برد فالکون هم خرابیش کم نیست ولی نسبت به لانچ بهتر شده و بیاد در سری JASPER شاهد کمترین خرابی باشیم
اینجام افراد زیادی داریم که فالکون داشتند و 3 چراغ گرفتند

بابا فالكون ديگه از اين چيزا نميخاد
الان حدود 9 ماهه كه فالكون توليد ميشه هنوز آمار رسمي 3 چراغ
صد در صد هم كسايي هستن كه خيلي زياد بازي ميكنن اگه مشكلي بود تو اين 9 ماه
مشخص ميشد بعضيا ميگن جاسپر مياد چون فالكون هم مشكل داره ولي جاسپر ديگه نداره
ولي اين حرف اشتباهه جاسپر توليد ميشه تا هزينه ي ساخت كاهش پيدا كنه و ماكروسافت
قيمتا رو بياره پايين نه اين كه فالكون هم مشكل داره
بازم ميگم اگه مشكلي بود تو اين 9 ماه مشخص ميشد
مشکل داغ کردن یک وسیله اونم با این سرعت پردازش چیز طبیعی هست مشکل تهویه اون هوای داغ هستمشكل داغ كردن نداشته
سلام.من يه سوال دارم:دماي كنسول بايد چقدر باشه كه ضرر نداشته باشه؟
چون كنسول من وقتي روشن ميشه يه دفعه از 29 ميره رو 37-38 ولي ديگه از اين دما بالاتر نميره ميخواستم ببينم كه دماش عاديه يا زيادي گرمه
اقا کجا باید سریال رو وارد کرد؟!!!
اقا من می خوام یه x360 فالکون pro بخرم احتیاج به 12 ولت یا فن اضافه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی فالکون هام داغ میکنه و 3 چراغ قرمز میشه اگه بخوام لیکویید سیستم روش ببندم می شه؟؟
نمی تونی از رم هاش عکس بزاری؟؟
می شه بگی این چیه نکنه این فن هایی رو میگی که ته x360 بسته میشه؟؟؟
آقا من 1 فالکون دارم بدون هیج کاری برای جلوگیری از 3 چراغ روزی 3 ساعت بازی میکنم.کسی نیست جوابه منو بده می خام x360 بخرم نیاز به کمک دارم![]()

12ولت بکن... چون امتحانش رو پس داده و مطمعن تره....من شديدا دودل هستم كه ١٢ ولت كنم يا نه ؟ ايا صدمه اي به دستگاه نمي زنه؟ باعث از كارافتادگي زودرس نمي شه؟ اس دي بهتره يا ١٢ ولت كردن ايا اس دي را پرتو انجام ميده.اس دي خطري براي ايكس باكس نداره
ببخشيد اگر كسي تو شارجه زندگي مي كنه مي خواستم بپرسم سيتي سنتر به فرودگاه نزديك تره يا صحرا مال يا صحرا سنتر؟

به نظر جای مطمنی میادمن از اصفهان می خرم سرزمین رایانه
دسگات رو از کجا گرفتی؟؟؟ توپ خونه؟؟؟ برو سراغش!کمک کمک
من یک 360 گرفتم مدل ارکید ولی شماره سریال پشت کنسول با شماره سریالی که تو قسمت اطلاعات سیستم در داشبورد نوشته فرق میکنه این یعنی چی؟
یعنی مین بورد یک کنسول رو تو یک قاب دیگه گذاشتن
لطفا سریعتر کمک کنید تا سرم کلاه نرفته
با تشکر