پدرام
منظورت از باتري هاي خود دستگاه ENERGIZER بود ؟
چون ماله من توش RAYOVAC بود كه روش نوشته MADE IN U.S.A و
ميگن RECHARGABLE هست :confused:
سلام
یه سوال. می خواستم ببینم این 360 ها مدل 60 گیگش اومده یا نه؟؟
آخه همه می گن هنوز نیومده ولی من توی Amazn.com سرچ کردم Xbox 360 پنجمین گزینه ای که اومد این بود : Xbox 360 console includes 60GB Hard Drive
قیمتم زده بود : 349.99 دلار
حالا این یعنی چی؟؟
سلام چندتا سوال اساسی درباره 360 دارم. ببخشید اگه سوالا تکراری یا ابتدایی یا خسته کننده یا هر سه تاشه :blushing: آخه من همونقدر که از PSP حالیمه از 360 حالیم نیست ( البته تو زمینه PSP هم ادعایی ندارم )
1 . من کاری ندارم که الان خیلی بازی ها فری ریجن هست یا نه فقط اینو می خوام بدونم که بازیهای کدوم ریجن تو تهران بیشتره
2 . هر مغازه ای اکثر بازیهاشو با چه ریجنی میده
3 . الان Elite هایی که دارن تولید می شن درایوشون چیه
4 . ببینم درایو بنکیو کاملا هک شده و هیچ مشکلی از نظر اجرای بازیهای کپی نداره؟
خیلی ممنون![]()
خیلی ممنون که جوابمو دادین بی زحمت این چندتا رو هم جواب بدین1. الان هر 3 ریجن توی تهران بازی هاش پیدا میشه.PAL فعلا بهترین ریجن به حساب میاد.اما اون 2تا ریجن دیگه هم چیزی از PAL کم ندارن و خیلی فرق نمیکنه کدومشون رو بخری.
2. بستگی به سلیقه فروشنده داره.الان اکثرا همه ریجن ها رو میارن.
3. جدیدا اکثرا Lite-On هستن اما خوب با درایو BenQ و Hitachi 79 هم پیدا میشه.
4. بله کامل هک شده و مشکلی برای اجرای هیچ بازی نداره.فقط باید بازی هات Stealth Patch باشن تا روی فریمور IXtreme 1.41 اجرا بشن.
خیلی ممنون که جوابمو دادین بی زحمت این چندتا رو هم جواب بدین
1 . این که گفتین فعلا PAL بهترین یعنی بازیهاش بیشتره یا دلیله دیگه ای داشتین
2 . این طور که من فهمیدم lite -on هنوز کپی خور نشده . به نظرتون چقدر طول می کشه؟
3 . چندتا بازی معروف چند نفره (آفلاین) داریم؟ تو بازی های چند نفره باید چند تا TV باشه یا صفحه تقسیم می شه یا ؟؟؟ این سوالو بیشتر توضیح بدین ممنون
4 . برای اتصال کنسول به اینترنت از طریق پورت ethernet حتما باید adsl باشه؟ adsl 128 هم جواب بازی آنلاین رو می ده یا نه؟
5 . میشه دو یا چند کنسول رو با هم شبکه کرد و چند نفره بازی کرد ؟ (مثله PC)
ببخشید طولانی شد :blushing:
با تشکر
موفق باشید
سلام
از کجا باید متوجه بشیم که بازی چه ریجنی هست؟
اقا دستت درد نکنه. فقط یه سوال اساسی دیگه :1. دلیلش این بود که بازی های PAL اکثرا زودتر از 2 ریجن دیگه به بازار میان.
2. بله هنوز هک نشده.نمیشه زمان دقیقی رو گفت که این درایو هک میشه یا خیر.ممکنه فردا،سه ماه دیگه یا یک سال دیگه...اما مطمئنا هکر ها مشغول پیدا کردن راه کپی خور شدنش هستن.
3. بعضی بازی ها مثل فوتبال ها یا اکثر بازی های ورزشی که امکان چند نفره بازی کردن دارن.اما بازی هایی مثل NFS یا Gears Of War رو که به صورت 2 نفره بازی کنی تصویر نصف میشه.یه تاپیک هم در مورد این گونه بازی ها توی همین بخش هست.
4. بهتر هست ADSL باشه.البته می تونی کنسول رو با PC شبکه کنی و Dial Up رو هم Share کنی و وصل بشی به اینترنت.با ADSL 128Kbps هم می تونی آنلاین بازی کنی مشکلی نداره.
5. بله میشه این کار رو کرد.XBox 360 یه قابلیت به نام System Link داره که باهش می تونی چند تا کنسول رو شبکه کنی و به صورت Multiplayer بازی کنی.
اقا دستت درد نکنه. فقط یه سوال اساسی دیگه :
وقتی 360 رو به همین TV های معمولی وصل کنی چقدر با Wii تفاوت کیفیت داره؟؟ اگه جایی منبع رسمی هست به صورت درصد بگین منبعشم بگین (آخه چندتا از دوستام میگن با TV معمولی فقط 60 درصد از گرافیکش معلومه و بدون HD فرقش با Wii خیلی کمه)