راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پدرام جان
update كنسول براي گرفتن update مربوط به divx چقدر طول ميكشه ؟
به LIVE وصل بشم UPDATE چند دقيقه طول ميكشه ؟
البته منظورم اينه كه با DIAL UP به PC اون رو SHARE كنم
و اين كه با WIRLESS وصل بشم
هر كدوم حدودا چقدر زمان ميبره ؟

حجم اون فايلي كه گذاشتي 1.7 MB بود

دز ضمن ميشه لينكي چيزي بدي
كه اموزش كامل وصل شدن به LIVE رو از 0 توضيح بده:cheesygri:blushing:

اون آپدیت خیلی نیست.4-5 دقیقه طول میکشه.
در کل برای آپدیت DivX و آپدیت اصلی Live بستگی به سرعتت داره زمانش.کلا اگر اینترنت 128 داشته باشی بین 5 تا 15 دقیقه.
اما با Dial Up زمان خیلی بیشتر میشه.یعنی بالای 30 دقیقه.
وایرلس هم که باز بستگی به سرعت اینترنت داره همونطور که 3 خط بالاتر گفتم.
خوب با سرعت 128 به بالا این حداکثر توی 5 دقیقه دانلود میشه.اما Dial Up بیشتر از این طول میکشه.
این هم آموزش 4 روش برای وصل شدن :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9817

ببخشید دوستان من یه نکته ی مبهم می بینم اونم اینکه اگه مادربورد jesper بیاد باید با سه چراغ خداحافظی کرد یا نه بعد مگه فالکون 65 نانو نیست پس چرا مشکل داره

نگاه کن نمیشه بگی 100% از بین میره اما مطمئنا بهبود پیدا میکنه.البته کسی هم منکر این که از بین بره این مشکل نیست.
فالکون CPU ش 65 نانومتری هست و GPU اون 90 نانومتری... ;)

پدارم جان این پریمیوم و آرکید خروجی hdmi دارن؟! کابل hdmi چطور؟! این کابل چنده قیمتش؟! مموری که روی آرکید هست چند مگه و قیمت اون چنده؟!

بله پورت HDMI دارن اما کابلش فقط همراه الایت هست.
قیمت کابل هم 20-25 هزار تومان هست.
مموری همراه آرکید 256 مگابایت هست و قیمتش باید حدود 20 تا 30 هزار تومان باشه.

سلام یه سوال درباره ی بازیها
ممکن یک بازی فقط و فقط برای یک ریجن بیاد ؟ تاحالا این اتفاق افتاده ؟

ممکنه برای J یه بازی اومده باشه که برای 2 ریجن دیگه نباشه اما اینطوری کمتر اتفاق میفته.یعنی همون بازی ممکنه بعد از 6 ماه یا 1 سال برای اون 2 تای دیگه هم بیاد. ;)

ممکنه برای J یه بازی اومده باشه که برای 2 ریجن دیگه نباشه اما اینطوری کمتر اتفاق میفته.یعنی همون بازی ممکنه بعد از 6 ماه یا 1 سال برای اون 2 تای دیگه هم بیاد. ;)
مرسی. اگه یه همچین اتفاقی برای یه بازی بیفته احتمال زیاد اونجور که شما گفتی اول برا PAL میاد دیگه؟؟
قیمت تغییر ریجن حدودا چنده؟؟ فقط نکست جن این کارو می کنه؟؟
از هدفون 360 میشه برا کامپیوتر استفاده کرد؟؟

دوستان ببخشید من فن بگیریم بهتره یا 12 ولت کنم اخه هنوز 12 ولت نکردم از این فن های پرتو هم خوبه که دما رو هم نشون میده
مرسی

100% تاثیری که 12 ولت کردن داره رو اینترکولر نداره.اما اگر دوست نداری 12 ولت کنی همون فن های پرتو هم جواب میده.

مرسی. اگه یه همچین اتفاقی برای یه بازی بیفته احتمال زیاد اونجور که شما گفتی اول برا PAL میاد دیگه؟؟
قیمت تغییر ریجن حدودا چنده؟؟ فقط نکست جن این کارو می کنه؟؟
از هدفون 360 میشه برا کامپیوتر استفاده کرد؟؟

نگاه اکثر بازی ها که Free Region هستن.اما اونهایی هم که نیستن اکثرا اول یا برای PAL میان یا برای UC.البته همون بازی های Free Region هم یه ریجن هستن اما خوب ریجن های دیگه می خورن.کلا PAL بازی هاش زودتر عرضه میشه.
به خود NextGen.IR زنگ بزن و قیمت و شرایط و ... رو سوال کن.این کار اصلا به صرفه نیست چون شما بازی کردن توی XBox Live رو از دست میدی.یه ریجن بگیر و مطمئن هم باش که از خرید اون ریجن پشیمون نمیشی...
با توجه به سر سیم که به پورت زیر دسته می خوره فکر نمی کنم روی کامپیوتر جواب بده.این هدفون فقط برای XBox 360 ساخته شده.

اقا من headset رو به دسته وصل میکنم ولی موقع بازی صدا نداره به نظر شما مشکل چیه؟

مشکل از جایی نیز پیام جان.
این هدفون فقط برای استفاده در محیط XBox Live در هنگام بازی استفاده میشه که شما فقط می تونید از داخلش صدای دوستانی که باهاشون در حال بازی کردن هستند رو بشنوید. ;)

اقا من headset رو به دسته وصل میکنم ولی موقع بازی صدا نداره به نظر شما مشکل چیه؟

این برای بار 100 هزارم.
اسم این هدست رو نگاه کنید :
XBOX Live Headset
خب این یعنی چی :
یعنی این هدست فقط برای صحبت در محیط لایو است و هنگام بازی شما صدایی از ان نخواهید شنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or