راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آخ آخ يه اشتباه بزرگ ببخشيد منظورم از اقا پيام اقا هومن بود راستي اين للينك دادي براي من كار نمي كنه اگه ميشه همينطوري آدرس بدبد مثلا بگيد كدوم تاپيك كدوم انجمن و... ممنون ميشم

ميشه دقيق بگي اون 2 يا 3 جا كجاست ؟
ما كه گشتيم و نيافتيم :-"

اصلا از پيام قيمت پائين تر تو ايران نيست مگه اينکه دسته 2 باشه:cheesygri

این 2 یا 3 تا واسه اون هایی هست که دوستی یا اشنایی تو خارج داره و یه چند تایی 360 اورده ایران واسه اونا و قیمت رو همون قیمت خارج باهاشون حساب میکنه :p
و همینطور احتمالاتی از این قبیل

يعنى هيچ راهى نيست كه با درايو لايت آن بازى كپى بازى كرد؟من دارم يكى رو ميفرستم دبى كه آركيد پال بگيره برام.زياد سررشته نداره تو اين كار گفت فالكون بدين zypher نندازن بهش.از غصه ى اينا موى سرم داره سفيد ميشه.

سلام دوستان.
این فن های خنک کننده اینترنال تو تهران جایی پیدا میشه؟
download.php

این چی؟
download.php

ممنون میشم اگه بگید کجا دارن.
در مورد واژه ی "این چی؟" باید بگم که عکست نمیاد;)
فن اینترنال "به معنی فنی که داخل کیس به کار بره" به جز فن خود 360 چیزی موجود نیست.
ولی اگه منظورت "اینترکولر" هست که فن اکسترناله و پشت 360 نصب میشه ، خریدش کار اشتباهیه و اصلا به درد نمی خوره ، کاراییش خیلی کمتر از 12 ولت کردنه ، قیمتش بیشتر.
ولی اگه بخوای فروشگاههای "NeztGen.ir" و "West Game " یا "پرتو" و... میفروشن از 30.000 تومن به بالا ، بعضیهاشون جنگولک بازی دارن مثلا دمای باد خارج شده از کنسولو نشون میده که طبق گفته های خلیل جان (خودشون هم از منابع خارجی اطلاعات جمع آوری کردن) هیچ فایده ای نداره ، آدم باید دقیقا بدونه رم ، GPU , CPU و اینا چقدر داغ می کنن.
ویرایش : منظور از "فن خود 360" فنهایی هستن که روی خود دستگاه توسط مایکروسافت نصب شدن.
موفق باشی;)

دوست عزيز
من GAMEPAD رو نگفتم:-"
من در باره REMOTE CONTROL سوال پرسيدم ؟

خودم كه فكر ميكنم تو PAL هم باشه ولي يكي ميگفتم فقط تو J هست

دوستان اگه اطلاعي دارند يازي كنند

اون گدیم گدیما :biggrin1: بود ، ولی الان تا اونجایی که می دونم و پرس و جو کردم ، تو هیچ نسخه ای وجود نداره!! در ضمن ، لنز 360 به مقدار کافی ورچلوسیده:biggrin1: هست فکر کنم با فیلم نگاه کردن اتفاقات جالبی براش بیافته!

در مورد واژه ی "این چی؟" باید بگم که عکست نمیاد;)
فن اینترنال "به معنی فنی که داخل کیس به کار بره" به جز فن خود 360 چیزی موجود نیست.
ولی اگه منظورت "اینترکولر" هست که فن اکسترناله و پشت 360 نصب میشه ، خریدش کار اشتباهیه و اصلا به درد نمی خوره ، کاراییش خیلی کمتر از 12 ولت کردنه ، قیمتش بیشتر.
ولی اگه بخوای فروشگاههای "NeztGen.ir" و "West Game " یا "پرتو" و... میفروشن از 30.000 تومن به بالا ، بعضیهاشون جنگولک بازی دارن مثلا دمای باد خارج شده از کنسولو نشون میده که طبق گفته های خلیل جان (خودشون هم از منابع خارجی اطلاعات جمع آوری کردن) هیچ فایده ای نداره ، آدم باید دقیقا بدونه رم ، GPU , CPU و اینا چقدر داغ می کنن.
ویرایش : منظور از "فن خود 360" فنهایی هستن که روی خود دستگاه توسط مایکروسافت نصب شدن.
موفق باشی;)
سلام.
الان که پستمو ویرایش کردم و لینکشو گذاشتم.دیگه خودم فرق اینترنال و اکسترنال بودن رو میدونم.فن اولی که میبینی جای فن های اصلی کنسول میاد و نمایشگر دماش دمای دقیق CPU و GPU رو نشون میده.دور فن هاش هم بسیار عالیه.دومیه هم که فن اضافه هست که باعث کارایی بیشتر فن اصلی میشه.
حالا میشه بگید این فن ها رو کجا دارن تو تهران؟
برای کسب اطلاعات بیشتر به اینجا و اینجا مراجعه نمایید.
این هم بعد از نصب :love:

سلام.
الان که پستمو ویرایش کردم و لینکشو گذاشتم.دیگه خودم فرق اینترنال و اکسترنال بودن رو میدونم.فن اولی که میبینی جای فن های اصلی کنسول میاد و نمایشگر دماش دمای دقیق CPU و GPU رو نشون میده.دور فن هاش هم بسیار عالیه.دومیه هم که فن اضافه هست که باعث کارایی بیشتر فن اصلی میشه.
حالا میشه بگید این فن ها رو کجا دارن تو تهران؟
برای کسب اطلاعات بیشتر به اینجا و اینجا مراجعه نمایید.
این هم بعد از نصب :love:

کسایی تو این سایت هستن که فرقشو ندونن! ، بنده هم از اطلاعات شما خبردار نبودم ، اگر فکر کردید توهین شده ، شرمنده.
اینهارو والا من هر روز دارم همه ی مغازه ها رو چک می کنم و همچین چیزی تا حالا به گوشم هم نخورده بوده!! پس قاعدتا" نیست ، ولی اگر توی دبی وجود داشته باشه ، آقا پیام می تونه بیاره.
لینکهاتون هم که توی Upload.ir هستن خرابن.

سلام می خواستمک بدونم این دسته های اضافی xbox360 تو پک وجعبه خاصی هستند یا هم هیچ بسته بندی خاصی ندارن واین دسته تقلبی هم دارن ؟:laughing:

بله ، تو جعبه سفید،سبز هستن که عکسشو میزارم ، بدون بسته بندیش هم وجود داره ، مثلا اون موقعی که دسته اصل 360 پیدا نمی شد ، فروشگاه یگانه دسته سیمدار رو از توی جعبه XBOX 360 Core در اورد و به قیمت سرسام آور 70 هزارتومن بهم فروخت!
مدل های تقلبی هم فراوونه ولی کافیه یه دسته اصل با خودت ببرییه جعبشو با جعبه زیر مقایسه کنی ، تقبلیها فرسنگها از لحاظ ظاهری با اصل فرق دارن!
2090239.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or