راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این برای بار 100 هزارم.
اسم این هدست رو نگاه کنید :
XBOX Live Headset
خب این یعنی چی :
یعنی این هدست فقط برای صحبت در محیط لایو است و هنگام بازی شما صدایی از ان نخواهید شنید.

حسام جان من باید چند نکته رو خدمت شما بگم...
نگاه کنید نکته اول این که بهتر هست با کاربرها قشنگ برخورد کنید.به هر حال جایگاه شما هم مثل اون هاست.یه روزی شما هم همین مسائل رو نمی دونستید و با پرس و جو و تجربه و ... این مسائل رو فهمیدید.آیا کسی که شما رو در این زمینه راهنمایی کرده یا این که به شما هر سوالی رو پاسخ داده اینطوری برخورد کرده ؟
این جا یه محیط دوستانه هست و همه ما هم دوست هستیم با هم دیگه...نباید از همین اول کار با هم برخوردی داشته باشیم که کسی توی دوستیمون شک کنه.
در مورد پاسخ دادن به سوال هم اگر دیدید کسی به سوالی پاسخ داده سعی کنید دیگه پاسخ ندید چون اینطوری حجم محتوای تاپیک زیاد میشه و کاربران برای خوندن سوالات و جواب ها و غیره اذیت میشن.اما اگر دیدید واقعا پست کسی که جواب داده کامل نیست در اون صورت شما حرف ایشون رو کامل کنید.

پدرام 360 مثل پلی3 مشکل رجین باسه انلاین بازی کردن داره؟!
مثلا من الان با پلی 3 رجین جی راحت نمیتونم بازی کنم.......
حالا باسه آنلاین بازی کردن توی ایکس باکس لایو رجین مهمه؟
------------------------
در ضمن الان میشه صدای بازیای 360 رو از توی یک هدست بشنویم کلا هدستی باین قابلیت هست؟

بازم ممنون ببینم ریجن جی منوهای انگلیسیه یا ژاپنی
از کجا میشه فهمید که درایو کنسول چیه ؟؟ اگه فقط با eject کردن میشه فهمید اگر ممکنه شکل eject شده ی بنکیو و لایت آن رو اگه زحمتی نیست بذارین آخه تو یه تاپیک که در این مورد هست عکس بنکیو و لایت آن نداره
مر30
موفق باشید:cool:

پدرام 360 مثل پلی3 مشکل رجین باسه انلاین بازی کردن داره؟!
مثلا من الان با پلی 3 رجین جی راحت نمیتونم بازی کنم.......
حالا باسه آنلاین بازی کردن توی ایکس باکس لایو رجین مهمه؟
------------------------
در ضمن الان میشه صدای بازیای 360 رو از توی یک هدست بشنویم کلا هدستی باین قابلیت هست؟

نگاه کنید بعضی بازی ها هستن که نمی تونید مثلا از ریجن J اونها برای آنلاین بازی کردن با ریجن PAL استفاده کنید.فکر کنم یکیش Winning Eleven باشه.
اما در کل مشکل خاصی توی بازی های آنلاین تحت XBox Live نیست.شاید هم من ندیدم.در کل هر کسی که J داشته یا PAL یا UC مشکلی فکر نمی کنم چه قبلا چه الان با XBox Live داشته باشه.
در ضمن اکثر بازی ها Free Region هستن برای همین هم اصلا مشکلی نیست برای بازی کردن.مثال براش COD 4 هست.
من همچین Headset ی ندیدم.

شرمنده من سوالامو تیکه تیکه می پرسم آدم قبل خرید اینجورچیزا همیشه اینجوری میشه به هر حال دعا کنین زودتر پولی که قراره برسه دستم زودتر برسه تا منم به جمع شما 360 بازها بپیوندم
می خواستم ببینم میشه کنسولهایی که درایوشون لایت آن هست رو درایوشو با یه درایوه بنکیو عوض کرد؟ اگه میشه لطفا اگه می دونید قیمت درایو بنکیو جدا رو هم بگید.

