pedram_sad
کاربر سایت
انجمن فروشگاه مجازی تاپیک " معرفي عناوين جديد و ارائه كنسول "آخ آخ يه اشتباه بزرگ ببخشيد منظورم از اقا پيام اقا هومن بود راستي اين للينك دادي براي من كار نمي كنه اگه ميشه همينطوري آدرس بدبد مثلا بگيد كدوم تاپيك كدوم انجمن و... ممنون ميشم
ميشه دقيق بگي اون 2 يا 3 جا كجاست ؟
ما كه گشتيم و نيافتيم![]()
اصلا از پيام قيمت پائين تر تو ايران نيست مگه اينکه دسته 2 باشه:cheesygri

در مورد واژه ی "این چی؟" باید بگم که عکست نمیادسلام دوستان.
این فن های خنک کننده اینترنال تو تهران جایی پیدا میشه؟
![]()
این چی؟
![]()
ممنون میشم اگه بگید کجا دارن.

na!!! to hameye pack haye 360 gamepad hastدوستان يك سوال
از يكي شنيدم ميگفت تو جعبه PREMIUM ريجن PAL ريموت كنترل نيست
و فقط ريجن J كنترل داره
صحت داره ؟

na!!! to hameye pack haye 360 gamepad hast![]()

دوست عزيز
من GAMEPAD رو نگفتم
من در باره REMOTE CONTROL سوال پرسيدم ؟
خودم كه فكر ميكنم تو PAL هم باشه ولي يكي ميگفتم فقط تو J هست
دوستان اگه اطلاعي دارند يازي كنند
سلام.در مورد واژه ی "این چی؟" باید بگم که عکست نمیاد
فن اینترنال "به معنی فنی که داخل کیس به کار بره" به جز فن خود 360 چیزی موجود نیست.
ولی اگه منظورت "اینترکولر" هست که فن اکسترناله و پشت 360 نصب میشه ، خریدش کار اشتباهیه و اصلا به درد نمی خوره ، کاراییش خیلی کمتر از 12 ولت کردنه ، قیمتش بیشتر.
ولی اگه بخوای فروشگاههای "NeztGen.ir" و "West Game " یا "پرتو" و... میفروشن از 30.000 تومن به بالا ، بعضیهاشون جنگولک بازی دارن مثلا دمای باد خارج شده از کنسولو نشون میده که طبق گفته های خلیل جان (خودشون هم از منابع خارجی اطلاعات جمع آوری کردن) هیچ فایده ای نداره ، آدم باید دقیقا بدونه رم ، GPU , CPU و اینا چقدر داغ می کنن.
ویرایش : منظور از "فن خود 360" فنهایی هستن که روی خود دستگاه توسط مایکروسافت نصب شدن.
موفق باشی![]()

سلام.
الان که پستمو ویرایش کردم و لینکشو گذاشتم.دیگه خودم فرق اینترنال و اکسترنال بودن رو میدونم.فن اولی که میبینی جای فن های اصلی کنسول میاد و نمایشگر دماش دمای دقیق CPU و GPU رو نشون میده.دور فن هاش هم بسیار عالیه.دومیه هم که فن اضافه هست که باعث کارایی بیشتر فن اصلی میشه.
حالا میشه بگید این فن ها رو کجا دارن تو تهران؟
برای کسب اطلاعات بیشتر به اینجا و اینجا مراجعه نمایید.
این هم بعد از نصب![]()
سلام می خواستمک بدونم این دسته های اضافی xbox360 تو پک وجعبه خاصی هستند یا هم هیچ بسته بندی خاصی ندارن واین دسته تقلبی هم دارن ؟:laughing: