راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگه فقط وارد محیط لایو بشیم هم امکان بن شدن هست؟
یا اینکه شناسایی فقط ازطریق بازی کپی هست؟

شما اگر بازی کپی بذاری توی درایو شناسایی میشی و توی یه زمان نامشخص بن میشی.
فرق نمی کنه توی محیط XBox Live باشی یا جای دیگه.
شناسایی از طریق بازی کپی و طریقه های دیگه هست ولی خوب 100% نیستن اون ها.مثلا میگن اگر 12 ولت کنید امکان بن شدن هست اما خوب 100% معلوم نشده... ;)

ببخشید دوستان همه ی این حرفهایی که میزنید درباره ی کم بازی کردن و استراحت دادن درست اما یکی از دوستان من کنسولش الایت هست و 12 ولتم کرده فن هم نذاشته اما روزی 24 ساعتم باهاش بازی میکنه عین پی اس 2 اما تا الان سه چراغ نداده این یکم عجیب نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن ببخشیدا این بازی mirrors egde برا 360 هم میاد

ببخشید دوستان همه ی این حرفهایی که میزنید درباره ی کم بازی کردن و استراحت دادن درست اما یکی از دوستان من کنسولش الایت هست و 12 ولتم کرده فن هم نذاشته اما روزی 24 ساعتم باهاش بازی میکنه عین پی اس 2 اما تا الان سه چراغ نداده این یکم عجیب نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز خودت داری میگی 12 ولت کرده.این روش خیلی خوبه برای کنسول.
فضای داخل کنسول خیلی خنک میشه.

در ضمن ببخشیدا این بازی mirrors egde برا 360 هم میاد

اون بازي محصول EA هست و براي 360 هم مياد
در مورد كنسول هم خوب بدون 12 ولت كردن هم ميشد زياد بازي كرد
حتي با MOTHERBOARD هاي قبلي
چون بودن خيلي ها كه با ZEPHYR و LAUNCH هم به مشكل بر نخوردن
اين كه FALCON خودش دليل بر 3 چراغ نشدن تا حدوديه
از اون ورم 12 ولت شده باز هم امنيتش ميره بالاتر
ELITE هم كه هست و وفن هاش بزرگ تر و سيستم تهويش مناسب تر

شما حالا چرا منتظري كه 3 چراغ بشه ؟ ;)
چون MS اين MAIN رو براي كم شدن مشكل حرارتي ساخته

منتظر نیستم دوست عزیز
اخه منم کنسولم اینجوری هستش عین مشخصات این دوستم اما هر 2 ساعت که بازی می کنم 2 ساعت هم بهش استراحت میدم اما این وضع دوستمو دیدم اساسی تعجب کردم

ببینم این یارو جعبه ها و عکس ها رو از کجا گیر اورده؟؟؟؟؟:confused:
نکنه اومده و ما خبر نداریم>>>>>>:blushing:
1 زنگ به آقا پیام بزنیم ><><><><:biggrin1::biggrin1:

فک کنم اومده باشه تو سایت آمازون و چند تا جای دیگه برای فروش گذاشتن اونم به قیمت 349.99$

منتظر نیستم دوست عزیز
اخه منم کنسولم اینجوری هستش عین مشخصات این دوستم اما هر 2 ساعت که بازی می کنم 2 ساعت هم بهش استراحت میدم اما این وضع دوستمو دیدم اساسی تعجب کردم

اگر اونجور حساب کنی الان کلوپ ما لانچ داره روزی 24 ساعت روشن هست ولی با چند ماه معلوم نمیشه معمولا از 1 سال به بعد ...... دیگه 360 اینقدرم مسخره نیست 1 ماه بازی کنی خلاص شه
کلا با شیوه های کولینگ خیالت تا حد زیادی جمع میشه ;):biggrin1:

دوستان
مگه تو جعبه PREMIUM نبايد يك ACCOUNT LIVE باشه ؟
من هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم ؟:confused:

نه رو خود دستگاه 1 ماه هست و میتونی با هر پروفایلی که میسازی 1 ماه بازی کنی (البته تا 3 تا پرو فایل ) و از 1 ماه به بعد باید Acc بخری

system > setting>system info این سریال نامبر که داخل داشبورد هست
یه سریال نامبر هم پشت دستگاه طرف چپ هست که باید با هم یکی باشن
روی جعبه هم نمیدونم کجاش ولی تا اونجایی که من میدونم نیست :confused:

و ولی با چند ماه معلوم نمیشه معمولا از 1 ساله بعد ...... دیگه 360 اینقدرم مسخره نیست 1 ماه بازی کنی خلاص شه
کلا با شیوه های کولینگ خیالت تا حد زیادی جمع میشه ;):biggrin1:

بابا منم همینو میگم علی جون مسخره نیست که زرتی خراب بشه اما اینقدر این مشکلو بزرگ کرن (شایدم بزرگ هست) که دیگه کسی بخاد 360 بگیره میترسه که بعد 1 ماه بازی کردن الخلاص شه

دوم اینکه اینقدر دارن میگن jesper بیاد مگه دیگه کاملا مشکل سه چراغش حله یا نه شایدم 10 کمتر از falcon گرما تولید کنه ؟؟؟؟؟ داریم خودمونو برا jesper میکشیم!!!!
:-":-":-":-":-":-":-"

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or