمتشم 450
ولی من دیروز با دوستم رفتم توپخونه که ELITE بگیره از فتحی گرفتیم 440 کپی خور شده ;)

از دوستان عزیز MSHADOW و افلاطون و ... که کمک کردن کمال تشکر رو دارم. حالا من دارم میام تهران تصمیم گرفتم یه الایت کپی خور بگیرم. بچه ها اگه از تو سایت بخرم یعنی همین آقا پیام یا ... چتد روزه میرسه تا اهواز؟

الان بهترین انتخاب ELITE هست که هم میتونی از آقا پیام بگیری هم از آقا مجید قیمتشم 450
ولی من دیروز با دوستم رفتم توپخونه که ELITE بگیره از فتحی گرفتیم 440 کپی خور شده ;)
ADSL جان
در مورد ريجن و درايو و .... ميشه بگي چي بايد بگيرم ؟:confused:
اصلا اين چيزا مهمه؟

@Pedram_sad: ديسك بازي اي كه Gears رو روش داري خوب نيست و يا سرعت رايت بالا بوده، من 2تا gears خراب دارم (خدا بگم چيكارت كنه م... ) كه رو يكيشون بازي اينطوري ميشه.

من هم با GTA مشکلی نداشتم اما بعد از آپدیتی که براش اومد برای من هم این مشکل خیلی زیاد شد.معلوم نیست 100% از درایو باشه.من احتمال میدم از بازیه...
در مورد Gears Of War هم دیسکت مشکل پیدا کرده.برای همینه که اینطوری پیش میاد.برای من هم اینطوری شد.test84 هم که گفت...:love:
در مورد این که ممکنه از عمودی و افقی بودنش باشه احتمالش کمه اما بخوابونش،چون احتمال داره به لنز فشار اومده باشه و شما این مشکل رو پیدا کرده باشید.
کلا مشکل تیک زدن تو بازی و یا توی داشبورد عادی شده(بقولی خز شده).شما نگران نباش.
تو بازي GTA كه ميتونم بگم اصلا مشكلي نداشتم
چون تا تموم بشه 2 يا 3 بار فقط تو بعضي از صحنه ها دير LOAD شد
ديسكش هم VERBATIM هست
GRID هم بعد از اين كه پست دادم 2 يا 3 ساعتي بازي كردمش مشكلش حل شد :cheesygri:p
ديگه تيك نميزنه :eek:

درمورد دسيك GOW كه ميگيد خراب شده يعني ممكنه
دقيقا 2 تا ديسك از يك بازي با هم خراب بشن ؟ :-"
اخه ماله اون دوستمون هم همين مشكل رو داره و
دقيقا هم همزمان دچار اين مشكل شده :cheesygri
ديسكمون هم AONE

ADSL جان
در مورد ريجن و درايو و .... ميشه بگي چي بايد بگيرم ؟:confused:
اصلا اين چيزا مهمه؟

درايو كه الان انتخابي به جز BenQ و Lite-On نگيري، چون Lite-On هنوز هك نشده، بهتره BenQ بگيري، البته شايد بعدا هك شد و درايو بهتري به نسبت BenQ از آب در اومد.

region رو هم PَAL بگير يا UC، من خودم UC گرفتم.

لينك اقا پيامو يا اقا مجيدو ميشه لطف كنيد؟

من شنيده بودم كه مايكرو سافت مي خاد ريجن روحذف كنه درسته؟

يه سوال تابلو هم داشتم
(ELITE =اليت درسته يا الايت) :laughing:

سلام
1 . من خودم يه چند روزي بود تهران نبودم ولي پريروز يكي رو فرستادم رفت پايتخت 360 قيمت كنه و شرايط بپرسه نمي دونم كدوم مغازه اليت - فاكلون - بنكيو بهتش نشون داده بود 460 همچيش درست بود فقط يه مشكل داشت : شماره سريال روي جعبه با شماره سريال روي كنسول يكي نبود. حالا ممكن كنسولش ايراد داشته باشه؟ البته به همين علت نخريده هنوز يعني حتما بايد دقت كنيم كه شماره سريال هم يكي باشه و اينكه اونجايي كه تو داشبورد شماره سريال رو نشون مي ده هم بايد يكي باشه؟؟
2 . جايي تو داشبورد هست كه نشون بده تا حالا چه بازيهايي روي كنسول اجرا شده يا تعدادشون رو بگه؟؟ اگه هست ميشه اين قسمت رو ريست يا صفر كرد ؟؟
اگه سريعتر جواب بدين خيلي ممنون مي شم

درايو كه الان انتخابي به جز BenQ و Lite-On نگيري، چون Lite-On هنوز هك نشده، بهتره BenQ بگيري، البته شايد بعدا هك شد و درايو بهتري به نسبت BenQ از آب در اومد.

region رو هم PَAL بگير يا UC، من خودم UC گرفتم.

بله همین طور که دوستمون گفتن elite تو دو درایو اومده که یکی benq و دیگری lite-on که فعلا بهترین انتخاب benq هست region هم انتخاب اولتو بذار رو uc بعد پال:biggrin1:

آپدیت پاییزی یه آپدیت هست که توی پاییز میاد و یه سری تغییرات رو توی داشبورد XBox 360 ایجاد می کنه.
شما بهترین مدلی که می تونی بخری Elite هست چون بالاترین مدلش هست و همه امکانات لازم باهاشه.
خوب این آپديت ديگه چيا اضافه ميکنه؟ آخه يه چيزايی شنيدم اما هيچی نفميدم.بيشتر توضيح بديد
در مورد اليت هم شکی نيست. اما مشکل درايوش هست . الان اقا پيام ميگه اليت ها درايو لايتون دارن. و این درايو ها هنوز کپی نشدن. خوب پس اليت های قبلی چی بودن؟ چرّا ديگه از اونا نمياد که مشکلی نداشته باشيم؟ بعد هم من الان اليت کپی خور نشده بخرم بايد چيکار کنم؟
هيلو وضعيتش چجوريه؟ لطفا اطلاعات کامل بديد

خوب این آپديت ديگه چيا اضافه ميکنه؟ آخه يه چيزايی شنيدم اما هيچی نفميدم.بيشتر توضيح بديد

در مورد اليت هم شکی نيست. اما مشکل درايوش هست . الان اقا پيام ميگه اليت ها درايو لايتون دارن. و این درايو ها هنوز کپی نشدن. خوب پس اليت های قبلی چی بودن؟ چرّا ديگه از اونا نمياد که مشکلی نداشته باشيم؟ بعد هم من الان اليت کپی خور نشده بخرم بايد چيکار کنم؟
هيلو وضعيتش چجوريه؟ لطفا اطلاعات کامل بديد

یکی از مهمترین چیزهای که تو آپدیت پاییزی میاد امکان ریختن بازیها رو مثل ps3 روی هارد دستگاه می دهد. که با این وجود نیاز به هارد بیشتر می شود و خریدن الیت هم که الان ارزون شده بصرفه تر هست..

خوب مایکروسافت هم برای فرار از کپی خور شدن کنسولش. هر بار یک درایو جدید بیرون میده. و دیگر بنکیو تولید نمی شود آقا پیام هم فقط الیت کپی خور نشده داره.که شایدم بعداً کپی خور بشه.

البته اگر خیلی عجله داری می تونی الیت کپی خور شده از کسی دیگر بخری قیمت ها هم 450 تا 500 تومن خوب هست...

هیلو رو هم بی خیال شد الان فقط الیت بهتره...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or