از کجا میشه فهمید که درایو کنسول چیه ؟؟ اگه فقط با eject کردن میشه فهمید اگر ممکنه شکل eject شده ی بنکیو و لایت آن رو اگه زحمتی نیست بذارین آخه تو یه تاپیک که در این مورد هست عکس بنکیو و لایت آن نداره
مر30

xbox360_faq_3.jpg
xbox360_faq_2.jpg

از Lite-On هم عکسی نیست.(من پیدا نکردم)
منوی انگلیسی هست.البته فکر کنم منوش تغییر زبان هم داشته باشه.

شرمنده من سوالامو تیکه تیکه می پرسم آدم قبل خرید اینجورچیزا همیشه اینجوری میشه به هر حال دعا کنین زودتر پولی که قراره برسه دستم زودتر برسه تا منم به جمع شما 360 بازها بپیوندم
می خواستم ببینم میشه کنسولهایی که درایوشون لایت آن هست رو درایوشو با یه درایوه بنکیو عوض کرد؟ اگه میشه لطفا اگه می دونید قیمت درایو بنکیو جدا رو هم بگید.

در صورتی میشه این کار رو کرد که Drive Key رو داشته باشید و برای این کار هم باید وارد اطلاعات درایو شد که فعلا این کار برای Lite-On امکان پذیر نیست.چون شما موقع کپی خور کردن می تونید Drive Key رو به دست بیارید.

این برای بار 100 هزارم.
اسم این هدست رو نگاه کنید :
XBOX Live Headset
خب این یعنی چی :
یعنی این هدست فقط برای صحبت در محیط لایو است و هنگام بازی شما صدایی از ان نخواهید شنید.
مشکلی نداره پدرام جون ایشون تازه اومدن تو فروم هنوز طرز صحبت کردن رو یاد نگرفتن:laughing:
در ضمن از اسم این تاپیک تابلو برای چی زده شده بهتره کمی توجه کنی

مشکلی نداره پدرام جون ایشون تازه اومدن تو فروم هنوز طرز صحبت کردن رو یاد نگرفتن:laughing:

نه دیگه نشد.قرار نیست اینجا به هم توهین کنیم و به هم بد بگیم.
خوب که من 1 ساعت نشستم تایپ کردم که نباید اینطوری صحبت کرد.
ادامه ندید این قضیه رو که خیلی راحت گزارشتون رو به مدیران میدم. ;)

پيام جان
فكر نكنم اگه هم ميشد از HEAD SET استفاده كرد كسي استفاده كنه از اون
چون يك HEAD SET كوچيك و تقريبا ضعيفيه كه يك گوشي داره
و صدا هم توش MONO هست چون يك طرفه هست:confused:
و اون تجربه و كيفيت و STEREO بودن صدا كه تو HEADSET هاي بزرگ هست رو نداره:-"
پس همون بهتر كه براي LIVE باشه :cheesygri

مر30

همه ی ریجن های 360 دارای منوی انگلیسی اند والبته میشه زبونش رو عوض کرد.
فقط با Eject کردن میشه فهمید.بنکیو هم وقتی Eject میشه همونجایی که دیسک رو میذاری کاملا گرد هستش
لایت آن رو من راستش هنوز ندیدم ولی یه سرچ کوچیک کنی تو گوگل پیکچر پیدا میشه

من یه مشکل دارم با بازی gta من با مانیتور 15 اینچ تو اتاقم بازی میکنم وقتی میرم تو بازی بلد نیستم چیت بزنم از هر کی هم میپرسم میگه موبایلتو باز کن تو موبایل بزن مسئله اینه که به خاطره مانیتور وقتی موبایلو باز میکنم صفحه ی مربوط به شماره گیری نصفش معلوم نیست یعنی بیرون از صفحه س می خواستم اگه کسی می تونه به من به صورت دکمه ای یاد بده یعنی موبایلو باز کنم بعد چه دکمه هایی رو بزنم یا کلا یه جوری که بشه چیت بزنم دیگه

