راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

حالا به صرفه هست بخریم؟
میترسم بعد ضرر کنم.:(:((آخه بازیهاش نیست.
حالا تا کی کپی خور بشه.
اگه کپی خور بشه قیمتش چقدر میشه؟؟؟؟

اگر منظورت XBox 360 الایت هایی هست که آقا پیام میده 480 قطعا به صرفه هست.
کپی خور شدنش نه معلومه زمانش و نه این که میشه قیمتی برای کپی خورش گذاشت.بسته به روش کپی خور قیمت ممکنه بالا بره. ;)

سلام میخاستم بدونم درجعبه ی x360 falcon elit چه چیزهایی وجود داره واز کجا بفهمیم دست نخورده است:confused:. مرسی:cheesygri

اسم صحیحش XBox 360 Elite هست.Falcon نام مادربورد هست.

وسایل داخل جعبه Elite :

1. کنسول XBox 360 مشکی به همراه هارد 120 گیگابایتی
2. کابل Component
3. کابل + ترانس برق
4. کابل HDMI به همراه تبدیل صدا
5. دسته بی سیم مشکی رنگ
6. هدفون
7. کابل Ethernet
بقیه وسایل هم کاتالوگ ها هستن.البته روی بعضی از پک ها بازی Original هم هست.

Xbox360Elite.jpg

agha dasted dard nakone
bebakhshid farsi neminevisam nadaram
to pack elite va halo chi hast ??

الایت رو که با تصویر در پست بالا گذاشتم وسایلش رو.
Halo3 Special Edition هم ازش کابل HDMI و تبدیل صداش رو حذف کن.هاردش هم 20 گیگابایتی هست.در ضمن یه Play & Charge Kit همراه Halo3 Special Edition هست.

benazare shoma halo behtare ye elite??
gheimatam bedid bizahmat:cheesygri

به نظر من Elite.البته در کل فرقی ندارن.Elite رو به خاطر هاردش میگم که یه موقعی به دردت می خوره.
Halo3 Special Edition اگر گیر بیاد بالای 530 قیمت داره.الایت هم قیمت های مختلفی داره.از 480 هست با درایو Lite-On که کپی نشده تا قیمت 600 هزار تومان و بیشتر.

به نظر من Elite.البته در کل فرقی ندارن.Elite رو به خاطر هاردش میگم که یه موقعی به دردت می خوره.
Halo3 Special Edition اگر گیر بیاد بالای 530 قیمت داره.الایت هم قیمت های مختلفی داره.از 480 هست با درایو Lite-On که کپی نشده تا قیمت 600 هزار تومان و بیشتر.

الایت کپی خور نشده هنوز؟
میشه یه نفر بگه چیا تو هاردش پیدا میشه؟ و اینکه چقدرش قابل دسترسه و خالیه.
ممنون

الایت کپی خور نشده هنوز؟
میشه یه نفر بگه چیا تو هاردش پیدا میشه؟ و اینکه چقدرش قابل دسترسه و خالیه.
ممنون

الایت با درایوهای Hitachi 79 و BenQ کپی خور شده ولی اونهایی که Lite-On روش هست هنوز کپی خور نشده.
روی هارد الایت 18 تا بازی آرکید و دمو هست و یه فیلم.فکر کنم یه 10-15 گیگابایت اشغال شده باشه و بقیه ش آزاد باشه... ;)

الایت با درایوهای Hitachi 79 و BenQ کپی خور شده ولی اونهایی که Lite-On روش هست هنوز کپی خور نشده.
روی هارد الایت 18 تا بازی آرکید و دمو هست و یه فیلم.فکر کنم یه 10-15 گیگابایت اشغال شده باشه و بقیه ش آزاد باشه... ;)

خیلی ممنون دستت درد نکنه!
فقط اون فیلمه چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or