راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان مخلص همتونم هستیما دوتا سوال کنم برا امروز بسه
1-اینکه این xbox360 ها تا 2010 ازشون میشه استفاده کرد منظورم عمرشون هستا تا اینکه ماکروسافت یه کنسول جدید بده بیرون
2 - اینکه این jesper بیاد برا ما هایی که falcon داره مادربوردمون راهی هست عوض کنیم مادبورد رو یا نه مرسی از اینکه جواب بدین:cool::gathering:

1-اینکه این xbox360 ها تا 2010 ازشون میشه استفاده کرد منظورم عمرشون هستا تا اینکه ماکروسافت یه کنسول جدید بده بیرون
2 - اینکه این jesper بیاد برا ما هایی که falcon داره مادربوردمون راهی هست عوض کنیم مادبورد رو یا نه مرسی از اینکه جواب بدین:cool::gathering:

با اجازه اقا پدرام....
1. تا 2010 رو شاخشه....
2. بزار بیاد چند نفر بگیرن بگن چه جوریه!!! تازه تا درایو لایت ان کپی خور نشه جاسپر هم توی ایران زیاد فروش نمیکنه...

اینکه تو 20گیگی هم هست که. اه!
چیز جدید چی داره؟

قرار نیست چیز جدید داشته باشه.همه چیزاشون مثل همه...
مگه این که اون پک یکی از سری های Limited Edition باشه مثل Halo3 Special Edition.

1. منظور اینه که امکان داره کنسول جدیدی عرضه کنه.خیلی زمان دقیقی نیست.ممکنه دیر تر عرضه کنه.
2. اگر پورتی اضاف نداشته باشه یا قالب مادربورد فرقی نکنه امکان داره بتونید تعویض کنید.اما چون مادربورد Falcon کیلویی تو بازار نیست شما بهتر هست کنسول رو عوض کنید.اطلاعاتش رو هم که می تونید با کابل مخصوص انتقال اطلاعات یا مموری از XBox اولی به دومی انتقال بدی...
---------
برای پاسخ به سوالات دوستان از من اجازه نگیرید.من اینجا کاره ای نیستم.یه کاربر مثل خودتون هستم.

سايت معتبر GAMESPOT به نقل از MICROSOFT اعلام كرد
كه تا 2012 هيچ كنسول جديدي در كار نيست
و هيچ برنامه جديدي براي ساخت كنسول نيست
چون dEVELOPER هاي بازي ها هنوز نتونستن از كل پتانسيل سخت افزاري
كنسول هاي حاضر استفاده كنن و خود MS هم هيچ چيز جديدي براي ارايه نداره

مدير EPIC GAMES سازنده بازي GEARS OF WARS هم اعلام كرده
پتانسيل سخت افزاريه XBOX 360 طوريه كه احتمالا تا 2013 يا 2014
توانايي نگاه داشتن بازار رو داشته باشه

سلام.
VGA Box چیه و به چه دردی میخوره.
میشه یک توضیح کامل بدید.

تبدیلی برای اتصال کنسول به مانیتور.البته بیشتر برای PS3 استفاده میشه ولی خوب برای XBox 360 هم میشه استفاده کرد.
بعضی ها کابل VGA میخرن بعضی ها این تبدیل رو.

اين سري جديد يعني جاسپر رو يكي از بچه ها گفته بود 8 اگوست مياد يعني پس فردا ايا درسته؟
60 گيگي ها چند هستند

معلوم نیست که روی اینسری بیاد.
نمیشه گفت 100% جسپر روی این مدل هست.اما گفته شده از آگوست وارد بازار میشه.
60 گیگ ها قیمتشون 349.99 دلار هستن.

سلام دوستان

یه سوال داشتم اگه بخوام 360 بگیرم چه مدلی بهتره و اذیت نمیکنه از همه نظر.

پولش مهم نیست

مرسی;)

Elite بالاترین مدل هست و امکاناتش هم خوبه.هاردش 120 گیگابایت هست.
قیمتش هم از 480 هست با درایو Lite-On تا 600 و حتی بالاتر.

سلام
یکی از دوستام میخواد بره چین قیمت ps3 اونجا چقدره؟ فکر کنم قیمت جهانی باشه اگر بگید ممنون می شم؟
بعد بازیهای اورجینالش چند قیمت هستند؟

سلام
یکی از دوستام میخواد بره چین قیمت ps3 اونجا چقدره؟ فکر کنم قیمت جهانی باشه اگر بگید ممنون می شم؟
بعد بازیهای اورجینالش چند قیمت هستند؟

دوست عزیز اینجا بخش XBox 360 هست.
بخش PS3 جداست.به بخش خودش مراجعه کنید.
اونجا همه چیز زده شده.

به نظر من Elite.البته در کل فرقی ندارن.Elite رو به خاطر هاردش میگم که یه موقعی به دردت می خوره.
Halo3 Special Edition اگر گیر بیاد بالای 530 قیمت داره.الایت هم قیمت های مختلفی داره.از 480 هست با درایو Lite-On که کپی نشده تا قیمت 600 هزار تومان و بیشتر.
khob hala age ma harde 120 bendazim roush chetor?
halo to dobei chande???

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or