همه ی ریجن های 360 دارای منوی انگلیسی اند والبته میشه زبونش رو عوض کرد.
فقط با Eject کردن میشه فهمید.بنکیو هم وقتی Eject میشه همونجایی که دیسک رو میذاری کاملا گرد هستش
لایت آن رو من راستش هنوز ندیدم ولی یه سرچ کوچیک کنی تو گوگل پیکچر پیدا میشه

من فکر کنم اگر صفحه قبل رو بخونید خوب باشه.پستی که من به یکی از دوستان نوشتم.
جواب سوالی رو که داده شده نیاز نیست بدید.
فقط اگر کامل نبود کامل تر کنید پاسخ قبلی رو.

من یه مشکل دارم با بازی gta من با مانیتور 15 اینچ تو اتاقم بازی میکنم وقتی میرم تو بازی بلد نیستم چیت بزنم از هر کی هم میپرسم میگه موبایلتو باز کن تو موبایل بزن مسئله اینه که به خاطره مانیتور وقتی موبایلو باز میکنم صفحه ی مربوط به شماره گیری نصفش معلوم نیست یعنی بیرون از صفحه س می خواستم اگه کسی می تونه به من به صورت دکمه ای یاد بده یعنی موبایلو باز کنم بعد چه دکمه هایی رو بزنم یا کلا یه جوری که بشه چیت بزنم دیگه

توی این بازی شما Cheat رو فقط با شماره گیری می تونید بزنید.البته اگر Cheat بزنید گاهی اوقات اچیومنت ها میسوزه.
برای شماره گیری وقتی قسمت شماره ها میاد بالا فکر کنم اولش روی عدد 1 باشه.شما خودت دیگه حساب کن چطوری میشه شماره گیری کرد. ;) باید یک مقدار چشم بسته کار کنی.

سلام پدارم جان. تبدیل سه کابل hd کامپوننت به dvi وجود داره؟ میشه عکسشو بذاری؟ قیمتشون چنده؟! من یه تبدیل hdmi to dvi داشتم و روی کنسول دوستم امتحان کردم رو همون مانیتور که کیفیت تصویر بهتر از کیفیت کابل VGA شد.
ببخشید این 360 هایی که کابل HDMI دارن و به مانیتور وصل میکنن صداش از کجا در میاد؟! :confused:آخه من با کابل HDMI کنسول رو به مانیتور وصل کردم تصویر اومد صدا نه. راهی هست؟:biggrin1:

سلام پدارم جان. تبدیل سه کابل hd کامپوننت به dvi وجود داره؟ میشه عکسشو بذاری؟ قیمتشون چنده؟! من یه تبدیل hdmi to dvi داشتم و روی کنسول دوستم امتحان کردم رو همون مانیتور که کیفیت تصویر بهتر از کیفیت کابل VGA شد.
ببخشید این 360 هایی که کابل HDMI دارن و به مانیتور وصل میکنن صداش از کجا در میاد؟! :confused:آخه من با کابل HDMI کنسول رو به مانیتور وصل کردم تصویر اومد صدا نه. راهی هست؟:biggrin1:

این عکس تبدیل Component To DVI که البته من این رو جایی ندیدم :

gc-1212288.jpg

کابل HDMI To DVI هم باید با تبدیل صدای همراه XBox 360 Elite صدا رو بگیری.

131322-xbox_cable1_350.jpg

اسمش هم XBox 360 Audio Adaptor هست.

اقایون سلام مخلص همه هم هستیم اقا من یه سوال دارم اونم اینه که الان قیمت ارکید چنده با 12 ولت کردن بعد چون من کلوپ دارم میخوام 360 بگیرم بریزم ملت حال کن خسته شدن از بس جی تی ای سونی 2 بازی کردن ایا به نظر شما من سال بعد بگیرم قیمتا میاد پایین یا نه امسال خوبه اساتید یه نظر بدن لطفا
مرسی از همتون

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or