خیلی ممنون دستت درد نکنه!
فقط اون فیلمه چیه؟
یه فیلم در مورد امکانات XBox 360 و محیط نرم افزاریش و این حرفا...

خیلی ممنون دستت درد نکنه!
فقط اون فیلمه چیه؟

یه فیلم در مورد امکانات XBox 360 و محیط نرم افزاریش و این حرفا...![]()
:gathering:سلام دوستان مخلص همتونم هستیما دوتا سوال کنم برا امروز بسه
1-اینکه این xbox360 ها تا 2010 ازشون میشه استفاده کرد منظورم عمرشون هستا تا اینکه ماکروسافت یه کنسول جدید بده بیرون
2 - اینکه این jesper بیاد برا ما هایی که falcon داره مادربوردمون راهی هست عوض کنیم مادبورد رو یا نه مرسی از اینکه جواب بدین:gathering:
اینکه تو 20گیگی هم هست که. اه!
چیز جدید چی داره؟
سلام دوستان مخلص همتونم هستیما دوتا سوال کنم برا امروز بسه
1-اینکه این xbox360 ها تا 2010 ازشون میشه استفاده کرد منظورم عمرشون هستا تا اینکه ماکروسافت یه کنسول جدید بده بیرون
2 - اینکه این jesper بیاد برا ما هایی که falcon داره مادربوردمون راهی هست عوض کنیم مادبورد رو یا نه مرسی از اینکه جواب بدین:gathering:
سايت معتبر GAMESPOT به نقل از MICROSOFT اعلام كردسلام دوستان مخلص همتونم هستیما دوتا سوال کنم برا امروز بسه
سلام.
VGA Box چیه و به چه دردی میخوره.
میشه یک توضیح کامل بدید.
اين سري جديد يعني جاسپر رو يكي از بچه ها گفته بود 8 اگوست مياد يعني پس فردا ايا درسته؟
60 گيگي ها چند هستند
سلام دوستان
یه سوال داشتم اگه بخوام 360 بگیرم چه مدلی بهتره و اذیت نمیکنه از همه نظر.
پولش مهم نیست
مرسی![]()
سلام
یکی از دوستام میخواد بره چین قیمت ps3 اونجا چقدره؟ فکر کنم قیمت جهانی باشه اگر بگید ممنون می شم؟
بعد بازیهای اورجینالش چند قیمت هستند؟
khob hala age ma harde 120 bendazim roush chetor?به نظر من Elite.البته در کل فرقی ندارن.Elite رو به خاطر هاردش میگم که یه موقعی به دردت می خوره.
Halo3 Special Edition اگر گیر بیاد بالای 530 قیمت داره.الایت هم قیمت های مختلفی داره.از 480 هست با درایو Lite-On که کپی نشده تا قیمت 600 هزار تومان و بیشتر.