سلام من میخواستم یه arcade بگیرم شنیدم با gta iv مشکل داره ایا مشکلش در حدی هست که اصلا نمیشه gta iv بازی کرد ؟
از نظر 3 چراغ دادن چجوره ؟ اگه 12 ولت هم بکنم چند ساعت میشه در روز بازی کرد ؟
هیچ پک از 360 با این بازی مشکل نداره البته درایو بنکیو یکمکی مشکل داره ولی بستگی به دیسک بازی هم داره تازه این قضیه دیر لود شدن هم تو نسخه های قبلی بوده...
12 ولت وشروود مد بکن(سروصدا داره) پشت کنسول هم بابد برید...سعی کن اون قسمت از کیس که بالای هیت سینک جدید قرار داره ببری تا گرما بهتر منتقل بشه و اگه یه فن ک.چک هم بندازی دیگه عالی...
برای راهنمایی بیشتر در مورد کولینگ به تایپک کولینک تو قسمت ریپیر&پروبلم سلوشن مراجعه کن...
یا علی
خوب درایور arcade ها مگه benq نیستن ؟ حالا دقیقا چه مشکلی برای بازی پیش میاد ؟
من فقط 12 ولت کنم روزی چند ساعت میتونم بازی کنم ؟
تشکر. بعد شما خبر نداری اونجا PAL گیر میاد یا J؟ چون میخواهم اگه بشه حتما PAL بگیرم.من پیشنهاد می کنم از همون عربستان بگیری.توی 2-3 صفحه قبل بگرد دوستان یکیشون آدرس جایی رو داده که توی مدینه فکر کنم یا مکه که کنسول XBox 360 می فروشه.
تحمل کن از همون جا بخر.در هر صورت کنسول روت ارزون در میاد.اگر درایو BenQ باشه خودت هم می تونی کپی خور کنی.
اگرمی شود یک عکس بزارید 

پیشنهاد : آخر هفته پیام از دبی میاد اونجا سر بزنی مطمئنم با قیمت مناسب گیرت بیاد :دوستان سلام....من 1 ماهه که می خوام 360 بخرم هر جا می رم میگه نداریم.....
وست که به شعبه های فرعیش زنگ می زنم میگه به شعبه اصلی زنگ بزن و اونجا هم هی میگه هفته ی بعد.....هر وقت زنگ می زنم میگه فعلا ندارم هفته ی بعد.....
پایتخت هم که به فروشگاه پاناسونیک ( طبقه2 ) رفتم فقط halo داره....کنج هم که فقط پریمیوم و core داره که تاریخش خیلی قدیمیه و فالکون نیست و خودش هم اعتراف می کنه که خرابه
تجریش هم پیش عمو پیمان جبلی (بازار کیش) رفتیم نداشت و گفت 15 روز دیگه و هنوز خبری نیست....چند تا مغازه هم جاهای دیگه تک و توک داشتن که اصلا نمی دونستن مدل های 360 چی ها هست و فالکون چیه و درایو چیه...فقط میگفت 500 تومن
پس من کجا برم.....از کجا بخرم؟؟؟؟؟
دیگه تحمل ندارم.....
پ.ن : من الایت می خوام
دوستان پرتو برای هر کدوم از اینا چقدر میگیره؟
12 ولت
sm
کابل hdmi to dvi
کپی خور بنکیو
در ضمن ایا تو این چندروزه انجام میده؟چقدر طول میکشه
با اجازه دوست عزیز اگه شما رعایتشو بکنی و روش های کولینگ رو انجام بدی مشکلی پیش نمیاديک سؤال داشتم و اون اين که، اين قدر در مورد مادبورد های XBOX 360 حرف زده شده و طبق مقاله اي که دوستان ارائه دادن، و معلوم شد که مدل Falcon از همه مادربوردها بهتر هست، حالا ما که الان اشتباهاً و از شانس بدمون مادربوردمون Zephyr در اومده، يعنی واقعاً اين قدر فاجعه هست که نا اميد بشيم؟ يا به اين شوری شوری هم نيست؟ و زياد فکرمون رو مشغول اين مورد نکنيم؟
1-سلام
می خواستم بدونم در صورت استفاده از کابل hdmi to dvi چه جوری می شود ان را به speaker وصل کرد؟اگرمی شود یک عکس بزارید
2. در بازی های 360 میشود از کد تقلب هم استفاده کرد و
3.االن بهترین اینتر کولرها برای 360 کدام اینتر کولرها هستند؟
4. می شود در هنگام خرید به فروشنده بگی داریور کنسولم حتما باید HITAHI باشه یعنی الان روی همه الیت ها اریور BENQ هست یا HITAHI یعنی باید با فروشند قبلا گفته باشیم که من درایور HITAHI می خواهم